הודעת פרידה

syrus

New member
רוני... כמה מילים

אז ככה... גם אני לא שוכח את הפעם הראשונה שהגעת למשרדים של תפוז, ואני גם לא חושב שאי פעם אני אשכח... לפחות לא את השיחת הבהרה אחריה
אני חושב שאתה נותן מעצמך המון עבור הצ'אט ואתה מודל לחיקוי בנוגע לניהול חדר בתפוז. הרמת את החדר (ולא כמו שאיציק עכשיו חושב לו בראש) למימדים שהוא לא הכיר ואין ספק שזו הצלחתך. התווספו אליך כמה מנהלים בהמשך שסייעו מאוד ואני אישית מודה לך על החפיפה שהם קיבלו לאור חוסר הזמן שהיה לי באותה התקופה. מאחל לך עוד הרבה שנים של התנדבות ועשייה וכמובן בהצלחה, תודה על הברכות כמובן
איל

Tweety66

New member
../images/Emo6.gif קחי מספר... ../images/Emo3.gif

חחח זה נהיה שם פופולרי פה

Tweety66

New member
למה מעצבן???

אני דווקא בסדר איתו
(בהתחשב בזה שההורים שלי כמעט קראו לי "אורי"
מזל שגידי גוב החליט לכתוב שיר שמצא חן בעיניהם) שבת שלום

חחחחחחחחחחח

גמכן הגידי הזה.. בהתחלה הוא רצה לקרוא לשם רונה על שם הבת שלו ומאז ועד היום 34 שנים שרים לי את השיר "רוני אל תלכי" אני פשוט רוצה איתך איתי P: חנפנים :D

Tweety66

New member
חחח אני לא חושבת שהשיר קיים 34 שנים

אבל אני שונאת ששרים לי אותו
ואני אשקול לתת לך תרופה לכאבי ראש אם יש לך תרופה לכאבי שיניים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל תזכירי לי רופא שיניים הייתי בחודש האחרון כמעט 10 פעמים אצלו עשה שם לי כמעט בכל שן 5 זריקות!! חחחחחחחחחחחחחחחחח ואני ממליצה על אדקס או אנטיביוטיקה כי זה עזר לי שלי היה בעיות XD: אה והכאב ראש עבר לקחתי דקסמול חיחי. את זוכרת את הסרט לשחרר את וילי??

Tweety66

New member
יש איזה שלושה סרטים לא?

חחחחחחחחח, וטוב שנפל לך האסימון

חחחחחחחחחחחחחחחח

אני סטלנית כפרה עליי P: לוקח לי שעה לקלוט אין שכל אין דאגות חחחחחחחחחחחחח רוני ורוני אוחח :D כה יש שלוש אני אומרת לך בזמן האחרון ראיתי את הראשון איזה 4 פעמים כמה בכי את לא מבינה יושבת כמו אני לא דעת ליד המחשב ובוכה מסרט:S ומה שכן הג'וק שישב לי על הבוהן אתמול קצת הפריע לי לראות את החלק השלישי....

syrus

New member
שמתם לב לכמות הרוני?

יש פה רוני-פולללללל (והמבין יבין)

Tweety66

New member
"כה יש שלוש" - 3 רוני או שלושה סרטים? ../images/Emo6.gif

ומבינה אותך תכלס... ראיתי שני סרטים לאחרונה שגרמו לי לבכות... הייתי המומה מעצמי. שניהם על כלבים גם (שמונה מתחת לאפס והאצ'יקו) לשחרר את ווילי ראיתי בקולנוע כשהייתי ילדה. אני זוכרת שהוא מרגש.

Dr Lek

New member
יש לי דמעה ... כמעט בוכה ... רגע .... בוכה !!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סתם :) תודה רבה לך איל על עבודה נפלאה במערכת, ועל האוזן הקשבת שהייתה במקרי הצורך. אין לי ספק שמצפה לך עתיד ורוד, ואני שולח לך את מלוא האיחולים על כך. בנוסף, אני רוצה לברך על הבחירה באופירה, אני חושב שאין ראוי/ה ממנה ואין לי ספק שהיא תעשה את העבודה בצורה מושלמת על אף שהיא נכנסת לנעלייך הגדולות. שיהיה לשניכם בהצלחה ענקית :) ברק.

למעלה