הודעת פרידה

syrus

New member
הודעת פרידה

זהו אחד הרגעים היותר קשים שהיו לי בתפוז, שידעתי שיגיע, אבל לא ידעתי מתי... אז למי שיודע או למי שעדיין לא יודע, עכשיו זה כבר רישמי, אני עוזב. אחרי 5 שנים בניהול הצ'אט (כשנתיים מנהל טכני ושלוש שנים מנהל המוצר), אני מחזיר את המפתחות וממשיך הלאה. תפוז היה למעשה מקום העבודה הראשון שלי בחיים, בעצם, הבית ספר האמיתי לחיים הראשון שלי. ההיכרות שלי איתכם, החברות שנרקמה עם חלקכם, הובילה אותי להבין מהי באמת עשייה ומה זה באמת לתרום ולהיות אנשים טובים יותר. עברתי איתכם לא מעט דברים ויצא לי להכיר אנשים מדהימים. אני אזכור לכם בעיקר את המיפגשים והחוויות משותפות שהצליחו להפתיע אותי (לטובה כמובן) בכל פעם מחדש. למדתי מכם המון דברים ובטוח שזה יחסר לי הלאה. אני עוזב עם רגשות מעורבים... המערכת של הצ'אטים והבלוגTV חשובה לי מאוד, השקעתי בה המון, ואני בטוח שאתם תמשיכו לשמור עליה ולטפח אותה היטב בעתיד. מצד שני, אני מרגיש מאוד מסופק ממה שעשיתי עד היום בתפוז, ואני חושב שזה הזמן הנכון לעבור הלאה, לחיים אחרים... (בעיקר עם פחות שיחות מהמשטרה באמצע הלילה על מתאבד שחתך ורידים לרוחב במקום לאורך, או על מתאבדת שלקחה כדורים מסוכריות. אה.. היו גם כמה אמיתיים). אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם באופן אישי על ההתנדבות שלכם באתר. אתם חלק בלתי נפרד מתפוז, ולמעשה תפוז לא היה יכול להתקיים בלעדיכם. אני בטוח שככל שתרצו ותשקיעו יותר, כך גם תפוז יתן את חלקו ותתקדמו הלאה. אני שמח שיצא לי להכיר אתכם, ועל זה שעודדתם אותי (לא שבמודע) להתעורר לעוד יום של כיף בעבודה (ולא... זה לא בציניות!). תודה גדולה מגיעה לכולכם, מנהלי החדרים! על המיילים והבדיחות המצחיקות, על המסירות שלכם בטיפול החדר ועל כך שאתם לא מוותרים על כך שהחדר שלכם יהיה מוביל ונעים לגלישה. זה לא משהו שהוא מובן מאליו!! תודה חשובה נוספת אני רוצה להגיד גם לשומרי הצ'אט (האופרים) שהיו חלק בלתי נפרד מניהול המוצר, מבחירת המתנדבים וכמובן מהדחתם (לפעמים זה גם היה לטובה
). למדתי מכם המון על סובלנות וסבלנות עם גולשים ומתדבים ובכלל על זה שנתתם לי לסמוך עליכם וקיבלתי כמה שיעורים טובים על אחריות ומסירות. אז רגע לפני שאני מנגב את הדמעות, אני רוצה גם להגיד כמה מילים של אושר ושימחה... אני עוזב את תפוז, אבל אני לא עוזב אתכם!. מנהלים מתחלפים כל הזמן.... חברים פחות. אני מניח שעוד מידי פעם תמצאו אותי מסתובב בחדרים בצ'אט או מידי פעם מתחבר למסנג'ר
. לגבי העדכון החשוב ביותר... התפקיד של ניהול הצ'אטים והבלוגTV מתפצל לתפקיד של מנהל מוצר ומנהל טכני... אז לגבי הראשון, כבר מצאתי מחליפה מדהימה שתתפוס את מקומי וכבר בימים האלה עוברת חפיפה לגבי הצ'אטים והבלוגTV, אגב... המחליפה לא ממש חדשה בפורום הזה... זו אותה הגברת רק בשינוי אדרת. אני בטוח שאתם תעזרו לה להתאקלם בצורה הכי טובה שיש ואני בטוח שהיא תיתן את כל כולה למען המוצר ולטובתכם האישית כמובן. הכינוי שלה בתפוז הוא Murigan והשם שלה זה אופירה (תולה... על עצמך את יכולה לכתוב פה לבד
). אני מקווה שלא שכחתי אף אחד מכם. ואם כן, אז זה כנראה מתוצאה של התרגשות. קבלו את התנצלותי הכנה במקרה כזה. אז רגע לפני שאני עוזב את המשרדים, אתם מוזמנים לבוא ולהיפרד וכמובן להכיר את המנהלת החדשה שלכם אופירה (למי שעדיין לא מכיר וגם למי שכן). אנחנו נעשה מיפגש ביום שני ו/או ביום שלישי (פרטים יגיעו במהלך השבוע). אופירה, שיהיה לך המון בהצלחה! ומתנדבים יקרים - אני אוהב אתכם מאד!!
איל

Dj Sky

New member
../images/Emo10.gif שונא פרידות

למרות שאתה עוזב את משרדי תפוז אנחנו מקווים שתמשיך להתחבר לצ'ט ולא תעזוב את הנוף הוירטואלי בהצלחה בהמשך הדרך ותעדכן אותנו מה קורה איתך בהצלחה גם לאופירה מאמין שההגה בידיים טובות למרות שהיא חתולהה רעה :)

Pacmanit

New member
אוי :(

איל שתהיה לך המון הצלחה בהמשך הדרך!! ואני גם מקווה שלא תעלם לנו סתם ככה :) בהחלט נתגעגע...
אופירה בהצלחה יא בטטה שכמותך :) אין ולא יהיה יותר מתאים ממך לתפקיד הזה!

Froz N

New member
בהצלחה אייל, לאן שתלך ובמה שתעשה.

ומזל טוב תולההה אני בטוח שתהיי מצויינת :)

syrus

New member
איזה?...

שוב את מתחילה?
תמשיכי להיות כמו שאת ולעזור לצ'אטTV (הוא זקוק לזה!!) בהצלחה

syrus

New member
איציק

המון תודה על הברכות - זה ממש מרגש. אל תשכח לשמור על קשר

syrus

New member
לא שוכח!!

מאחל לך המשך הצלחה ואל תדאג, אני מידי פעם אקפוץ להגיד לך שלום בחדר

ש מ ר ו ך

New member
שתהיה לך הצלחה בהמשך דרכך איל

שמחתי להכיר אותך, אתה בחור 10 ומגיע לך כל טוב,וכל סוף ,התחלה של משהו אחר ושמח בשבילך גם כן תולהה,ושיהיה לך בהצלחה גם כן לא פחות

GoldenEyes

Well-known member
שונא פרידות

ואני חייב להגיד לאיל, באמת , עברנו לא מעט ביחד, אני עוד צוחק על היום הראשון שראיתי אותך עם ענת בפגישה ואתה היית מבוהל חחחחחחחחחח אני יכול רק לאחל לך בהצלחה בכל דרך שתבחר ואני בטוח שגם בדרכך החדשה תהיה מועיל ומוצלח כמו שהיית בתפוז , ונמשיך להיות בקשר ולחתולה הרעה, אין מתאים יותר ממך לתפקיד, באמת, המסירות שלך כמו שהכרתי אותך בחמש שנים לא תשתווה לשום מנהל חדש שיוצנח מבחוץ את מכירה את המערכת, מכירה את המנהלים ואת האופרים , והדבר החשוב ביותר , יש לך יחסי אנוש מצויינים ואני בטוח שאלו יימשכו גם בתפקידך החדש ואת תקבלי את כל העזרה והאכפתיות מהמנהלים ומהאופרים (ממני לפחות) כאמור, בהצלחה לשניכם אוהב את שניכם

למעלה