קודם כל בהצלחה - וכוס התה שלי
כבר היו מספיק פורומים שעזבתי כי הפסיקו להיות לטעמי, אחד מהם לפחות עזבתי בגלל ניהול מחורבן וחזרתי שהתחלפה המנהלת. הצורך בהצהרת פרידה אומר הכל על נסיבות עזיבתך - והן ברורות לי לגמרי.

בגדול תפוז חיפשו מחליפה למנהלת, שהעזיבו בטפשות מוחלטת, בנרות. מי שקפצה על ההצעה היא רונית והיא מנהלת את הפורום על פי דרכה.
דרך מטופשת לגמרי לטעמי, בעיקר כי אדם שלא מוכן להקשיב גם לעולם לא ילמד - אבל זאת דרכה.
אבל, בנות עם הילד על הלב - כמי שלא השתתפה בחגיגה - אתן אשמות לא פחות בהדרדרות המצב - בכל פעם שנכנסתי לכאן ראיתי שרשרות ארוכות של השתלחות המנהלת - וגם לזה צריך לשים סוף. לא יתכן שאישה אחת תעמוד ותקבל שרשרות של רוע במילים - ותאמינו לי - אוביקטיבית - הייתן רעות
.

כמו שזה נראה עכשיו, רונית תצטרך לכבות את האור. הפורום הזה הוא לא אינפורמטיבי - הוא מסוג הפורום שבאים אליו מתוך צורך לפרוק - אפילו מתוך רצון לחטוף לפעמים ולהתאפס. אם אנשים ירגישו שהם תחת טרור - וזה מה שרונית הצליחה ליצור כאן - למה להם לבוא לפרוק כאן?
פורום לא אטרקטיבי הוא נשיקת מוות.

רונית - אני מכירה מנהלת אחת לפחות,שהפכה במשך השנים, להיות מאוד אהובה - שהתחילה בדיוק כמוך, שמעה לעצות אחיתופל, שכנראה ניתנו גם לך, הפעילה יד קשה של חסימות, השתקות ומחיקות שרשורים - וכמעט איבדה את הפורום - נראה אלי שאת בדיוק בדרך לשם.
תאמיני לי, את לא רוצה בריחה של כותבות קבועות - כי לגייס קבועות חדשות במצב של תפוז היום - זה קצת מדע בדיוני. כדאי לך להתאפס קצת על עצמך - ומהר לפני שתנהלי חדר ריק. סליחה אולי גם נגהההההה תשאר - עד שלא יהיה לה את מי לקלל ולהשמיץ יותר וגם היא תעזוב.