הודעת מקורות על זיהום המים

jochay

New member
הודעת מקורות על זיהום המים

חברת מקורות הודיעה היום שהתקלה היתה באשמתה. די הרבה כותבים בפורום הזה האשימו מחבלים וטענו שזה היה פיגוע. עוד לא ראיתי שמישהו מכותבים אלה התנצלו או הודו בטעותם.יוחאי גורן

jochay

New member
בודאי

ואם לא לפני אלה שלשו האשמתם אז לפחות לפני הציבור אשר קרה את ששדבים הזורעים חינם פחד בציבור יוחאי

אריסטו

New member
קודם כל להתנצל על פשעי אוסלו

לא ראיתי שמישהו מהכנופיה עושה זאת למרות מאות ההרוגים ולא מאמוניה אלא מרצח.

אבו-דני

New member
המציאות עולה בהרבה על פראנץ קפקא

היוחאי וכנופיית ה- LUNATICS כאן עולים על כל דימיונו של קפקא.. שלכם האבו..שמצא סיפורים קפקאים טובים יותר

hreuven2

New member
האם ידוע לך מיהו יוחאי ולמה ההודעות

שלו עוסקות רק בערבים או בטובתם? בקש ממנו שיספר לך מה היתה עבודתו לפני האינטיפדה הרצחנית שכפו עלינו מעסיקיו הערבים.

שרוף

New member
אני כתבתי שאלה ערבים ישראלים

ואני עדיין עומד מאחרי ההודעה שלי. למי אתה מאמין? לעיתונות ששותלת הודעות הרגעה לאוכלוסיה הנברוטית שלנו? אתה באמת מאמין שהשסתום אשם? בטח האמנת אם היית בחיים בזמן מלחמת המפלץ (לא טעות כתיב) בפטריוט? חה חה חה חה חה חה חה חה האמנת בניילונים שמכרו לך והאמנת בפילטרים שמחזיקים מעמד שעתיים וחצי.

jochay

New member
שאלה לשרוף בקשר לאמונתו בממשלה

אם אתה לא כל כך מאמין להודעות הממשלה ולעיתונות אז למה אתה תמיד מאמין כאשר כותבים ואומרים לך שצודקים כאשר הורסים בתים ????יוחאי גורן אגף שואלים שם אם יודעים מי זה יוחאי גורן : ובכן : יוחאי גורן איננו מפחד בדעותיו ואיננו מתחבא תחת כל מיני שמות מצחקים כמוכם.אפשר למצוא אותי בכל ספר טלפון ואם אני בכלל גאה במשהו אז רק בכך שאני מנסה להשאר בן אדם - שם - שאחרים מפסקים להיות כאלה יוחאי גורן

jochay

New member
אריסטו לא הבנת הכתוב

לא כתבתי שאני גאה שאני כותב את כתובתי אלא כתבתי שהדבר היחידי שאני גאה בו הוא : שאני משתדל להשאר בן אדם - במקום - שאחרים מפסיקים להיות כאלה ! עבורך ועבור אלה שלא הבינו הכתוב אני אפרט : ובכן יש רבים , כאשר המצב הפוליטי הוא מסובך,המרשים למען הפופולריות להתחבא תחת מסכה של - כאילו פטריאותים - לדכה, להרוס בתים וחיים של אחרים, להאשימם בדברים שכלל לא עשו ועוד כהנה וכהנה. אם אנו אעת מותקפים ונרצחים על ידי אנשים שהם רוצחים אותנו בחושבם שהם עושים בכך מעשה פטריותי עבור עמם - אין זאת אומרת שלנו מותר לנהוג כמוהם.לדרגה זאת אינני רוצה לרדת.לכן אני רוצה מנהיגות כזאת שתדע למצוא פתרון מבלי לפגוע בחפים מפשע יוחאי גורן

nirkabalo

New member
למה לא לנהוג כמוהם???

אני אומר ממזמן דבר כזה: הממשלה לא הייתה צריכה לערב את צה``ל בעימותים בין המתנחלים לבין הפלשתינאצים. היא צריכה להקים שם אירגון הגנה אזרחי. זאת הייתה הופכת להיות מלחמה של אזרחים נגד אזרחים ובכך הייתה נחסכת התבוסה התקשורתית וההסברתית כאשר במקום שהעיתונות הזרה תציג טנקים נגד נערים זורקי אבנים היינו רואים אזרחים מול אזרחים. לדעתי אם היו נותנים למתנחלים להגן על עצמם הם היו מצליחים לעשות זאת הרבה יותר טוב מאיך שצה``ל (הכבול ע``י מדיניות הממשלה) עושה זאת. אבל גם מכניסים את צה``ל- במה שמצטייר לשאר אומות העולם כמלחמה של מסכנים נגד טנקים ומטוסים- וגם לא משיגים שקט אז מה עשינו בזה??

shulywolters

New member
אני עדיין חושבת שזה מעשה

חבלני ושמנסים איכשהוא להשתיק ולא ליצור פאניקה.

shulywolters

New member
אני עדיין חושבת שזה אכן פיגוע

חבלני ואפילו ע``י ערביי ישראל , מנסים להשתיק ולכסות על מנת שלא ליצור פאניקה לדעתי העניין בחקירה סמויה ואת הממצאים תגלה בעוד כמה שנים בספר שיכתב ע``י בכיר מסויים. דרך אגב מה קרה עם השומר שנרצח מצאו את רוצחיו?

למעלה