הודעת השבוע!

הנה עוד אחת! בחינם!!!!!!!!!!!!!

מעכשיו זה שקל על כל תגובה. מספיק לך או שאני אמשיך?

TheBursar

New member
מושחתים! נמאסתם!

קבלו נייר טואלט בפרצוף!!! אה, כן, רחל מה קורה? הרבה זמן לא שיחקנו יהלומים...

Dharmashetra

New member
ואני חשבתי שותיקות יש רק בפלוגה שלי

וחוצמזה, אני בן. וחוצמזה פעם שניה, הזכרת את נוגמור, שלפי דעתי הגיע לפה באותו זמן כמוני בערך. וחוצמזה פעם שלישית, אני עד כבר שלושה חודשים, אם יש זמן סף כדי להתקבל לפורום, הייתם צריכים להגיד לי בהתחלה

טוב

זה בגלל שהשם שלך עוד יותר מסובך מ את'קלנה. ותמיד איך שאני לוחץ על שלח אני נזכר שאתה.. בן כמו שאמרת. טוב די להציק לי

Dharmashetra

New member
אתה רוצה לרמוז שדהרמשטרה זה שם קשה?

שומו שמים! חזיז ורעם! הכצעקתה?! טוב, אתה תמיד יכול לקצר את זה לאסף, או פשוט לקרוא לי הבחור עם השם הארוך והבלתי ניתן להגיה.

Nogmor

New member
I exist!

הזכירו אותי! מישהו בפורום הזה דיבר עלי בלי שאני אוסיף הודעה בפורום בכלל! יייייששששש!!!! . טוב זהו, אני חוזר לפסיכומטרי. בייייי

The Mad Hatter

New member
עכשיו ברור שהמצב שלי הכי גרוע.

כי למרות שיש לי שם קליט (בערך) ואני פה מההתחלה-התחלה: 1) מתעלמים ממני בשיטתיות בהודעות הנעלמים. 2) למרות שבאמת יוצא לי לכתוב די מעט בזמן האחרון (אבל אני משתדלת)-אבל בכל זאת, זה לא אומר שאני לא פה בכלל! 3) ואפילו בהודעה על הקמת מועדון לנשכחים שכחו אותי! (וזה אומר משהו...!) 4) ועדיין מגיבים לי בלשון זכר. 5) כשמגיבים לי. ברגשות-נחיתות-עד-אין-קץ ליאת :)

TheBursar

New member
אולי תפסיק להציק לכולם...

תזכיר מי אתה? אתה חדש לא? קראת את הספר המהפכני החדש דנדש בשורות טובות? רק שתדע שהוא שיתוף פעולה של הסופר המהולל ניל גיימן ועוד איזה אחד טרי פרא-משהו...

Athaclena

New member
לא אשכח! לא אסלח!

סתם. את יודעת מה זה הזיכרון שלי הזה? אני זוכרת שאת את, שאת בחורה ואפילו איך קוראים לך, ואצלי זה לא הולך ברגל! ביום שישי הצלחתי לשכוח לגמרי איך קוראים לפסל החירות. באמת! אני פשוט יושבת וחושבת ולא מצליחה להזכר!! נכון עצוב
? אז נא לא לפתח ממני ציפיות.

למעלה