הודעת המערכת-

Mooa-Numi

New member
הודעת המערכת-

גם אם עשינו לפורום שבוע-ללא-דוליז, זה לא אומר שהוא צריך להפך לפורום אופטופיק. בשביל כזה הולכים ל-... (שירה, השלימי את החסר
) זה עדיין פורום דולזי ואתם עדיין יכולים לדון בנושא- דוליז מבלי לשתף את העולם ביצירותיכם. אז נכון, אתם תגידו לי-מה את רוצה? אין לנו מה לעשות! אני בטוחה שאם תחשבו טוב טוב תוכלו להגיע למשו שגם בנושא וגם נחמד מאוד (ולא דברים בנוסח- "את מתחילה את הדולי מפיקסל ימין או פיקסל שמאל?
"). השבוע ייגמר ביום שלישי ה17.12 (למי יש יומולדת אז? אהה לא משנה..
). מי שמסכימה ליום נא לשרשר
(| כן |). מי שבעד יום אחר לשרשר
ויום עדיף (לדוגמה- | לא |- שני=
שני). היום יכול להיות לפני יום שלישי או אחרי, זה לא משנה. זה חשוב שתגיבו, גם אם אתם מסכימות מיכל

Nitsניץ

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo163.gif

אני לא מצליחה לחשוב על סיבה למה לא, אז כן!

Alexis14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif

ה17- יומולדת של החברה הכי טובה שלי (שקוראים לה טל...) ויומולדת של נטליה מלקום מקטנטנות (ואני יודעת את זה רק בגלל שזה באותו יום כמו של חברה שלי, כן?
) ו... למי עוד? מישו מהפורום? או, וול...
- אני בעד יום שלישי... אבל שיהיו עוד שבועות כאלה (אפשר... שבוע בחודש?)

totsade

New member
לי יש יום הולדת!!../images/Emo187.gif

יום לפני זה
ביום שני
סתם לידע כללי..

oOsheOo

New member
לדעתי......

זה לא ממש ישנה כלום אם יהיה שבוע בלי דוליז או שנתיים או יומיים.... סה"כ אנחנו עושות + מוטי דוליז בשביל הכיף, לא בשביל לפרסם - אז גם ככה בשבוע הזה כל אחת תעשה דוליז בקצב שהיא עושה כרגיל...אז המטרה (שנשקיע יותר בדוליז ולא נייצר אחת כל 2 דקות בשביל להתלהב שעשינו הרבה, ואם אני טועה תקנו אותי...) לא הושגה. מה שיקרה לדעתי זה רק שבשניה שייפתח השרשור יהיה דולי בום, ופשוט כולן יפרסמו את כל הדוליז שהן עשו בכמה ימים האלה בבת אחת....ואז לאף אחד לא יהיה כוח להגיב ונבכה
בעע....המממ....לי בכל אופן נורא משעמם כאן כשאין אף דולי חדשה לראות חוץ משל חדשים שמפרסמים כאן מדי פעם את הראשונה שלהם... אני יודעת שזה די מיותר לומר את זה אבל יש לי נטיה להגיד את דעתי גם כשלא צריך....סיימתי. אתן רשאיות לסקול אותי עכשיו

PurpleSlippers

New member
גם לפי דעתי!

גם מטרת פורום דוליז, כלומר אחת מהמטרות היא לפרסם את הדוליז שאנו יוצרים. בסך הכל כשתפתחי את השרשור יהיה פיצוץ אוכלוסין ויהיה ממש ממש ממש רע. אבל שוב... זאת רק דעתי.

oOsheOo

New member
אוי.....אני מצטערת!../images/Emo140.gif

אבל הוא עדיין לא פירסם כאן דולי, לא? אז זה לא נקרא... (מנסה למצוא תירוצים לסניליות שלי...
)

למעלה