הודעת מערכת

אלוני.

New member
הודעת מערכת

למען הסדר הטוב: הודעות המכילות הכפשה אישית כנגד אנשים, השמצה או דברי נאצה יימחקו. הודעות שבשם המשתמש יש משום השמצה אישית יימחקו. הודעות הקוראות להרג, רצח יימחקו. הודעות המכילות האשמות פליליות כנגד אנשים ואישים וזאת מבלי שהאיש הורשע בדין יימחקו. השתדלו לשרשר הודעות כדי ל"השאיר" מקום גם לאחרים. לא יימחקו הודעות בשל דעה פוליטית מכל סוג

yariv~2

New member
ואם ../images/Emo58.gif

אני אכתוב כך: אני לא מעוניין בהרוגי השלום וכך גם אף אחד מאזרחי מדינת ישראל אבל אבל היחידים שמעונינים בכך הם מנהיגיה הארורים של מדינת ישראל הכושלת. ורמובן שאותם המנהיגים המשוקצים ממשיכים לשבת כאילו הינם חיים בשוויץ. "***** **** *****" אין שום רמזים נסתרים בהודעה!! אגב, אמרת שאסור להאשים אישים שלא בפניהם.. אבל אני האשמתי את מיקי איתן בפניו ובכל זאת מחקת! לידיעתך....

מה,אלוני,עם היד על הלב..../images/Emo6.gif

אתה לא בעד להרוג את שרון ? הרי גם כך-יש לא לחיות לא יותר משנתיים. על קיצור הליכים..שמעת ?

pilovich shahaf

New member
מרקי אתה מכיר את ..מה ששלך שלי

...ומה ששלי שלי, זה בדיוק אלוני שלנו...
מבחן התוצאה. פ"ש.

ראובן10

New member
אלוני נוהג כבולשביק../images/Emo46.gif

מאחר וזעם הציבור מופנה אמנם נגד הממשלה אבל בעיקר נגד השמאל שחולל את אוסלו וחילל את כבודה של מדינת ישראל, הוא מונע תגובה ראויה כנגד השמאל. יחי הבולשביזם, תחי הצנזורה, יסתמו פיות אנשי הימין, בראבו!

yariv~2

New member
על אף שאני

פה אחד הנמחקים.. אלוני הוא עדיין טוב יותר ממנהלי פורומי האקטואליה של ynet, נענה, וואלה, וכל שאר אותם מנהלים שמוחקים סתם תגובות ימניות בשל ימניותם. אלוני, אל תשמח, יש לך הרבה מה לשפר...
(בין השאר להגיב להודעות אישיות)

google1

New member
אולי שרון ויאסר יפגשו ../images/Emo6.gif

ואריק יהרוג אותו שם וזהו?

אלי.

New member
לא טוב ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif

אם יעשה זאת, למי הוא יתקשר להודות אחרי שנפגש עם אבו-, אבו- ואבו-

למעלה