הודעת פטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

g.o

New member
מספיק יש את הצבא בשביל לכפות כאלו

דברים.

אסלנדי17

New member
אוף תפסיקי כבר

ההישראלים מתים להיות כמו ארצות הברית ומתים להיות חלק מאירופה ולכן אנחנו מאמצים את הערכים האמריקיים והתרבות שבאמת לא ממש קיימת. עכשיו שתדעי לך אצלי בבית הספר היינו עומדים והמנהל החדש החליט שלא! יותר מכך הוא אמר שזה שטות לעמוד בטענה שזה כבוד למורה. כבוד למורה ניתן לתת בדרכים אחרות כמו לא להפריע בשיעור להקשיב לה בלה בלה בלה. הסיבה האמיתית שעומדים היא משמעת... שכאילו התלמידים יהיו בשקט 8יתחילו ללמוד במקום להתרוצץ חצי שעה עד שהמורה תשיב את כולם. בקשר ללשיר את ההמנון ולהניף את הדגל... מה את רוצה שנהיה פה מדניה טוטאליטרית? באמת!

Gal6

New member
את לומדת בבית ספר?

כנראה שלא, או שאת חריגה מאד.

Gal6

New member
יש לי שאלה אליך

אם הוא היה כותב תגובה ארוכה על איך צריך לשים תלמידים מפריעים בהסגר ושהמורות צריכות להתחיל לעבוד עם שוט, בשביל המשמעת, היית כותבת תגובה נגדית שלפיה אסור תלבושת אחידה או להשתחוות למורה? את עושה את זה בשביל לריב?

Mister Pinto

New member
אה ו..

איפה חופש הביטוי בכל העיניין הזה? וזה ממש לא קשור לילדים עניים ועשירים שלחלק אין כסף ולחלק יש בשביל בגדים! בהמון בתי ספר נותנים כסף לתלמידים בחשאיות כדי לא להביך אותם, למשל ילדה המכיתה שלי עלתה מארגנטינה הויא שנה בארץ, אין להם כסף בבית והבית ספר שילם לה על הטיול... אז זה ממש לא קשור! ומה קשור זונות עכשיו? אם בנות באות ככה אז זה אפשר לסדר עם המנהל שיבואו עם בגדים נורמאלים, אבל מה את אומרת על זה שאני רואה מלא מורות במקיף שלי שבאות עם כפכפים וחולצות בטן? הם באות יותר גרוע מהתלמידות!

Mister Pinto

New member
אבל

לפחות בצבא משלמים משהו (לא הרבה אבל משהו), בבית ספר אנחנו אלה שמשלמים לא כדי שנעמוד דום ויצעקו עלינו... יש הבדל בין צבא לבית ספר! צבא - מקבלים צעקות וכסף! בית ספר - נותנים להם כסף ומקבלים צעקות!

אסלנדי17

New member
חחח את מצחיקה אותי

להניף דגל ולישר את ההמנון זה התחלת היסודות של המשטר! למה את מחשיבה לתת כבוד למורה? זה ממש מעניין אותי. להתנהג "בסדר איתו" או איתנה זה כבוד כלומר לא להפריע לו בשיעור. אני אפילו לא מבין איך את יכולה להשוות עמידה בפני המורה לאלימות וסמים... אני מצטער אבל טאני בטוח שלא ביקרת בבצפר כבא לפחות 10 שנים

אסלנדי17

New member
אנילא חושב שרת יכולה בכלל ללהשתתף ב

את לא יכולה להשתתף בדיון! אולי תדברי על מה שקרה בזמן שלך... את בת 30 או משהו ואת לא באמת יודעת מה קורה בבתי הספר! אולי הדוגמא שהוא נתן לא טובה... אני אתן לך דוגמא אחרת. בבצפר שלי ילדה עשתה עבודות אומנות עם דגל ישראל ורובה וזין עליה. הורידו לה אותה... עכשיו זה נוגד את זכות הביטוי! מה שכן אני איתך בקשר לתלבושות האחידות...

אסלנדי17

New member
גברת...

בצפר זה לא בצא וכדיי שיהיה לנו רצון ללמוד צריך להעביר את השיעור... צריך לגרוםם לנו להתעניין בשיעור אחרת לא נלמד בכלל. ועכשיו את תגידי (כדיי להתווכח) שאנחנו חתיכת ונדליזים מופקרים שהולכים עם זונות וערסים ומשרד החינוך לא צריך לעשות את זה יותר קל ובעיה שלנו שאין לנו רצון ללמוד. בבריטניה כבר הוציאו אצ השוט לידיעתך ובאירופה כבר לא בודקים אותך שאתה נכנס לבצפר. אני לא מבין ל מה את מדברת.. את לוקחת דוגמאות ככ קיצוניות! שקוראות אולי 1 ל30!

Outlast

New member
ואני לא מבינה-

למה העמידה כשהמורה נכנסת לכיתה תורמת? כבוד למורה? בעיניי- ממש לא. מורה שמגיע לו כבוד- מקבל אותו מתלמידיו. מורה שלא מצליח לקבל את הכבוד הזה, כנראה שהבעיה אצלו, והנהגת כללים כמו עמידה כשהוא נכנס לא תביא לו יותר כבוד. לפי איך שאני רואה את הדברים, כל הרוח החדשה של "חזרה למקורות", חזרה לשיטות לימוד ישנות ומנהגים פרימיטיביים, רק מראה שמשרד החינוך והחינוך בארץ יוצא מכלל שליטה, הדברים הנוכחיים לא פועלים, ובמקום למצוא את הבעיות ולטפל בהן, משרד החינוך בורח מהן ומתחבא תחת שינויים חיצוניים וחזרה לשיטות ש"עבדו" (למה לחזור לשיטות שנעשה בהן שימוש, והופסקו? אם הן הופסקו, לא הגיוני שמשהו בהן לא עבד?). בקיצור- משהו פה מאוד מסריח, ואני רק שמחה שלא יהיה לזה כמעט שום השפעה עליי. שנת י"ב, ועוד בבי"ס פתוח באופן יחסי שאמנם מנסה להנהיג השנה סוג של תלבושת אחידה (מה שכנראה לא יילך לו, אני למשל לא אלבש אותה), אבל הוא מספיק חכם ומודע לעצמו ולסביבה כדי לא לנסות אפילו להנהיג דברים מגוחכים כמו עמידה כשמורה נכנס. אצלנו, אגב, לא קוראים למורה "המורה" בשום אופן.. הם אנשים, יש להם שמות.

Outlast

New member
קודם כל-

לא כל דבר שנהוג בחו"ל הוא חיובי וראוי לחיקוי. יש המוני מנהגים וחוקים הנהוגים בארצות מתקדמות, שלדעתי (ולדעת מדינות מתקדמות אחרות) לא ראויים להיות חלק מחוקה של מדינה כלשהי. להגיד שבישראל אין תרבות נימוסין ושלעמוד כשמורה נכנס יעודד את הנימוסים הישראליים, זה דבר לא הגיוני, מכיוון שהמנהג הזה היה נהוג בישראל, והופסק. אני משערת שיש לכך סיבה. מובן שתפקידם של הורים הוא לחנך, אך זה גם חלק משמעותי מתפקידם של מורים, בהתחשב בעובדה שהם תופסים פרק זמן כה משמעותי ביומו של ילד. אני לא מאמינה שיש מורה שהוא לא מחנך, ואם יש- זה מסביר הרבה דברים.. אני לא חושבת שיש תלמידים שלא יודעים לתת כבוד. הכל עניין של חינוך מגיל צעיר, כשהתלמיד נתקל בכל זמנו כתלמיד במורים ראויים, ולומד להעריך אותם ואת המקצוע שלהם. אני לא מבינה למה שמים את הדגש על מנהגים סמליים, שגם תופסים את רוב תשומת הלב, במקום להתמקד בבעיות הרבות האחרות שיש במערכת החינוך.

Outlast

New member
ואני חושבת שהמנהגים האלה

מחזירים אותנו אחורה במקום לקחת אותנו קדימה, ולא בצורה חיובית. רפורמה כן, הידרדרות לא.

Mister Pinto

New member
את לא שמה לב???

רואים שהמון זמן לא ביקרת בבית ספר, את לא יודעת מה הולך שם!!! שמים פס על התלמידים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעם פניתי למנהלת והיא ישר הצדיקה את המורה!!!! הקטע פה, ששוכחים את התלמידים בכל הסיפור!!! רק לפני כמה ימים ראיתי כתבה שאמורה להזכיר שהתלמידים גם קיימים והיה רשום בה שהמורים מעליבים את התלמידים. לא מספיק? אנחנו לא צריכים לכבד אותם, הם אותנו! חוץ זמה, אנחנו לא משלמים בשביל להשתחוות להם.

Outlast

New member
לא דיברתי על פגיעה בזכויות,

אלא על אקט שלא נראה לי מתאים, לפחות לא בסיטואציות שאני מכירה ונתקלת בהן כל יום בתור תלמידה. אני באמת מנסה לחשוב ולהבין איך פעולה כזאת תביא למשהו חיובי, ולא מצליחה. תלמידים בעיתיים יש כמובן, וגם דרכים להעניש לא חסרות, אבל מצד שני יש מקרים רבים של התנהגות לא נאותה של מורים, שבניגוד לתלמידים- במקרים רבים לא מקבלים תגובה של ההנהלה.

אסלנדי17

New member
את כנראה לא הבנת

כיתת אומנות תלתה את העבודה בתערוכת בצפר... אנשים נפגעו וזה לגיטמי. ברגע שאתה מוריד עבודה זה כמו לחסתום את הפה. ואני מצטער ועוד איך יש לה זכות לשים אותה בתערוכה ציבורית... ןלאנשים כמוך זה בסדר לשים שיר על כמה המדינה שלנו נהורה? מצטער זה אותו הדבר... רק מקצה שני.

אסלנדי17

New member
אין לי מה להגיד לך

אותי זה מה שלימדו בבצפר. את חוסר ההשכלה הזה את יכולה להפנות למישהי אחת. והיא שרת החינוך המדהימה שבאופן מפתיע מאוד לה אין תעודת בגרות! שתדעי לך שפשוט בא לי לצעוק ולגעור! אני חושב שז\ה מביש שיש אנשים שחושבים כמוך. עוד פעם מה זה משטר טוטלירטרי? שהמדינה נמצאת מעל הפרט! נכון?!?!?!? עכשיו זה בידיוק מה שוקרה פה לאט לאט.. לא? שאני אלמד להיות גאה במדינה שלי ובדגל המחריד שלי. סתם שאלה למה את גרת בארצות הברית?

Boran

New member
"רצה" צודקת

לאהוב את המולדת זה ממש לא כמו טוטליטריות אין שום קשר.

למעלה