הודעת כניעה

JD Wannabe

New member
אנשים כותבים לי אז אני מגיב

וכבר אמרתי את זה הרבה פעמים
אתה גאון!!!! איך כל פעם אתה מצליח לכתוב את הדבר הביזארי ביותר שאפשר לחשוב עליו ???????? זה פשוט בלתי יאומן

Mad Sorcerer

New member
שתקוווווווווווווווווווווווווווווווו

כולככככםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

JD Wannabe

New member
דבר אחרון

הנה אני הטמבל סוף סוף הבנתי שזה לא אמיתי. זה פשוט בלתי אפשרי שסתם אנשים יוכלו להפיק כאלה כמויות של טירוף שזה פשוט גאוני. אני מסיר את הכובע בפני חברי הפורום בראשות בלאסטר המלך

JD Wannabe

New member
עוד משהו אחרון

עכשיו כבר אין לי שמץ של מושג אפילו מה לחשוב על הפורום הזה. מה זה הדבר הזה בכלל איזו יישות משונה............... אז אני חוזר לחיי הרגילים, ל"דרך האמריקאית" שזה לפחות משהו שהוכיח את עצמו ונותן לי הרבה כיף בחיים וזה מה שמדענים חננות כמוני אוהבים, אז להתראותתתתת באמת סיפקתם לי צחוקים בכמויות ותודה על זה

JD Wannabe

צא מסרט הסטארוורז שאתה נמצא בו. אתה לא אביר ג'דיי, אין לך את ה Force, ואתה לא איזה אבא רוחני עם הבנה כלל עולמית גבוהה יותר מאף אחד פה. אנחנו מבינים שחייך הצעירים משליכים על חייך הבוגרים ועל הנסיון שלך להפגין עליונות לשם שינוי, אפילו אם זה דרך פורום באינטרנט. אבל אל תשכח, זה פורום באינטרנט, אז זה מן הסתם קצת פטתי אבל יותר מזה מעורר רחמים. לא אכפת לאף אחד פה אם אתה פיזיקאי, מנתח או נהג באוטו-זבל. נשמח לשמוע בעוד כמה שנים על הפיזיקאי JD Wannabe חובב הטראנס אשר סתר את תורתו של איינשטיין והביא שינוי גדול ומהותי בעולם, אז תיהיה עשיר עם הרבה צומת לב ובחורות. ואז, תבין ותראה שאלוהים אוהב גם אותך. יום טוב, באהבה.

JD Wannabe

New member
אני לא בסטארוורז

וכבר כתבתי עד כמה הפורום הזה מזכיר לי חובבי סטארוורז וכאלה, אני אישית לא סובל כאלה דברים. בניגוד לחובבי סטארוורז טיפוסיים אני באמת מ-צ-ל-י-ח. אני עוד לא עשיר ולא מתכנן לסתור את איינשטיין או משהו, אבל כבר אני מקבל הרבה כבוד, לא בפורום זה אבל כן בעולם האמיתי. אנשים שם בחוץ יודעים שרק מעטים יחידי סגולה מסוגלים ללמוד בהצלחה במקומות כמו אוניברסיטת Cornell. על שאר שטויותיך כבר הגבתי המון פעמים וחלאס נמאס. יאללה הסהרורים כאן בפורום פשוט אוהבים לקבל ממני על הראש פעם אחר פעם, איזה ליצניםםםםם או בעצם אין לי מושג מה הם אוהבים או רוצים... כבר אמרתי שהפורום הזה זה הדבר ההזוי ביותר שנתקלתי בו????????? מעין מושבת טרולים מטורללת במיוחד, אני לא יודע מה לומר

חמוד, בוא אני אגיד לך מה תעשה.

כשתסיים את הדוקטורט שלך, מצידי בהארוורד, יחיד סגולה שכמוך, ותהיה פיזקאי מצליח שגם עושה המון המון כסף, תקנה חברים. בנתיים, בתור גאון יחיד סגולה שלומד בקורנל, זה נראה לי קצת מוזר שאתה מבזבז את זמנך בריבים עם פשוטי-עם בפורום טראנס ישראלי המורכב מחבורה של ליצנים טרולים מטורללים. לעיונך...

JD Wannabe

New member
אני עושה את זה למען הנורמליים כאן

קודם חשבתי שאני יכול לעזור גם לכם וטעיתי בגדול. אוקיי הפקתי לקחים, בסדר????????? ואני כאן כי להזכיר לכם *גם אני אוהב פסייטראנס* רק כנראה לא הסוג שמקובל כאן. עכשיו ברור למה אני "מבזבז את זמני" כאן?????????? כנראה שלא, כי כבר הסברתי המון פעמים וזה נופל על אזניים אטומות, אבל אני עדיין נאיבי...

kundara

New member
חחחח אני מתפלא

שאין פה הודעת "אמיר חלאס" חחחחחחחחחח אחי הרגת אותי, מילא בן 16, 23? אין לי מה להגיד, סכה"כ כמו שתר אמר.

למעלה