הודעת פרידה.

• פותח הנושא ayaht
  • פורסם בתאריך

mykal

New member
מבקשת ומציעה, לתת צ'אנס.

אם הגרעין הותיק יעזור לשמור על מה שהיה,
נוכל להמשיך להנות מהפורום.
מכבדת כל בחירה. נימקתי דברי למעלה.
ואם אני שעשו לי כאן רצח אופי-יכולה לותר --גם את יכולה.
תנסי. יום טוב לשבוע טוב.

את אישה זהב

אף אני נקטתי צעדים על-מנת שהדברים פה ישתנו לטובה.
מאמינה שעם הדרכה נכונה היא תוכל להיות מנהלת נפלאה.
ושנוכל להמשיך ולהנות מפורום זה

שבוע מקסים ונהדר

רזאי

New member
אני גיליתי את הפורום רק לפני כמה חודשים.

הוא היה אהוב עלי, וחשבתי שאשאר כאן לטווח הרחוק. עכשיו אני יושבת על הגדר, כמשקיפה. אם המצב ישתפר, אתחיל להגיב שוב.
לא הבנתי עד עכשיו עד כמה מנהל פורום יכול לשנות את הדינמיקה של הפורום. בד"כ בפורומים נעימים ההשפעה של המנהל כמעט לא מורגשת.

mykal

New member
איך את יודעת? כי גם את חדשה כאן, בשביל מה זה טוב--

לעזור לרונית זה לא--
זה בעיקר מקלקל.
תנו לה לנהל--ותפסיקו.

כי אני קוראת כאן המון

וממש מחיק לגלות כותבת שכתבה פה שלוש הודעות וחצי מאיימת ללכת

mykal

New member
אז יכולת להמשיך לצחוק ולא ללבות אש.

לא נעים, לא מקדם כלום.
היא כתבה וגם אם מעט זה בהחלט יותר מכלום.
רוצים לדון בחמותי ואני--ותניחו כבר.

קליספרה

New member
קודם כל בהצלחה - וכוס התה שלי

כבר היו מספיק פורומים שעזבתי כי הפסיקו להיות לטעמי, אחד מהם לפחות עזבתי בגלל ניהול מחורבן וחזרתי שהתחלפה המנהלת. הצורך בהצהרת פרידה אומר הכל על נסיבות עזיבתך - והן ברורות לי לגמרי.
&nbsp
בגדול תפוז חיפשו מחליפה למנהלת, שהעזיבו בטפשות מוחלטת, בנרות. מי שקפצה על ההצעה היא רונית והיא מנהלת את הפורום על פי דרכה.
דרך מטופשת לגמרי לטעמי, בעיקר כי אדם שלא מוכן להקשיב גם לעולם לא ילמד - אבל זאת דרכה.
אבל, בנות עם הילד על הלב - כמי שלא השתתפה בחגיגה - אתן אשמות לא פחות בהדרדרות המצב - בכל פעם שנכנסתי לכאן ראיתי שרשרות ארוכות של השתלחות המנהלת - וגם לזה צריך לשים סוף. לא יתכן שאישה אחת תעמוד ותקבל שרשרות של רוע במילים - ותאמינו לי - אוביקטיבית - הייתן רעות
.
&nbsp
&nbsp
כמו שזה נראה עכשיו, רונית תצטרך לכבות את האור. הפורום הזה הוא לא אינפורמטיבי - הוא מסוג הפורום שבאים אליו מתוך צורך לפרוק - אפילו מתוך רצון לחטוף לפעמים ולהתאפס. אם אנשים ירגישו שהם תחת טרור - וזה מה שרונית הצליחה ליצור כאן - למה להם לבוא לפרוק כאן?
פורום לא אטרקטיבי הוא נשיקת מוות.
&nbsp
רונית - אני מכירה מנהלת אחת לפחות,שהפכה במשך השנים, להיות מאוד אהובה - שהתחילה בדיוק כמוך, שמעה לעצות אחיתופל, שכנראה ניתנו גם לך, הפעילה יד קשה של חסימות, השתקות ומחיקות שרשורים - וכמעט איבדה את הפורום - נראה אלי שאת בדיוק בדרך לשם.
תאמיני לי, את לא רוצה בריחה של כותבות קבועות - כי לגייס קבועות חדשות במצב של תפוז היום - זה קצת מדע בדיוני. כדאי לך להתאפס קצת על עצמך - ומהר לפני שתנהלי חדר ריק. סליחה אולי גם נגהההההה תשאר - עד שלא יהיה לה את מי לקלל ולהשמיץ יותר וגם היא תעזוב.

קליספרה

New member
אין לי שום בעיה אם זה

וזה בדיוק העניין - חוסר כבוד.
אולי תמחקי - אבל יום אחד שתשארי בחד מהדהד ובודד תזכרי ותגידי וואלה מישהי שלא היתה נגדי הזהירה אותי
ואני ממש לא הגדך
ממש לא אהבתי את ההשתלחות בך. באותה מידה אני מאוד לא אוהבת את מה שאת מקרינה כוחניות ובדיו חוסר כבוד -
עכשיו מחקי - לבריאות

קליספרה

New member
ברור שאני מכבדת - ואפילו מאוד

אם את נמצאת כאן ורואה שמשהו לא הולך - לא כדאי לרגע לחשוב שאולי גם לך יש יד בדבר? תמיד צריך שתיים לטנגו.
אני חוזרת ואומרת, לדעתי הבנות כאן התנהלו בדרך שהיא מתחת לכל ביקורת - זה מקומם ומעליב, ואני באמת מבינה את הצורך שלך למחוק לך את ההתקפה הזאת מהעיניים - אב בדרך כלל מדובר בתופעה של כדור שלג.
לא כל אחד שקם ואומר שיש בעיה מנסה להתקיף אותך - לפעמים זה סתם ניסיון להציל את המצב.
&nbsp
אותה חברה שלי , שאני מדברת עליה, אמרה לי משהו שנכנס לי לראש - לא רציתי להקשיב וכמעט איבדתי את הפורום - חבל שלא הצליח לחדור מתחת למגננות שהעלתי וזה בדיוק מה שאני ניסיתי לעשות כאן.
&nbsp
אם גם זאת בעינייך מתקפה אישית - אני באמת לא יכולה לעשות כלום בעניין - רק לאחל לך שתצליחי למצוא את האנשים שבזכותם הפורום יראה כפי שאת רואה בעיני רוחך - לצערי, כמי שאוהבת את תפוז ורואה אותו מתפורר,
ההווה לא מבשר טובות - יש עזיבה טבעית כי הפייסבוק כבש כל חלקה טובה, אלה שנשארים נאמנים, הם אלה שנעים להם. מה אומר - מאחלת לך רק טוב.

קליספרה

New member
צר לי לאכזב אותך מותק

פנו אלי הרבה לפני שרונית לקחה את הניהול ועניתי להם בדיוק מה שהייתי עונה לו פנו שוב.
לא תודה!
אני לא מבינה בשביל מה, מישהו צריך את כאב הראש הזה

&nbsp

קליספרה

New member
ואם תגידי כן ברור זה יוציא אותך מה... צודקת

אם זה נורא חשוב לך את יכולה לפנות ולברר בהנהלתה.

למעלה