הודעת המנהלת

pusher

New member
גולשים בזמן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

+
חח מה זאת אומרת לאמץ?

RR AA ZZ

New member
כן "גולשים בזמן" היה היום בAXN

אני זוכר את עצמי רואה את זה בערוץ 6... זאת סידרה ממש טובה, עברה כמה בעיות בדרכה, אבל בסה"כ סידרה מצויינת! עוד מישהו ראה היום את החלק הראשון של הפיילוט?

Gilliana

New member
כן, כמו שאתה יודע - אני ../images/Emo13.gif

באמת סדרה טובה - עד היום לא יצא לי לראות באופן עקבי, רק פרקים פה ושם. טוב שיש הזדמנות להתחיל מחדש ומסודר. היום חלק ב' של הפיילוט, לא לשכוח - שש ועשרה, AXN.

pusher

New member
אמא גם את רואה?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif

orityemini

New member
וואו, צילה ואני כבר הספקנו להבהל...

נעדרנו לכמה ימים מהפורום ופספסנו את ההתרחשות החמה ואת השרשורפלצת שכולם דיברו עליו (לפחות אני פספסתי) קיבלתי היום הודעה בהולה מצילה שכולם בפורום עוזבים אז מהרתי להכנס ולנסות להתעדכן. היה קצת קשה אני חייבת להודות, אבל מאחר ואני לא מתכננת להעלות את הכול מחדש באוב, אני רק אומר כי אני שמחה שיושרו ההדורים ושגילי ותמי החליטו בסופו של דבר להשאר בפורום שלנו (ככון? לא פספסתי משהו?). נותר לי רק להצטער על מאיר שעזב. הרוחות הסוערות שנשבו בימים האחרונים לא היו ממש לרוחי ואני מאוד מקווה מאוד שהפורום יחזור מהר מהר למה שהוא היה לפני שהחתול השחור עבר ביננו. אוהבת את כולכם ומתגעגעת ומקווה שלא יצא לי להבהל ככה שוב פעם, אורית. נ.ב. זה שלא יוצא לי לכתוב יותר מדי זה רק באשמת הברזילאים שכורתים את יערות הגשם בדרום אמריקה (סמינריון חדש!)

orityemini

New member
לא, יודעת, הוא השאיר הודעה כזאת

שגרמה לי לחשוב שהוא עוזב. מקווה שלא. ההערות הציניות שלו, יכולות לעלות לפעמים על העצבים, אבל חוץ מזה, הוא אחלה בן אדם.

orityemini

New member
אני אצטט גם מההודעה שלו:

"אז היו שלום, מקווה שתזכו לעשות הרבה מרתונים של תיקים בזמנכן הפנוי." זה נשמע כאילו הוא נפרד מאיתנו. אני אשלח לו הודעה...

Gilliana

New member
לא אוריתוש

כשהוא אמר "היו שלום" - הוא אמר זאת לתמי ולי, מאיר לא עזב וגם לא יעזוב כ"כ מהר. מה שכן - אני מקווה שהוא הפיק את הלקח מהפרשה העגומה הזו ואז באמת זה יהיה האות המכריע לכך שהכל קרה רק לטובה.

aerynsun

New member
גם זה שרשורפלצת אז בכל זאת השתתפת ;

ואני כל כך גאה בך ואפילו מקאנה שאת משתתפת במלחמה נגד יערות הגשם. את בחו"ל? היה לי חלום ללמוד גאולוגיה ולעזור בכל הקשור לכדור הארץ, לטוס ממקום למקום ולחקור ולתרום. אולי גלגול הבא

orityemini

New member
חו"ל? הלוואי ../images/Emo8.gif

לא שאני מתלוננת חלילה, אבל לצערי אני עדיין מנסה לסיים את חובותיי האקדמיות
אני עושה סמינירון על כריתת יערות הגשם והשפעתם על האקלים...עכשיו רק נותר לי למצוא מאמרים
זה היה יכול להיות נחמד להיות חוקרת ולהגיע לכל מיני חורים שכוחי אל ותרבויות נשכחות. רק חבל שאין שם אוכל כשר וסניף של חב"ד

FeLL67

New member
יש סניפים של חב''ד במקומות מוזרים

ביותר D: ,כמו למשל בחור שסבתא שלי גרה פה [ קזחסטאן, בדיוק מתחת לגבעה שלה וליד הבית קברות] אוכל כשר זה קצת יותר בעייתי, אבל לא כשעוברים לצמחונות חח תבואי להרצות לנו יום אחד , אני מקווה שזה יהיה לפני שאני אסיים בית ספר, הסימנריון האחרון שלנו היה כ'כ מעניין עד שהמחנכת תפסה אותנו בעיצומו של מסע בריחה בהצלחה ;]

למעלה