הודעת ייאוש

MajorWinters

New member
הקנטרברי מבאס אותי../images/Emo19.gif

ואולי לטובה אבל... נורא קשה למצוא קנטרברי בMP3... זה לא שאני רק מוריד. אני כן קונה את הדסקים שאני אוהב! אבל התלהבתי מהתורות והתרופות של בריאות הציבור. אז למה שאני לא אהנה מעוד דיסק שלהם עד שאני אגיע שוב פעם מאילת לתל אביב.... וזה גם לא עסק זול! אני כן אקנה הכל בסוף.... אבל הייתי רוצה יותר קנטרברי בMP3... טוב נו, אני לא אשנה עולמות ניחא...

dimfo

New member
הייתי ממליץ על קצת דברים מודרנים

Isildur's Bane, Birdsongs of the Mezoric, Thinking Plaque (ריו, אבל בטוב טעם), Angalgard וזה פחות או יותר מה שעולה לי בראש כרגע.

Avishh

New member
תשאל אותי או את רעיה בפרטי לגבי ה

עניין ותראה שלא הכי קשה

kurush

New member
פרוגמטאל

Dream Theater, Pain of Salvation, Enchant, Spock's Beard, Fates Warning....

מוזר...

מוזר לי, אגב, שאף אחד לא ציין קראוט-רוק. יכול להיות כי מעטים אוהבים אותו, אולי? אשמח להמלצות גם בתחום הזה, שאין לי מושג בו.

עמית ע

New member
זה לא נשמע כמו הכיוון שלך

מה שמאפיין קראוט זה נסיוניות וחקרנות של המרקם הצלילי שאפשר להפיק בהרכב רוק. מורכבות ההלחנה נמצאת במקום מאד משני, ותכלס אם לא היו פועלים במקביל ללהקות הרוק מתקדם סימפוני הנודעות אולי לא היה נולד בכלל הצורך של מבקרי המוסיקה ליצור זיקה בין הזרמים. יש אמנם כמה אלבומים יוצאי דופן, כמו Wolf City של Amon Duul 2, אבל יותר נכון יהיה לקרוא לו "אלבום פרוגרסיב של להקת קראוט", ולא אלבום "קראוט". בשביל להבין את מהות ה-"קראוט" צריך ללכת לאלבומים של Can, Faust, Guru Guru, Agitation Free, Ash Ra Tempel ואלבומים אחרים של Amon Duul 2 כמו Yeti ו-Tanz der Lemminge.

rockyracoon

New member
הצד הפרוגי של להקות רוק קלאסי

הייתי ממליץ לך על שלושת האלבומים הראשונים של Deep purple- במיוחד האלבום השלישי שלהם שנקרא כשם הלהקה, וגם על שלושת האלבומים הראשונים של Queen במיוחד האלבום Queen II, שילוב מעניין של רוק-כבד, פרוגרסיב ומחזמר- עם עיבודי גיטרה שלא-מן העולם הזה של בריאן מיי... אלא אם כן אתה מכיר כבר את האלבומים האמורים. עוד המלצה שתראה קצת מוזרה לחברי הפורום הזה- מוזיקה ערבית משנות ה 60-70. אומנים כגון עבד-אל חלים חאפז ואום-כלת'ום. אותם עקרונות שתקפים ברוק מתקדם תקפים גם כאן- מסגרת ארוכה (כ 40-50 דקות לשיר) שילוב ושזירה של מס' רעיונות מלודיים באותה יצירה- שינויי מקצבים, אווירה וכו'. שווה להתנסות!!- בתנאי שאין לך משהו נגד הצליל האוריינטלי והשפה הערבית.

למעלה