הודעת המנהלת

aerynsun

New member
היי לכולם

מצטרפת עכשיו לשרשור וגילי רשמה בדיוק את ההרגשה שלי כלפי כל הנושא. וביוחד כלפיך עינת. אני שמחה שאת מבינה ומפנימה ויופי. נקווה שדברים כאלה לא יהיו.

aerynsun

New member
למה את אומרת חבל?

זה מה שהרגשתי. כל כך כעסתי ואם השינוי לא היה בא בהחלט לא הייתי יכולה לכתוב כאן.

1Shir

New member
אני אגיד לך את האמת

אני לא מבינה על איזה שינוי את מדברת, לא נראה לי שמשהו השתנה. אבל אם אתן מרגישות כך, זה העיקר. אולי חבל לפתוח את הנושא מחדש. בכל אופן אני מצטערת אם פגעתי בך או במישהו. אני קצת נפגעתי מההכרזות האלה של עזיבת הפורום, אני לא הייתי עושה דבר כזה, אבל עזבו עכשיו זה מאחורינו.

Gilliana

New member
למה נפגעת?

ואני לא חושבת שחבל שהכרזנו מה שהכרזנו, מכיוון שאני מאמינה שזה גם מה שהביא לשינוי - או יותר נכון, להבנה של כולנו. אבל יחד עם זאת חשוב לי להבין למה ההכרזה פגעה בך, אני אשמח אם תבהירי את העניין, בלי לפתוח את הנושא מחדש - את יכולה גם במסר.

1Shir

New member
אין הרבה מה לומר

הרי בסופו של דבר לא עזבתן אלא פתרתן את הדברים. אני לא מבינה למה לא היה אפשר לדבר על הדברים ולהבהיר את החשיבות שלהם מבלי להכריז על עזיבה. לא ידעתי שהחברות בפורום היא דבר כ"כ נזיל שפתאום יום אחד אני יכולה למצוא אותו נטוש ע"י 2 חברות מרכזיות בו.

Gilliana

New member
שיר, החיים הם דבר נזיל

היום אנחנו פה, מחר רק אלוהים יודע איפה - חשבתי שדווקא את יותר מכולם תביני את העניין. ורק למען הפרוטוקול - זה לא "יום אחד". כנראה שבאמת לא הבנת את עוצמת האירוע - אבל עזבי, באמת לא כדאי לפתוח את הנושא מחדש.

aerynsun

New member
השינוי

מצד עינת.כל מה שגילי כתבה על הנושא ממצא את מחשבותיי. לא מבינה איך את נפגעת מזה שאנשים עוזבים. למה את לוקחת את זה על עצמך? את לא היית עושה דבר כזה, יפה. אני כנראה כן. אני בדרך כלל לא מבצעת פעולות קיצוניות שכאלה אלא אם כן אני מרגישה שהמקום שבו אני נמצאת לא נעים להמצא בו, זה הכל. עכשיו זה באמת מאחורינו

americanpuy

New member
תעברו פאזה-קראתי על יוריקה נראית

די נחמד ויש עליה אחלה באזז. AXN מפרסמים אותה בערך בכל פינה ברשת

Gilliana

New member
הרעיון טוב - הביצוע, קצת פחות

כל ה-"תרגיל" המצחיק הזה להסתיר מהצופים בהתחלה שזואי היא בעצם הבת של קארטר ממש לא עובר, די הרס לי את התדמית הטובה שנבנתה עד אותו רגע למען האמת. טוב, נראה איך זה ימשיך - בינתיים זה לא רע.. מה שכן - שחקנים כמו מאט פריוור (המומחה לזיהומים ביולוגיים) בהחלט מעלים רמה של כל סדרה ואני מאמינה שיש למה לצפות בהמשך.

Ice Age

New member
Here we go again

אני לא מבין איך מהערה על תאילנדים שאוכלים חתולים הגענו עד 2 חברות פורום שפורשות. אני מניח שאתן מבינות שאני לא מעודד אכילת חתולים ולא משכפל מפתחות של צער בעלי חיים לתאילנדים. יותר מההתנצלות על העלאת העניין בהודעה למעלה אני לא יכול לעשות. אבל משום מה זה עוד יותר הכעיס אתכן, גילי ותמי. אז היו שלום, מקווה שתזכו לעשות הרבה מרתונים של תיקים בזמנכן הפנוי.

pusher

New member
חבל,ממש חבל,טוב...../images/Emo215.gif

נקווה שזה לא יקרה יותר

למעלה