הודעת כניעה

JD Wannabe

New member
בשביל מה למחוק?

לפני שאתה מוחק, תגיד לי כאן בפורום או במסר *למה*. כבר מחקו אותי כמה פעמים בלי שום הסברים. אני מחשיב הסבר לכזה רק אם הוא בא מהמנהל עצמו, אז אודה לתגובתך ואולי זה מה שיעיף אותי סופית מכאן.

MidNight Flame

New member
הסבר מאוד פשוט -

לא טוב לך כאן? לך לפורום אחר! אל תבוא לפרסם לי אותו כאן, זה סתם מרגיז אותי בתור מנהל הפורום... אז יש פה אנשים שרוטים, אז מה? הם מעריכים גואה, הם מעריכים את המקורות של הטראנס ולא שוכחים מאיפה הכל התחיל ואני רואה בזה דווקא דבר חיובי.

JD Wannabe

New member
אוקיי

קודם כל, כפי שכתבתי כמה פעמים, קראתי את הפורום כבר איזה שנה וחצי, ולא הייתי עושה את זה אם לא הייתי נהנה. במיוחד האנשים שלא רבו איתי, כאן יש להם יציאות שפשוט גומרות אותי במובן החיובי. ניסיתי להיכנס והתוצאה הייתה אסונית, אז הנה כבר אמרתי שאני הולך ואחזור לעקוב מרחוק. הקטע של לפרסם פורום אחר: חשבתי שזה רק יכול לעזור להרמוניה. אני גיליתי את ישראטראנס במקרה כשניסיתי למצוא מסיבה בניו יורק, וגיליתי אנשים נהדרים שבמקום מיעוט דומם הם רוב שולט, אז רק רציתי לפרסם את "התגלית המדהימה" למקרה שיש עוד מישהו לא מודע כמוני. אני מקווה שהרגעתי, אם לא תגיד ואני אנסה שוב להרגיע.

MidNight Flame

New member
לא אכפת לי כל כך דווקא בגלל שזה...

ישראטראנס, אם אתה יודע או לא הרי Mike A הוא אחד המנהלים שם ומכאן אין ניגוד אינטרסים מבחינתי אבל למיטב ידיעתי כולם יודעים שישראטראנס קיים. פה זה מקום יותר לדברים פחות רציניים
הדברים היותר רציניים לא מתנהלים בתחומי הפורומים בכלל...

JD Wannabe

New member
אוקיי

אז אני היחיד שלא היה מודע
פה זה לא מקום לדברים פחות רציניים, תראה בישראטרנס מה זה דברים לא רציניים, כאן זה מקום ל... לא משנה, כבר רבתי יותר מדי, עדיף שאני אשתוק

xofer

New member
בישראטראנס לכולם תקוע חציל בתחת

בגלל זה הם לא מרשים לעצמם להשתחרר וכל הפורום ליקוקים ואנשים שמכניסים את עצמם בניק אחר ומלקקים לעצמם. ועוד כל זה באנגלית.

JD Wannabe

New member
בישראטרנס האנשים הכי משוחררים

שיש. רק אתה כמובן לא קולט את זה, בזמן שאתה קורא לי "מתנשא" וכאלה.

למעלה