******הודעת מזכיר הכנסת******

sahr12

New member
******הודעת מזכיר הכנסת******

לאחר סבב המינויים כל שר או ראש ועדה או ח"כ מן השורה... צריך לכתוב מה שאיפותיו במשרד...מהם היעדים...

yafit75

New member
יפית75 - שרת האוצר!!!

טוב,,, מתפקידי הוא (אחרי זכייתי בסכום של 11,000 ש"ח,, ) לתרום את כל זכייתי לנשואים נשואות תפוז,,, כל בוקר,,, אני מחלקת 5 שקלים לכל אחד,,, כדי שכל אחד/ת יגידו בוקר טוב,,, אני מספסדת את כל השתייה החמה,,, הנס קפה,, הסוכר,,, הקפה,,, העוגות,, הסופגניות,,, אני משלמת את החשמל,, המים והטלפון,,, של תפוז,,, מה? לא מספיק!!!?

דרדי **שרת התקשורת ***

יוחזרו לאלתר תחנות הפורנו לערוצי הכבלים מעלה את זה לקריאה ראשונה
(הכל מכור
)

sahr12

New member
בתור שר הספורט...גבירתי השרה צודקת.

במצב שלנו היום האזרחים במתח...ועצבים רופפים...קיבלתי תלונות על "אי עמידה" וריפיון שק האשכים....חחחחחחחח אי לכך אני תומך בהצעתך יש להביא את העם הזה לזיקפת קומה...ולהרמת ראש... להיות גאים בקטנים....חחחחחחחחחחחחחחחחח... גם משרדי יתמוך בספורט הזה... אני בטוח ששר החוץ שלנו שיבדה לחיים ארוכים איפה הוא???חחחחחח... גם תומך...

yafit75

New member
אני אספסד לה את הבריות,,,,

ואת המחשופים,,,, ואת הגרביונים המגרים,,, ואת נעלי העקב,,, החזיות למינהם והחוטיני!!!! הולך? יאללה דרדי,, רוצי ללבני יפית,,,,

tot15

New member
טוב

מאחר ואני שרה בלי תיק חחח השאיפה שלי היא לקבל תיק חחחח ראש הממשלה בבקשה פליזזזזזזז

טוב שרת התקשורת זזה למנוחת צהרים

היא עייפה ותשושה מאוד... לא לצלצל ה
מנותק... צהרים טובים נשתמע מאוחר יותר...
לא לשכוח להעביר את ההצעה של ליושב ראש הככנסת(איפה סער הזה נעלם שוב) צ´אוווווווווו...

ומאחר ואני המנקה....

אז אני מבקשת.... במטוטה ממכם/ן לא ללכלך.... לא לשים רגליים על השולחן לא לעשות כל מיני דברים על הספה....... השירותים נועדו רק להשתנה...בתוך האסלה..ולא מסביבה כשאתם אוכלים תאכלו...בפה סגור....לא להשפריץ את הכל על החלונות ובבקשה ממכם....תעשו טובה...את כל המיזכרים האלה...<אלה שאני מדליפה> אל תשליכו לתוך המגרסה

בתור שרת הטייארות (כי תיירות אין)

אני בכלל בעד עפיפונים... סטלבט כזה.... אז מבקשת לגזור ניירות צבעוניים, תמונות צבעוניות מלאשה, לחבר לשני מקלות קלים (לא לגזום עצי יער!) לקשור לחוט ארוך ולהעיף ! או יותר נכון - לנסות להעיף. כי במדינה שלנו, ובכנסת שלנו, לא נראה לי שמשהו בכלל יצליח להתרומם... חוץ מגיורעעעעעעעעעע. צ´או, מי בא למזנון ? נזרוק בפלות על שר ההיתרבות.....

גיוRא

New member
באמאמאמא שלי....רוצה להעלות את

שכר השרים...והשרה..קרןןןןן ביפרט.. ואי ואי היא תשלם על ..ההתרוממות הזאת.. {שם לה כאפה בקודקוד}..חיזרי מייד למקום הטבעי...

גיוRא

New member
בתור השר הממונה.לביטחונם..של

חברי הפורם... ועל דעתה של שרת התקשורת...(נכון?) ובהתחשב בשרת האוצר ש11000 שקל נגמרו לה מזמן.. וצריכה איזו הכנסה נוספת,,{חחחח חכי לי אני בא לבת ים
} החלטנו להעלות מחירים... מכתב לאמא..{צעריף שבת בתחת לדלת בלי בול בדייור ישיר..}=קפה לכל החברים SMS..אחרי 1200 בלילה..=תעריף לילי...לאזור המרכז..ג´חנון לבוקר. לאזור הצפון..סוכריות קופצות..בשקית אישית... אלי... חינם...הבת שלי אוספת אייקונים!!

yafit75

New member
מה??? נשאר לי 10,000 ש"ח,,,,

ואתמול בלילה הרווחתי 150 שקלים בקלפים,,, ובעלי הרוויח 200 שקלים,,, לקחתי גם את הכסף שלו,,, אתה יודע מה אני אומרת לבעלי,, זה משפט,,, שכל בחורה חייבת ליישם אותו,, וזה הולך ככה: הכסף שלי הוא שלי,,,, והכסף שלך (של בעלי) הוא שלי,,,!

גיוRא

New member
רוצה להיות שרת ה(ה)תרבות?

איזה כייף... מנסים מנסים..ובפועל..לא מתאמצים להצליח.. כדי להמשיך לנסות.... זו לא שבועת השרים?

למעלה