הודעת פרידה

Conducter

New member
ברכות לאיל וחתולה

לאיל. למרות הזמן הקצר שאני כאן, היה נעים מאוד ועזרת לי המון. בהצלחה בדרכך החדשה. כול טוב. ברכות חמות לחתולה . בהצלחה.

ItS always LoVe

New member
אייל

היה לי העונג להכיר אותך אומנם תקופה די קצרה ובכל זאת תענוג אל תעלם רחוק מידי אשמח להישאר בקשר
ובהצלחה לאופירה על קידום

שיהיה המון בהצלחה

לך אייל לאן שתלך בהמשך דרכך .. שיהיה רק טוב וגם לתולי בתפקיד החדש

levona

New member
יל'י ../images/Emo24.gif מותק

מה שתעשה המון
המון המון בהצלחה ואופיווה יקווה (סטייל עספור) כפווה שלי
בהצלחה בתפקיד החדש גם אני או-אא-בת

syrus

New member
לבונה יקירתי

תמיד כיף לקרוא את ההודעות שלך
מחכה לקרוא פה יותר ממך

Pink LizarD

New member
איל בהצלחה :)

בכל אשר תלך (זה נשמע כמו איזה קטע מברכה ) בכל אופן.. בהצלחה !!

bar35111

New member
איל- קשה להפרד ממישהו וותיק "יחסית"

מישהו שאנחנו רגילים ומכירים, כמה מילים שמצאתי מאיזה אתר : ישנן פרידות רבות: עצובות,שמחות,מרגיעות... כל החיים נפרדים ממשהו ישן, ומשהו חדש מתחיל... לפעמים הפרידה מלווה בעצב או דמעה. אף פעם לא נדע... איך תיראה הפרידה... לעיתים זה נראה כמו נצח... כמו לא יעבור לעולם... אבל בסופו של דבר - הפרידה מטבעה - פותחת עולם . מאחלת לך המון הצלחה בדרכך החדשה!
וכמו כן , אופירה בהצלחה בתפקיד החדש ... אני מאמינה שתעשי את עבודתך נאמנה ! אתי

Tweety66

New member
קצת שמח קצת עצוב...

איל...
חייבת לומר שאני מאוד מאוד מזדהה עם כל מה שכתבת פה, במיוחד לאור העובדה שבדיוק החודש התחלתי לעבוד במקום חדש לאחר שעזבתי את העבודה שהיתה לי בעצם מאז שהשתחררתי מהצבא. מבינה מאוד את הרגשות המעורבים ומצד שני הצורך הזה להמשיך הלאה למשהו אחר
אני בטוחה שלא משנה לאן תגיע ומה תעשה, אתה תעשיר את הסובבים אותך ותתפתח בכיוונים חדשים. מאחלת לך שתמצא הרבה עניין וסיפוק בכל מה שתעסוק, ושיהיה ה-מ-ו-ן בהצלחה
(אל תשכח אותנו)

syrus

New member
טוויטי ../images/Emo13.gif

תודה תודה... ברור שאני לא אשכח וגם אקפוץ מידי פעם לביקורים שיהיה גם לך בהצלחה עם העבודה החדשה

SilveR

New member
איל !

טוב,אז קודם כל בהצלחה בהמשך הדרך,אני חייב לציין שכאשר הגעת לפה לא ידענו איך בדיוק "לאכול" אותך , לפחות אני :) אבל בהמשך התגלת כאדם מדהים ! משקיע ובעיקר חבר.אני יכול לומר בתור אחד שנמצא פה כמה ימים והכיר מנהל אחד או שניים..שאתה היית the best. לאופירע :) מברוק על התפקיד ובהצלחה.כמובן שאני פה לכל עזרה שתצטרכי. ולכל השאר - נא להתנהג בהתאם.

syrus

New member
מי תותח?!

אז בתור אחד שנמצא כמה ימים פה (קצת פחות ממך), גם לי לא היה פשוט להכנס ל"טריטוריה" של בצ'אט הבסיסי. אני לא אשכח את כל מה שלימדת אותי שם (לטוב ולרע) עזרת לי המון במהלך השהות הנפלאה שלי פה (אז... "מה נישמע???????") ואין ספק שתפוז הרוויחה את אחד המתנדבים הטובים ביותר שיש לנו פה. נשמור על קשר

איתן פז

New member
יאוואראדייי שבוע לא ראיתי פה אתה עושה מתיחות?

נראה לך? ככה??? עוזב בלי אישור מרב השכונה? שיואו לך צ'אל איך נראה תפוז בלי סיירוס... הוא פשוט לא נראה! מאיפה זה בא לך ככה עכשיו באמצע החיים? מישי קינאה לך בגללי? תאמר לה שזה היה לחלוטין אפלטוני! (סתאםם אני באמת אוהב תתחת שך
) באמת פרידות זה לא כיף! ובאמת להכיר אותך היה ממש אבל ממש כיף! מקווה ומשוכנע שה"ממשיך הלאה" הוא משהו חיובי ומפרה שיוסיף להצלחתך בחיים! אני לא מכיר הרבה אנשים שמצליחים להתנהל מול כ"כ הרבה "לקוחות" ונציגי שירות ולתת לכל אחד תחושה כ"כ טובה כמו שאתה יודע. קח איתך לחיים את תמיכתנו אהדתנו ואהבתנו! בהצלחה רבה! וחתלתולההה הגיע הזמן להצניע את טופרייך ולהכנס לסנדלי קודמך החביב
אין מתאימה ממך! (רק אם תתחילי להכנס למסנ' או שתבטלי תחסימה שלי) בהצלחה רבה גמלך!

קצת אחרי כולם../images/Emo140.gif

וכמו כולם ואחרי כולם...גם לי נותרו רק מילים בודדות .. תודה לך על...כל הרגעים שנתת מענה וסיפקת תשובות.. תודה לך על שעות של פעילות[שבכולן לא זכיתי להיות:(] אבל תודה בכל אופן על המחשבה... ומעל הכל אאחל לך המון מזל והצלחה ובכל אשר תפנה תצליח:) וסליחה שלא הספקתי להכירך... מאי

לאיל../images/Emo140.gifממני באהבה../images/Emo20.gif

בשמי ובשם כל השומרים בחדר ערבים מאחלים לך הרבה הצלחה בכל דרך אשר בחרת
והרבה בריאות ואושר ושמחת חיים
אני מודה לך על כל עזרה ותמיכה שתמיד נתת לי במשך השנים
שמחתי להכיר אותך ותמשיך להיות הגבר המקסים שתמיד ידע לכבד ולפנק ולעשות שמח לאחרים
תודה ל הכל ותודה שסמכת עלינו אוהבים אותך גבר
ב ה צ ל ח ה

למעלה