הודעת פרידה

syrus

New member
ברק יקירי

קודם כל בהצלחה עם המשפטים שלך!!! (אין ספק שהיה מלחיץ ללוות אותך בתקופת הלימוד, אני לא אוסיף מילים). יש לך תרומה ענקית בצ'אט ואתה עושה זאת בדרכך שלך. המון בהצלחה ומאמין שעוד ניפגש הלאה (לא רק במירק!)

Silly Wisdom

New member
../images/Emo12.gif

אני פשוט לא מאמינה!!!! איל- ביחד עם העובדה שאני אתגעגע אליך ולמסירות שלך ולרצון התמידי שלך לעזור ולתמוך בנו תמיד בכל מצב.(לא אשכח לך את הזרי פרחים והמתנות בתקופות החולי שלי....) אני שמחה שאתה מתקדם בחיים משפחה (ילדים?!) עבודה חדשה. מגיע לך את כל הטוב שיש! אני מקווה שתבוא לבקר- ולא רק בצאט... אולי גם תבוא למפגשים. (אפרופו מפגשים- לשמחתי ולצערי אני כרגע נופשת בארה"ב-אז לא ממש אוכל להגיע...) כמו שאמרו לפני- אין בחירה יותר טובה מאופירה-היא פשוט מושלמת לתפקיד הזה! ואני מאושרת בשבילה!
איל- אוהבים אותך!

syrus

New member
ארה"ב?! (אייפון?)

מתי הספקת לברוח לשם שוב?!?!? סילי
תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת ותחזרי כבר לארץ!! החברים פה מחכים לך

Silly Wisdom

New member
הגעתי בסוף מאי...

טיול של לפני הלימודים! ואני לא באייפון- אני משוכללת מהמחשב חח תודה :)

Silly Wisdom

New member
אמורה

לחזור ב7.7 מקווה להרגיש טוב ולהחזיק מעמד עד אז... אם לא- אז כנראה שבוע לפני... אני ב"ה נהנת פה מאוד...

Lovely Star

New member
../images/Emo24.gif

איל היקר, היה כייף גדול לעבוד איתך! תודה על הסבלנות והפירגון, ללא ספק זו היתה תקופה מפרה עבורי. אני לא אוהבת שינויים ובטח לא פרידות, אבל מאחלת לך הצלחה בדרכך החדשה, אתגעגע מאוד
בהזדמנות זו אאחל לאופירה שיהיה ב ה צ ל ח ה!!

syrus

New member
Lovely המקסימה!!!

את כל המילים שרציתי להגיד לך ולשבח, כבר עשיתי אינספור במילים ובמסרים! אין ספק שאת זו שמחזיקה את כל נושא הפורומים (בסיוע האדיב החד שבועי של ארתור כמובן) של הצ'אט. אני מעריך אותך מאוד ויודע שתצליחי פה

g i l l i

New member
לאיל

אני לא טובה בפרידות וכאלה..זה עושה אותי רגשנית אז אני אעשה מה שאני עושה הכי טוב ואתלונן כן בטח...תלך...תעזוב אותי פה בחושך לבד... ואל תדאג לי....אני אהיה בסדר... לא..אני לא בוכה.. סתם נכנס לי משהו לעין בטח..תלך ... למה לא..מה היה לך רע פה? אז מה אם הציעו לך אוטו, אייפון, משכורת בת 5 ספרות ביטוח מנהלים מצנחי זהב ותלושים למגה בעיר בשביל זה עוזבים? פה זה משפחה ! נו טוב אבל תבוא לבקר? לא רק בשבתות וחגים? טוב טוב ...לך כבר.. רגע..רגע.. הכי חשוב שתהיה לך המון הצלחה בכל דרך שתבחר גילי

syrus

New member
תתלונני

למי שלא יודע, גילי היא בעצם אחת מכל השומרים הראשונים שיצא לי להכיר (אולי הראשונה בעצם)... אגב גילי, אני עוד מחכה ללוגים... (בסוף זו סתם המצאה) למדתי ממך המון על ניהול ושמירה בצ'אטים וגם זכיתי להכיר אדם בוגר ורציני (תתפלאו אנשים
) כשצריך. תמשיכי להיות האמא של כל המתנדבים שלנו פה ורק בקשה קטנה... תפסיקי לשדר בבלוגים למבוגרים!! מת עליך

g i l l i

New member
לחתולה

להגיד לך בהצלחה לא תהיה הברכה הנכונה כי אין לי אפילו צל של ספק שתצליחי אין ראויה ממך אין מתאימה ממך הרווחת את זה Fair and Square אוהבת גילי נ. ב. תעירי אותי מחר ב 8

בגבג2

New member
בהצלחה אייל ושיהיה לך המון שמחות

ותשמור על קשר...
אופירה בהצלחה

S m Il E

New member
למה להיפרד כשאתה נמצא אצל כולנו ??

אתה פיזית נפרד מהפרדס אבל תמיד יהיה איל מתוך כל אחד ואחת מאיתנו , היה לי העונג להכיר אותך , לעבוד מתחתיך , להיות מנהל תחת פיקוחך , מנהל ענייני , יסודי , יודע לצחוק כשצריך ולהיות קשוח כשצריך .. להיות מנהל מוצר שנקרא צ'אט זו עבודה לא פשוטה , ואף נטולת כל הבנה או התחשבות מצד הגולשים לרוב , אבל מאיתנו תמיד תמיד תקבל הפידבק הכי טוב , בזכות ולא בחסד , שתהיה דרכך החדשה מקושטת בהצלחות , ואומרים בכל סוף יש התחלה חדשה , אז שהאחרונהתביא עליך ברכה וסיפוק , ותזכור , אתה תהיה תמיד איתנו ומבחינתי זה רק שלום ... והשלום השני מגיע למנהלת הנפלאה ביותר שאני מכיר , את חתולהה , או בכינויה החדש Murigan , שלי אישית יצא לזכות בה כידידה הכי מקסימה שאי פעם הייתה לי .. אם אמשיך הודעה אחת לא תספיק , אז אאחל לך כל הצלחה יקירתי , וכמו שאני נאמן למשפחה הזאת כבר 10 שנים אמשיך להיות כזה גם תחת ניהולך שבטוח יקדם את הצ'אט למחוזות הראויים לו באמת בהרבה אהבה והערכה לשניכם ויחי הצ'אט בפרדס ! סמייל :)

syrus

New member
סמיילי ../images/Emo13.gif

תודה על הפירגון התמידי שאתה מספק כל פעם מחדש אתה בחור מקסים ואני מלא הערכה אליך! בהצלחה עם הפרדס איל

Chefonline

New member
בהצלחה !!!!

אייל בהצלחה בתפקיד החדש... תרמת המון לגיבוש מנהלי החדרים והבלוגים והאופרים.. כל היוזמה ליצור מפגשי גיבוש ממלאות אותי בהערכה גדולה מאוד כלפיך .. כמו כן היחס האישי והעזרה ... על כל זה - תודה! אופירה - כפרות עליך ! :) בהצלחה בתפקיד החדש... כמו שכבר מכירים אותך בצ'אט .. החתולהה עם הציפורניים החדות שגולשים מפחדים להתקרב אליה :p אז אני בטוח ששינוי האדרה לא ישנה את הגברת :) ! יאללה אני עף לבסיס... יום טוב!!!! ושוב - בהצלחה!!!!! :)

syrus

New member
עף לבסיס?... אתה לא בחיל הים? (שט לבסיס...)

שף, היה לי לעונג להכיר אותך, בטוח שעוד ניפגש מידי פעם במיפגשים שמור על החדר ועל תפוז
וכמובן תודה על הברכות

X ר ת ו ר

New member
../images/Emo50.gif

תאכלס תמיד שדיברנו על זה היה מוזר לחשוב שאתה עוזב.. ולהתחיל להסתגל לעוד מנהלים חדשים שרוצים עוד שינויים חדשים.. אבל אני רואה שכבר חשבת על הכל ותולה מתאימה יותר מכל החופרות פה ;) שיהיה בהצלחה בלימודים ובעבודה החדשה, שמור על קשר.. נלמד שם ביחד תיכף

syrus

New member
ארתור - הכישרון הצעיר

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך על ההשקעה האינסופית שלך בצ'אט של תפוז. לא הרבה יודעים כמה תרמת לנו מאחורי הקלעים וכמה סייעת לנו עם הפורום של הצ'אט אתה בחור מאוד מוכשר ומוערך בעיני!! שיהיה לך המון בהצלחה עם הלימודים החדשים, אתה מתחיל עכשיו חלק חדש בחיים שלך (ואני מרגיש סוף של הזדהות בשינויים בחיים כרגע) שמור על קשר

למעלה