הודעת עזיבה.....

FireDragon

New member
הודעת עזיבה.....

אני יודע שלרובב הפורום לא אכפתת אבל אני עדיין אודיע.... לאחרונה הדיונים שהועלו פה היו מתחת לכל רמה, וביקורת, מה גם שהמנהל החדש, לסטט, ירד על לא מעט דתות ואמונות בחלק מהודעותיו. אני חושב שהרבה מאוד מההודעות היו צריכות להימחק. ושהרמה של הפורום הזה הגיעה לתחתית. אני מצטער שאני משמיץ את הפורום ואת המנהל, אבל במקום הדיונים היפים שהיו פה, ל ודעה היא בסגנון "יש לי שדים בבית". הייתי אומר שאני אחזור בסוף, אבל אני לא... אני את הבסיס שאני צריך כבר למדתי, וכמה שחבל להגיד את זה, הפורום לא נותן שומדבר יותר מהבסיסי, לפעמים גם את זה לא. הדיונים בנויים על נוסחה אחת והיא זו: אדם א´ אומר X, אדם ב´ אומר Y, אדם ג´ אומר Z, אדם א´ אומר X, אדם ב, אומר Y... אתם מבינים את הרעיון.... הדיונים לא מביאים לכלום.... חוץ מזה שנפגעתי אישית במספר פעמים.... על תגיבו על ההודעה הזו, כי אני לא אקרא את התגובות... ואני די בטוח שההודעה תימחק בכל מקרה. כל מי שעדיין רוצה לשמור על קשר: איציק: 159942669 ביי

FireDragon

New member
תיקונים.

שלרובב=שלרוב. אכפתת=אכפת. ל ודעה= כל הודעה. שוב, להתראות לכולם.

cha ching

New member
firedragon!!

אני פעם ראשונה פה בפורום, בחיים שלי לא הייתי כאן, וגם לא באתי לכתבו-יש "לי שדים בבית, הצילו!".. אבל כמו שאני מבינה הפורום היה הרבה יותר מקצועי ומעניין ומתעמק ועכשיו הוא נהיה....עממי כזה....פארשי ומיותר לחלוטין בגלל שפתאום כולם גילו אותו.... תראה אותי-אני לא מכירה אותך, ולא את הפורום-ועצוב לי לראות אותך עוזב בגלל כזה דבר. אם זה מפריע לך, אז תעלה דיונים חדשים בנושא, לאנשים שמבינים מה הם אומרים... ולא לסתם ז*יני שכל שנכנסים לכאן... בבקשה אל תעזוב...(??)

magica

New member
מצטרפת להודעה הקדומת

אל תעזוב תראה שהם ספטמבר המצב ישתפר ובינתיים כאחד השפוים הנדרים

L e s t a t

New member
יופי

מצויין, נהדר, נפלא אתה חושב שעכשיו אני אפול לרגליים שלך או משהו כזה אם תכתוב כזו הודעה? >>"לסטט, ירד על לא מעט דתות ואמונות בחלק מהודעותיו."<< אה, באמת? לא הייתי מודע לכך שקראתי לדת זו או אחרת "מטומטמת", אני לתומי חשבתי שיש לי את הזכות לחופש הביטוי כשכתבתי בצורה מסויימת כשאני מתייחס לעניין כזה או אחר. >>"אני את הבסיס שאני צריך כבר למדתי, וכמה שחבל להגיד את זה, הפורום לא נותן שומדבר יותר מהבסיסי, לפעמים גם את זה לא."<< אהה ואני מבין ש"היעזרות בדרקונים במאגיה" זה דבר בסיסי לחלוטין שיכול לבצע בצורה מושלמת כל מכשף זוטר ללא שום נסיון קודם? ראית פעם אתרי מאגיה שאתה מדבר ככה? לא, כי אם ראית אז היית רואה שמה שהאתר הממוצע נותן (שזה את מלוא הידע של הכותב אותו בחלק מהמקרים) אז היית רואה שאין לך בכלל מה להשוות. >>"אדם א´ אומר X, אדם ב´ אומר Y, אדם ג´ אומר Z, אדם א´ אומר X, אדם ב, אומר Y... אתם מבינים את הרעיון...."<< צודק בהחלט, בתחום אינדבדואליסטי ופרסונלי משכזה לכולם צריכה להיות את אותה הדעה לגבי כל הדברים, יחי הקומוניזם! >>"חוץ מזה שנפגעתי אישית במספר פעמים...."<< ראשית, זו לא קבוצת תמיכה מסוג כלשהו. שנית, היית צריך לפנות אליי בפרטי בנושא הזה ולהראות לי איפה פגעו בך ולמה וזה תלוי בי אם היה כאן משהו חוקי או לא חוקי (גם מבחינת חוקי הפורום) ואם אני יכול למחוק. אני לא אתחיל למחוק כל הודעה שנייה של אנשים למרות שיש הודעות שאני חושב שהן ממש "טיפשיות", כי אז אני אפגע בחופש הביטוי שלהם ובחירות המחשבה והדעה. אני הולך לראות את הסרט "ספיידרמן" וכשאני חוזר אני פונה אלייך בפרטי, יש לנו על מה לשוחח. שלך, לסטט יום טוב שבוע טוב וחיים נפלאים

למעלה