הודעת פרידה (זמנית)

מנמוסין

New member
אני מקבלת את ההתנצלות שלך^^

ואני מתנצלת בעצמי. אני הייתי קצת הרבה רגשנית, וכנראה שהוצאתי עליך כעס שגרם אינדוידואל אחר. אז סליחה. אני מבקשת סליחה על זה שאמרתי שאני לא מחבבת אותך. אני לא מכירה אותך מספיק טוב כדי לקבוע דעה, אבל זה שכתבת את ההודעה הזו מראה שפרשתי דברים באמת לא נכון.. וזה לא הגיע לך. בדרך כלל קשה להיכנס לרשימת האנשים שאני לא מחבבת, אתה נכנסת לשם באמת במקרה. אתך הסליחה^^" ולגופו של עיניין, אין לי רצון להתווכח על הנושא. ברגע שהפורום יוצף אני אצא ממנו עד שאני אסיים לקרוא, שזה יהיה ברגע שיהודי טוב כלשהו יקנה לי את הספר או ישאיל לי אותו(לא שההעלמות תראה בהתחשב בתדירות שאני נוגעת במחשב לאחרונה, אבל שיהיה..). טוב לא ברגע אבל שבוע אחר כך בהחלט.. אני מאחלת לך חג שמח באיחור קל וגם מוקדם יתר על המידה.

nedisrael

New member
כמו שנאמר בהודעה אחרת,

אם את רוצה לריב, הפורום הוא לא המקום לכך, בשביל זה יש הודעות פרטיות או איי סי או טלפון או להביא את החבר'ה לחכות לו למטה. אם את מפרסמת הודעות בפורום זה איננו ריב, אלא דיון. בגלל שזה דיון, לכולם מותר להשתתף.

esfe

New member
אז ככה:

כמו ש ned אמר שאני אמרתי זהו פורום, וזכותו של כל אחד להגיב. אם רצית לפנות רק לכריכרכה היית יכולה לשלוח לו הודעה פרטית. השתדלתי להשאיר את ההודעה שלי עניינית ולא "להחריף" את המצב המדומה הזה שלנו, ואם היא לא הייתה כזו אני מתנצל. אגב, לא בכל העולם יש חופש דיבור, ולא תמיד נהוג לתת לשני הצדדים לפתור את זה בינהם (מי אמר ארה"ב?). הפורום הווירטואלי מקביל לדיון הציבורי. דו שיח בין שני אנשים בפורום (בניגוד לדו שיח בצ'אט פרטי) דומה לדו שיח על דפי העיתונים, או במסך הטלוויזיה. כשאתה מתדיין בפרהסיה, גם אם אתה מתדיין עם אדם ספציפי אחד, אי אפשר להתלונן על חוסר פרטיות. את חושבת שסימון כל הודעה זה פשוט, יפה ולא מאט. יפה. כריכרכה חושב ההפך. אז למה ההתנפלות? אני לא יודע איך זה אצלך אבל במחשב העתיק בן השלוש שנים ועם מהירות גלישה של 1.8 Mbps זה עדיין איטי לפעמים. 2. כן קראתי אותה, וקראתי אותה שוב. זה עדיין נשאר שאלה רטורית. אם היא מליצית אז לא הבנתי את הבדיחה, התשובה לא נמצאת בגוף השאלה, ואיך בדיוק היא מבליטה את הרעיון? לא, להקליד 8 תווים זה לא קשה. הנה:
. אבל זה מעצבן, מעיק ומאט. נכון שזה לא קשור לשאלה ששאלת, אבל זה קשור לדיון שלגוטל התחיל, ואת, בין אם תרצי או לא, חלק מהדיון מרגע שהבעת את דעתך. 3. את צודקת, רק עכשיו הבנתי את הפואנטה שלך, מצטער. למרות שניתן להניח שכריכרכה הניח (כמוני) שכשאמרת "מה כל כך קשה?" התכוונת מעבר למובן הפיזי של להקליד במקלדת ויותר במובן של "מה הבעיה בלסמן כל הודעה?". במקרה כזה התגובה שלו בהחלט רלוונטית. ואגב, אותי מעצבן הודעות של אנשים רושמים את דעתם, לא מנמקים ואז מתנפלים על מי שמעז להגיד אחרת. את א', ב', ג', ו ד' מגיבים אליך כי את חלק מהדיון. אני הגבתי ספציפית לטענות שאת הבאת. אני לא יודע למה לקחת את מה שהוא אמר כל כך קשה. אני בקושי יכול להחשיב את זה כפוגעני. בכל מקרה כריכרכה כבר הספיק להתנצל. ה. "אני יודעת שלא היה סעיף כזה, פשוט רציתי לומר לך שאני לא מחבבת אותך". ה. אני יודע שזה לא ענייני, פשוט רציתי לומר לך שזה לא יפה. שוב, לכריכרכה הייתה זכות לגיטימית להגיב לדברים שלך, וגם אם את לא מחבבת אותו בלי קשר להודעה שלו, הפורום הוא לא הבמה לכך. ההשוואה באמת לא עובדת טוב, מכיוון שבמושגים אנושיים היא מקבלת משמעויות הרבה יותר חמורות, אבל אני חושב שהבנתי. בכל מקרה כריכרכה התנצל ואני מרשה לעצמי להגיד שהנושא הזה סגור. מיכאל
החתימה שלי באה פשוט מכיוון שההודעה שלי וההודעה שלך היו זהות במבנה. לא היה כאן שום נסיון למתוח ביקורת או להביע זלזול (וחוץ מזה תמיד רציתי להשתמש בדיונון הקטן הזה
). אני מרגיש שיש הרבה נימה אישית בהודעות שלך. רק שתדעי שלי אין שום דבר נגדך וגם לכריכרכה לא, או לפחות זה לא משתקף מההודעות שלו. הדיון הזה סתם התחמם, ובצורה מטופשת לגמרי. ?Peace

../images/Emo32.gif שאלה קטנה..

בטח שאלה טיפשית ושכולם יודעים את התשובה עוד מקריאה ראשונה.. אבל בכל זאת: אני כעת מתחיל לקרוא מחדש את הסדרה (לקראת הספר הרביעי הקרב ובא) ועלתה לי שאלה. כשתיאון וסרחן ושאר אנשי וינטרפל יוצאים לחפש אחר בראן, ריקון, אושה והודור ולא מצליחים, מראה סרחן משהו בתוך שק לתיאון ושניהם מחייכים. תיאון שולח את כולם חזרה לטירה חוץ מסרחן. לאחר מכן נראה כי בראן וריקון נתלו.. כמובן שאלו לא באמת הם כפי שאנו מגלים בסוף. כשגיליתי שבראן חי, חשבתי לעצמי "אבל תיאון הכיר אותו עוד כשהיה תינוק, איך הוא תלה ילד ולא שם לב שזה בראן?" חשבתי וחשבתי, ולא עלתה לי תשובה, ואז הגיע המשפט של תיאון שאמר (ממש לא מדויק) "גם אם היינו תולים חמורים ואומרים להם שזה בראן הם היו מאמינים" אז הבנתי שהוא ידע שזהו לא בראן.. אז מה הראה סרחן לתיאון ששינה הכל והם תפסו אותם פתאום? חשבתי הרבה, והדבר הטוב ביותר שמצאתי זה שהוא לקח את הבגדים של בראן וריקון, רצח את הילדים האחרים, סרחן פשט את עורם (שלא יראו את הפרצוף) וזהו. מה דעתכם?

בארך

הם פגשו טוחן עם שני ילדים בדרך עד כמה שאני זוכר,וסרחן בהחלט הראה בשק את הבגדים של בראן וריקון.הם הלביש אותם ועיותו ככה שיראו כמו בני לורדים-ואז הרגו אותם וטישטשו א הפנים.

YanivLib

New member
לי נדמה

שזאת הייתה סיכת הזאב של בראן, העשוייה כסף. ובסרחן אני מנחש שהכוונה לreek?

אני לא יודע איך קראו לו באנגלית,

אבל הוא בעצם ממזרו של בולטון. למה אתה חושב שזוהי סיכת הזאב של בראן?

אם אני לא טועה

ושוב הספרים לא לפני אז זה מהזכרון. מסופר שתיאון נגע בחפץ מתכתי ואז הבין ושילח את שאר המחפשים. ולמיטב זכרוני הוא הכיר את הילדים מכיוון שהוא נהג להתעסק עם אשת הטוחן. (ובמקרה שאני זוכרת מעוות אני מתנצלת בפני אשת הטוחן שהוצאתי את דיבתה כאן קבל עם ופורום)

למעלה