למה מה קרה שנעמוד?
סליחה שזה הולך להיות ארוך, אבל תקראו, אתם תגידו בסוף שאני צודק! למה מה קרה שנעמוד בשבילם עכשיו!? מה קרה שנבוא עם חולצתות בית ספר (בבית ספר שלי יש כבר שלוש שנים...)? קודם כל הם חוסמים לנו את חופש הביטוי ושמים פס על כמה מזכויות הילד, אני טועה? וכשלמורים יש בעיה או לא טוב להם, הופכים עולמות כדי שירגישו טוב, הם יענישו, יתקשרו אלינו הביתה והמנהלים והמורים יעשו הכל כדי שהכל יסתדר. אבל כשלא טוב לנו, מי שם עלינו בכלל? המורים לא יעשו כלום!!! לא ישימו עלינו בכלל,כל מה שישימו עלינו זה פס! המורים גם צועקים עלינו, קוראים לנו למשל "חסר השכלה" וכאלה, פוגעים בנו, אנחנו נכנסים איתם למלחמה כדי לשמור על הכבוד שלנו ובסוף הם מתנקמים עם הציונים ואני וכולנו יודעים שזה לא קשור למאמצים, זו התנקמות! המורה שלי לתנ"ך הייתי במריבה איתה והיא רשמה לי בתעודה שלא הגעתי ל 32 שיעורים מתוך 33 שיעורים! זו לא התנקמות? אני הייתי בכל השיעורים. אה ואנחנו צריכים לבוא עם חולצות בית ספר, יודעים למה? כדי שהבנות לא יבואו עם חולצות בטן, בנים עם גופיות וכו'... אבל מה עם המורים? המורים תמיד באים עם כפכפים, חולצות בטן, חולצות שקופות שרואים להם דרכן את החזייה ולא אומרים להם שום דבר!!! ותמיד אומרים שהתלמידים לא נותנים לנהל שיעור, אבל יש מורות שכן מצליחות להשתלט על התלמידים ויודעים לנהל שיעור כמו שצריך, מורה שלא יודעת להשתלט על תלמידים, לא מתאימה להיות מורה!