הודעת השבוע!

הודעת השבוע! ../images/Emo28.gif

והפעם סיימתי את eric .... ויש לי רק מילה אחת: קצר.... מאוד קצר וחבל שכך. משאיר טעם של עוד, סוף לא משהו אבל משתפר (זה לא שאני רוצה סוף סגור עם רב בריח אבל לפחות קצת סגירות. זה כאילו שהספר הבא הוא המשך ישיר). זה מאוד מעניין לגלות שהספרן מופיע ביותר ספקים מסתמרוח.... |קוף| כלומר |אורנגוטנג| או |ריבתתפוזיםעצובה| ... ... בכל מקרה... לשאלת השבוע: 1. מה היו שלושת המשאלות שלכם במקרה זה? 2. האם אתם מאמינים בגהינום מהסוג שמובע בספר הזה ( התעללות, אש, חם....בלה בלה בלה...) 3.ההאם אנשים שיבקשו היפוטית משאלות צנועות הם "אנשים טובים יותר" מאנשים שיבקשו זהב, שליטה עולמית, נשים/גברים (... האם גם לנשים יש משאלות אנוכיות במימדי ענק?) וכו' ...נ.ב. עכשיו אני צריך לשכנע את עצמי להמשיך לקרוא את שר התבעות, אין תרוצים!

Athaclena

New member
שאלות קשות שאלת!

1. העניין שבמקרים כאלה אפשר "להרוס" כל משאלה באשר היא. אבל אם יגשימו משאלות בלי לנסות להרוס את החיים - אז הייתי מבקשת שלום עולמי*, בריאות ואריכות ימים, ו... פרנסה בכבוד? ושמחה אמיתית? כנראה השמחה, ועם הפרנסה הייתי כבר מסתדרת. 2. לא יודעת, אבל נראה לי יותר סביר שיש כל מיני גהנומים וכל אחד נדפק עם מה שהכי גרוע בשבילו. 3. אמ אמ לא יודעת... תלוי במניעים, ושליטה עולמית זה אולי בעייתי. אבל לבקש הרבה כסף ובן/בת זוג - זה נשמע לי סביר בהחלט. *- בספר אחד שקראתי יש משהו כזה, שמישהו רוצה "שלום בין אנשי העולם" או משהו כזה. וזה מתגשם, ופתאום יש חייזרים שמתקיפים את האנושות בלי שום סיבה. אז שלום עולמי יש, אבל בגלל שכולם התאחדו להלחם נגם אויב חיצוני. זה נראה לי כל כך מציאותי...

פנחסון

New member
תשובותיי

1. עושר לי ולמשפחתי, בריאות ואריכות ימים לי ולמשפחתי, אושר לי ולמשפחתי 2. לא, לא חושב שיש גהנום מהבחינה הזו. 3. לא, רק יותר פראקטיים. אף אחת מהבקשות המגלומניות לא מהווה ערובה לאושר.

אנשים! לענות!!! כן גם את ויימס....

מה שמזכיר לי... לאן נעלמה ויימס בזמן האחרון? אני מרגיש שהצטמצמנו לפתע למעט מאוד אנשים. א' (לא זלא אישי), אני, פנחסון, מלדיקט, הצפת פתע של nogmor ו...איזה רבע הודעה של רוני ודביר......... .... .... הממממ פעם אחרונה היה משהו עם מסך מרצד.... אני מקווה שהיא לא ניסתה לפתוח אותו...
בכל אופן תשובותי: 1.א. שאני אוכל להתגבר על כל צרה בדרכי ב. שאני אף פעם לא אהיה לבד ג. זהו מה לא מספיק? טוב אז אני מקדיש את המשאלה האחרונה לשאר העולם: שלאנשים יהיה יותר איכפת: מהחיים שלהם, מהילדים שלהם, מההורים שלהם,מהחברים שלהם, מזולתם.... וכו' 2. לא, אני לא צריך מניע שלילי כדי להיות אדם טוב יותר 3. שאלה קשה
לא, (כלומר אולי או בערך) הם פשוט פחות אגוצנטריים. נ.ב. באמת שאני יודע ששר הטבעות כותבים ב ט.... התפלק לי.. |טבעת|

Athaclena

New member
נראה לי שויימס עדיין עם מסך דפוק

וחוץ מזה יש אנשים שאין להם הרבה זמן - עובדים, לומדים (באוניברסיטה), דברים נחמדים כאלה. לי אין זמן כל כך אבל יש אינטרנט בעבודה... עוד חצי שנה ככה יהיה לי זמן בבית אבל כנראה לא פנוי. ודניאל - אני שוקלת להעלב ממך. מה, אני לא פה? (לאח שלי קוראים דניאל. לא רגילה לדניאלים חוץ מאח שלי. צריכה לישון!
)

Athaclena

New member
באיזה חלק?

בסך הכל אני צריכה לישון, לא פחות ולא יותר.

?מה?

למה להעלב? בגלל שהשם שלך קשה לביטוי ולזכון? חוצמזה לא התכוונתי אליך את ענית אנשים אחים לא....

Athaclena

New member
אז קוראים לי רחל...

או הזאתי שאוהבת חייזרים. או הג'ינג'ית (בהנחה שאין עוד בפורום?... לא מאלה שאני מכירה) האמת, עכשיו אני תוהה מה עוד מזהה אותי. אני נשואה, אבל לא היחידה בפורום. כנ"ל בריטית יחסית. מה עוד יש? אה כן, אני סורגת ואוהבת חרוזים אבל אפילו את החרוזים אני חולקת עם פנחס (טוב הוא אולי לא אוהב אבל התעסק איתם) לא נעלבתי
אלא נעלבתי
, במיוחד אם לא התכוונת אליי. ואמנם אני קוראת לויימס ויימס (או נטע, לא משנה) אבל לך אני לא אתחיל להסתרבל בכינוי (או אפילו הכינוי הקודם) כשאפשר לכתוב דניאל ב-5 אותיות קצרות.

רגע רגע רגע

את הילדה עם החולצה עם חייזרים וכדורסל ונעלי האולסטאר....נשואה? טוב אני צריך הפסקה ומעכשיו יקרא שמך רחל ברחבי הפורום, לפחות ככה תמצאו אותי אומר.

Athaclena

New member
כדורסל? נעלי אולסטאר?? אני???

וילדה? אני בת 24 כבר חודש שלם! ונשואה קרוב ל-3 שנים
oh my god - מהתקיפה הראשונה של בוש בעיראק!

Athaclena

New member
אבל גם כתבתי שם למטה

שאין לי אולסטאר בכלל! וכדורסל זה סתם לא קשור... אמנם לבשתי חולצה שמצויר עליה נעל, אבל זו לא אולסטאר!!

Dharmashetra

New member
הו יופי, תתעלם ממני...

אולי אני ורחל נוכל לפתוח מועדון... ("נשכחי פורום טרי פראצט")

פעם שלישית!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif111אחד

תגובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה