הודעת השבוע!

Dharmashetra

New member
הו יופי, תתעלם ממני...

אולי אני ורחל נוכל לפתוח מועדון... ("נשכחי פורום טרי פראצט")

Dharmashetra

New member
נצל"ש

תגידו, כשהגזבר עשה את הסקירה הכללית של חברי הפורום, לא התגלה איזה חבר נסתר שטען שהוא פה כבר שנה אבל לא כותב והבטיח להשתתף יותר? מה קרה לו? צא אל האור! אל תסתתר! אתה לא חייב לקחת את זה בשכיבה!

ofer314

New member
הנני הו דהרשמבלבלבובה!

אני משער שכל עניין ה"להגיב בפורומים" חדש לי, פשוט אין לי יותר מדי מה להגיד... מעבר לעובדה שתקופת הבחינות הבאה עלינו לטובה לא משאירה לי זמן לנשום
boo ולתשובותיי 1. בלי התחכמויות: בריאות עושר ואהבה(עם התחכמויות:כוחות העל של סופרמן, הצעצועים של באטמן והכריזמה של באגס באני) 2.לא קראתי את הספר אבל אני לא ממש מאמין בגיהנום באופן כללי אז אני משער שלא 3. לא יודע, מה זה טוב? מה זה רע? האם זה שולחן? האם זה כסא? או שמה זה עוד כלי באמצעותו הממסד הגברי ממשטר ומשעתק את שליטתו בשיח ההגמוני!?(סליחה אני לומד סוציולוגיה)

ובכן

1. משאלה ראשונה - לקבל עוד עשר מיליארד משאלות. אחר כך אפשר להמשיך בנחת... 2. לדעתי לאנשים רעים יש גיהינום בחיים עצמם והם לא צריכים שום דבר אחרי המוות שיעשה להם יותר רע, אם יש בכלל אחרי המוות. 3. לא, סתם פראיירים
... חח סתם, לא יודע, אולי. זאת שאלה פילוסופית מאוד מעניינת וקצרה היריעה מלהכיל. למה אני מדבר שטויות?

The Mad Hatter

New member
עבר הרבה זמן מאז שקראתי את אריק.

אבל אני לא זוכרת שהוא השאיר איזשהו רושם מיוחד. לא משנה. 1) זה בטח לא מה שהייתי מבקשת אם דבר כזה באמת היה קורה. סביר להניח שהייתי מבקשת שלום עולמי, אושר עושר ובריאות וכו', אבל בשביל הכיף- א. מכונת זמן (כי בא לי), ב. יכולת קריאת מחשבות (כי זה מאד שימושי) וג. המשאלה שמבטלת את השתיים הקודמות. (זו תמיד המשאלה השלישית לפי כובע מלא שמיים אאל"ט.) אבל אם, במזל, השתיים הקודמות לא יהרסו-הרבה הרבה כסף. 2) אני לא זוכרת איזה גהנום תואר בספר, אבל, בגדול-לא. 3) ברור שיש בזה משהו, אבל אי אפשר להגיד את זה בכזו נחרצות. הצורך של בני אדם לדאוג קודם כל לעצמם הוא די מובן, לא?

ויימס

New member
איזה משאלות שמזמינות צרות את רוצה!

ממש התחלה מבטיחה לסרט מד"ב/ פנטזיה.

TheBursar

New member
האיחור שמעבר לאופנה המקובלת

תשובתי להלן: 1. משאלה מס' א' - לעבור את המבחנים במועדי א' משאלה מס' ב' - שהבנק יעזוב אותי בשקט משאלה מס' ג' - אני חושב על זה... ההתלבטות היא בין שלום עולמי לאוטו חדש עם הנעה 4X4... 2. למה לא? אני מאמין שיש מקום לכל סוגי הגיהנום להתקיים ללא הבדלי דת, גגזע או מין. 3. לא. אין קשר לסוג הבקשה לכמה האדם טוב יותר או לא. אני לא אפרט את האג'נדה בנושא כי אני עייף מידי אבל יש אג'נדה שלמה.

ויימס

New member
אכן קצר.

איך הספרן מופיע יותר מסתמרוח?! מתי?! 1. אני הייתי מבקשת כך: א. שכל המשאלות יתגשמו באופן בו הייתי רוצה שיתגשמו, בלי תוצאות לוואי שאני לא הייתי מרוצה מהם. ב. מלאי בלתי נדלה של משאלות לכל החיים. ושם כבר הייתי ממשיכה, לא נראה לי שאתם מעוניינים בפירוט. 2. לא מאמינה בגהינום. 3. אני לא חושבת שאנשים שמבקשים משאלות צנועות הם טובים יותר, אולי פשוט... צנועים יותר? כי שלום עולמי זה לא ממש צנוע, אתה יודע! וכן, אני הייתי מבקשת משאלות אנוכיות במימדי ענק, אבל גם דברים לטובת הכלל הייתי מבקשת.

ויימס

New member
אז נראה לי שאפשר לבקש

שיקרו דברים שיגרמו לי אושר. ושהשיער שלי יסתדר תמיד כמו שאני רוצה! אתם פשוט לא מתארים לעצמכם כמה מזג האויר פוגע בזוהרו ורכותו! ועוד משהו. אה, היכולת להיות מוכשרת מאוד בדברים בלי להתאמן... זה חוסך כל כך הרבה זמן... וכוח...

למעלה