אני קראתי את ההודעה שלך
ואני חייבת לציין שאני לא מבינה למה אתה מתערב? אתה מנסה להחריף את המצב? (לא שהוא חמור או משהו, אבל ניחא) תבין, אני לא חדשה בתפוז, אני יודעת מהם ספוילרים, ועד כמה אפשר לסמוך על חברי פורום שונים, ואני בניגוד לרוב חברי הפורום חושבת שסימון כל הודעה שזה פשוט(פורום ה"פ עובדים עם זה מצויין), יפה(אמרתי לדעתי) ואני לא יודעת איך זה אצלך, אצלי הדף נטען מהר תמיד(אין פה ציניות למקרה שאתה חושב לרוץ לחפש את ההגדרה בויקיפדיה). אני לא פתחתי דיון, אני לא השתתפתי בדיון. לגוטל אמר אמירה ושאל אם מסכימים, עניתי לא, זכותי. כל ההודעה של כירכרה הייתה מציקה למדי(ואל תגיד לא זה מאוד הציק לי), והייתה צריכה לבוא בשינוי קל במקום אחר בשרשור(שהתחיל מנושא אחר. השרשור הזה הוא דוגמה מושלמת לשרשור גולש.).
"הוא רק הציב טענות משלו כניגוד לההערה הסתומה" אם זה לא ברור איך הגעת למסקנה שזה מנוגד? 2. תודה רבה על ההגדרה. אולי תקרא אותה גם? להקליד 8 תווים זה לא קשה. עובדה אתה הקלדת הרבה יותר בהודעה הזו, אז איך 8 תווים יכול להיות קשה בשבילך? למעשה אני בטוחה שהקלדה של 8 תווים לא קשה לאף אחד פעיל בפורום הזה. אני לא אשתדל להימנע משאלות כאלה, ואני גם לא אדחף אותם לכל מקום, דיון ו/או ריב שאינו שאינו ענייני. 3. כן, הוא נתן סיבות למה צריך לסמן רק בהודעה הראשית. לא למה זה קשה לכתוב את 8 התווים האלו בכותרת. קרי ההודעה שלו עצבנה אותי(ושלך גם, ואם השימוש ב'קרי' במשפט זה הוא לא לגמרי מתאים, לא אכפת לי). א', ב', ג' וד' למה בכלל מגיבים את זה אלי? יש דיון על הנושא, שלגוטל התחיל. לא הצגתי סימוכין לדעתי ולא העלתי נקודות חדשות. אני מילאתי את תפקיד של הפלוני במקרה זה, ולא הסכמתי לרעיון שאמוני הציג. זה ברור שיש עוד דעות. אך גם לי יש אחת, וברגע שפוסלים אותה בצורה כלשהי, גם מרומזת, אני נוטה להיפגע.
"דומה שסימון בראש השרשור מספק ביותר ואין שום סיבה הגיונית להצטרך ליותר ממנו." אם אין סיבה הגיונית למשהו אחר אז הסיבה/ות שלי לא הגיוניות, וכך גם דעתי בעצם. העובדה שלא הרחבתי את סיבותי או הצגתי אותן אינה קשורה. אני לא באתי וטענתי שחזירים מעופפים להם באוויר.. דעתי הגיונית ביותר ויש פרומים שמשתמשים באותה שיטה. ה. איך זה עניינך? ואגב
"אני לא מבין מה משעשע. זה גם קשה, גם מכוער וגם מאט. הוא אפילו טרח והפריד אותם בשורות וסימן א, ב, ג. אני הייתי מסתפק בפסיקים." זה לא נכון, למעשה הוא אמר שזה גם מכוער, גם תופס מקום, גם מכביד וגם מיותר. אם הוא היה אומר קשה אז זה היה קשור. אני אפילו לא אגיב על העיניין של הסימון. אמרתי את דעתי, זו החלטה של ההנהלה, ואני אכבד אותה. תחשוב על הקבלה בעולם הרגיל, אתה אומר שאתה תומך במפלגה Z, ואז בא מישהו ואומר לך שמפלגה Z מכוערים, גם תופסים מקום, גם מכבידים וגם מיותרים. וחוץ מזה יש רק מפלגה אחת עם מצע הגיוני וזו לא מפלגה Z. ובאותה מידה במקום מפלגה זה יכול להיות קבוצת כדורגל או זמר אופרה. אז בסדר לא אנלוגיה משהו, זה מה יש כשמנהלים דיון עם אדם לא הגיוני. נועה
המטרה היחידה של החתימה הזו, שבאה רק אחרי שורות תוכחה, היא להעביר שאני לא מייחלת למותם של אלה שפנית עליהם, וגם אם אני לא כועסת(אם אפשר לקרוא לזה כך), זה יחלוף.