הודעת פרידה!

Larik

New member
הודעת פרידה! ../images/Emo7.gif

דבר ראשון, סליחה שפתחתי שרשור חדש, אבל אני חושב שהמעורע הזה חשוב מספיק בשביל שיהיה לו שירשור משלו. בצער גדול,אני מודיע לכם על פרישתי מהפורום. עקב תחילת שנת הלימודים, הממן הרישמי של האינטרנט המהיר שלי (אני) מפסיק את הזרמת הכסף לשימוש באינטרנט (העבודה), ולכן אני נאלץ להיפרד ממכם לזמן אינו ידוע. תודה שהיתם אדיבים אלי, והסכמתם לסבול את ההטרדות הבילתי פוסקות שלי. והנה הדולי האחרון שלי שאי פעם תראו (לפחות בזמן הקרוב), וגם הפעם זה ערפד (אני אוהב ערפדים), קוראים לו קיין והוא לקוח מהמשחק BLOOD OMEN 2. בבקשה תגיבו, ותנצלו את ההודעה כמה שיותר.

יפה....

זה באמת מיוחד...
עכשיו זאת תקופת שקט.....הפורומים יבשים לגמרי....לאף אחד אין זמן לאינטרנט....עד החופש הגדול הבא.

Larik

New member
../images/Emo32.gif עוד יצירה שלי!

אולי זה לא דולי, ועוד לא סיימתי את זה, אבל אני רוצה לחלוק את זה עם עוד אנשים.

מקסים....

חבל שאתה הולך, אפילו אם לא ממש הכרתי אותך /: אויש איך אני לא אוהבת פרידות... בכל מקרה, רק שתדע שהפורום לעולם יזכור אותך!
טוב..חח עשית ממך מת.. אז זה לא כזה נורא בכל מקרה. העיקר שתמשיך ליצור ולצייר ומידי פעם תנצל חברים ותיכנס דרכם לאינטרנט ותעלה תמונות חדשות שציירת. סבבי? מווווווווואה! ושנה טובה שתהיה לך!

tiptip4u

New member
וואו!

העניים! הלוואי עליי...! גם הערפדולי
רק חבל שמהבייס הזה, ערפדים תמיד צוירו אצלי בדמיו שרריים וחתיכים (להזיל ריר... אם לא יופי איך הם ישיגו כול כך הרבה ערפדיות?) והבייס הזה לא נראה ערפד, אבל באמת שבסוף כן נראה לא משנה אני מחורפנת. חבל שאתה עוזב, תבוא לבקר, הא? אתה יודע, מחברים ושטויות. נו טוב שיחזור מהר האינטרנט.

Mooa-Numi

New member
אתה בי"ב עכשיו?

ו אם זה מנחם אותך, אני במקור חצי טרנסילבנית

המפ ../images/Emo105.gif

חבל שאתה עוזב היית אחד האנשים היותר מוכשרים בפורום וגם היותר מקוריים... גם הדולי שלך וגם הציור מהממים... מקווה שנתראה בקרוב

למעלה