******הודעת מזכיר הכנסת******

גיוRא

New member
חחחחח {מודה}...מזקירה לי..../images/Emo6.gif

אנערף...מה עושים.. הולכים לשם..ועושים.. אגב..נסיכה...יום נפלא...

אמרתי לך.........מיום ליום את נהיית

יותר ויותר דומה לשכנתי... גם היא אומרת לי את המשפט הזה כל פעם חחחחחחחחח

Blue Wind Sea

New member
טוב....

הרכב הממשלה הזה לא נראה לי בכלל, אז אני עובר לאופוזיציה ולוקח איתי את שחר, וכמובן אנו תומכים בבחירות מחדש תוך 90 יום. שרת האוצר המכורה להימורים צריכה למצוא לנו מימיון לתעמולת הבחירות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שייכת

New member
שרת הבריאות שלכם

האפצ´יייייייייייייייייייייייייי שאיפותיי במשרד הן צנועות: אני בסה"כ רוצה את קיימת שתהיה המזקירה שלי, המאהבת שלי, שתכין לי קפה, תעשה לי מסאז´, תלך לשוק, תזמין מקום במלון, ובסוף כל יום וגם באמצע היום כשבא לה, תגניב לי נשיקה... נו קייייייייייייייייייימת, את מתפטרת מהמשרה והשררה ובאה לעבוד אצלי??? זוהי הצעה חסרת תקדים, אדוני ראש הממשלה. אני מוכנה לוותר על הוולוו, לוותר על ריהוט חדש למשרד ועל מורפיום חופשי... רק תסכים... האאאאאאאאאאאאאאפצ´יייייייייייייייייייייייייייייייייי

בא לי להתפטר מהחיים... ../images/Emo4.gif

דייייי, לא יכולה יותר...... ה צ י ל וווווווווווווווו

שייכת

New member
המשך... (נטול קיימת)

כשרת הבריאות של פורום נשואים נשואות אני מבטיחה: 1. שהמשרד ישתתף ב- 80% בטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי לחברי הפורום. 2. לכל ההיפר אקטיביים - ריטלין חופשי 3. ווליום חופשי לכל החפץ 4. לכל המעשנים, תחכה קופסת סיגריות, מאפרה נקייה ומצית ליד המחשב. 5. ק.... אוףףףףףףףף הבטחתי...

מאיפה תשיגי תקציב כל כך גדול ?

יש לך מושג כמה זה יעלה לך ???? ה מ ו ן !!!!!! ואל תשכחי שאנחנו בשנת בחירות, וצריך להשאיר משהו לתעמולה...

Blue Wind Sea

New member
את החישובים האלו .....

תשאירי לשרת האוצר, אני מאמין שהיא תדפוק מכה בבינגו ותציל את התקציב הלאומי.

למעלה