הודעת המנהלת!! חשוב!!!

פשש איך הצלחתם להביא אותו לישראל

ולפורום? על מה הוא דיבר בכנס הזה? ומי זה היה שהסתכל על סקאלי עם משקפת שרואה דרך בגדים, הוא או פרוהיקי? אם זה הוא אז שיספר חוויות

dsaa

New member
מאוחר מדי?

רק אתמול גיליתי שדין בישראל וממש התבאסתי ועכשיו גיליתי שגם את השאלות/תשובות פיספסתי... אני ממש מוכשרת. יש מצב שעוד לא מאוחר מדי להוסיף שאלות?

orityemini

New member
אפשר עדיין לשאול, אין עדיין מספיק

שאלות. להפך, כולם יכולים לשאול את דין שאלות, אנחנו רק נסנן את השאלות שכבר נשאלו בקון ונענה את מה שענה בפורום. אז קדימה לשאול!

dsaa

New member
טוב אז מספר שאלות (ופדיחה קטנה אחת)

:) תודה טוב אז הנה כמה (גם ככה אתם מסננים אז ניתן לכם יותר בחירה). אני גם לא הייתי (כמו שציינתי) באירוע אז יכול להיות שכבר שאלו אותו את השאלות האלו אבל בכל מקרה.. 1. Hi Dean, with so many great moon landing, 9/11, kennedies and such to choose from, what's your personal favorite conspiracy theory and why? 2. What are your plans, proffesionally, for the near (or far) future, and where can we see you soon? 3. Did you feel the big cult following and success of the x-files, and with it the relatively significant following and success of the characters of the lonegunmen (either on the show or on the spinoff) helped you after the shows went down in your career, as far as being a more recognizable actor, or did you too feel the curse of character you can't break out of like it seemed David and Gillian did (of course in a greater scale)? עכשיו, הייתה פעם תוכנית קומדיה בטלוויזיה (לא נראה לי ששודרה בארץ ראיתי בחו"ל) קצרת חיים שקראו לה instant comedy with the groundlings שהיו בה קומיקאים סמי-מפורסמים (משהו בסגנון של מי השורה הזו) בעיקר פליטי מאד-טיוי, ואני יכולה להישבע שהוא הופיע שם לפחות כמה פעמים אם לא בתור קבוע אבל imdb.com לא מסכים איתי ולכן אני מתחילה להטיל בעצמי ספק (כי מעולם לא הטלתי באתר ספק בעבר). בכל מקרה, אם אני צודקת השאלה היא להלן, אבל אם לא אז לא צריך לפדח אותי : Hi Dean, I used to love watching short lived Instant Comedy With the Groundlings, and it seemed you do really naturally well with comedy in general and improv in particular. My question is where do you feel more at home, dramatic character acting (where we got to know you best in) or sketch comedy? זהו :) כייף כייף אני עדיין מבואסת שלא יכולתי לפגוש את הבחור שבת שלום! ניצן

orityemini

New member
../images/Emo45.gif תודה!!

שאלות טובות. וכמו שאמרת, הכול יעבור סינון מאחר ויש כפילויות בשאלות. דין הוא קומיקאי נהדר ולדעתי יש סיכוי שהוא השתתף בסידרה הזאת. נדמה לי שאפשר יהיה לשאול אותו את זה. ביי בינתיים!

aerynsun

New member
לי במצבים כאלה

תמיד בורחות השאלות... הם כמובן יגיעו אחרי שדין יטוס מהארץ

eve6

New member
לא נראה לי שללונדון ../images/Emo8.gif

לאמריקה, אם אני לא טועה. אבל בגדול זה נכון שהוא לא נמצא כבר בארץ מיום רביעי

eve6

New member
ואללה?

טוב, אני לא מאשימה אותו. לונדון עיר נהדרת, ואולי הוא נוסע בעקבות איבנובה (אם כי אני כמעט סגורה על זה שהוא גר באזור האמריקה).

aerynsun

New member
הוא כבר לא בארץ?

אם כך אני מוצפת בשאלות טיפשיות וגם לא
1. למה הסתפרת? 2. איך היה הביקור בארץ? מה דעתך על הישראלים? 3. היה איזשהו אירוע קצר או ארוך שנכנס לליבך בביקרוך בארץ? 4. מה דעתך על ג'יליאן ודיויד כאנשים ואיך היה לעבוד איתם בסט? 5. האם יהיו לך עוד הופעות עם קלאודיה? האם זה משהו קבוע או חד פעמי? 7.באיזה עוד ארצות ביקרת וביצעת את הסטנדאפ ויצגת את תיקים באפלה? 8. האם אתה רואה את עצמך כשחקן או כסטנדאפיסט? 9. האם הדמות שלך בתיקים מפריע לך למצוא עבודות אחרות כשחקן? 10. האם מזהים אותך בחיי היום יום? לא. עדיין. אין לי שום שאלות לשאול..

Bananaking

New member
some Q's

What kind of music do you listen to? ....& what bands in particular? What movies are your "favorites"? - Were there any you'd have liked to be in (from anytime)? Do you play an instrument? Did you watch Farscape? Did you watch Buffy?

למעלה