הודעת המנהלת!! חשוב!!!

הודעת המנהלת!! חשוב!!!

בזכות יקירת המדור אורית נוכל לשאול את דין את כל השאלות שרצינו לשאול ופחדנו מהתשובות . שרשרו לכאן כל שאלה שרציתם לשאול עדיף באנגלית מי שלא רוצה באנגלית מוזמן לכתוב בעברית התרגום עליי ועל אורית . אורית תשלח לו את השאלות ותחזיר תשובות בהקדם.. (אורית זכית בעוד שבועיים האדמה בזכות זה..)

orityemini

New member
דין מסר לי שהוא עשה חיים בכנס ושהוא

נהנה מאוד לפגוש את כולם! אה, ושהוא מצפה בקוצר רוח לשאלות שלכם

Gilliana

New member
מה שלי חשוב...

זה הסיפור שסיפרת לגבי המעקבים של ה-CIA אחרי כריס, אני אשמח לקבל את האינפורמציה המפורטת ממקור ראשון - כלומר מדין בעצמו.

חפY

New member
האם העובדה שהCIA עקב אחרי כריס.....

יכולה לשנות משהו ממה שלמדנו עד היום על נוכחות חוצנים כאן ? או שצריך לחכות שדין יענה ואז להחליט?

Gilliana

New member
לא, למה אתה חושב שזה ישנה?

זה רק תומך ומחזק ומעבר לזה - העניין מעניין גם ברמה הקונספירטיבית ולא רק ברמה החייזרית, נקרא לזה כך. תסכים איתי שכאשר זה בא ממקור ראשון - יש לדברים יותר משקל.

boringvered

New member
אורית - מברכת אותך

על הפיכתך לנציגתו הרשמית של דין!!! ורוצה לשאול שאלה בנאלית לחלוטין... ומבקשת תשובה כנה ושלא ירגיש לא נעים... אבל לאחר הסטנדאפ... מה הרושם שלו מהקהל הישראלי והאם גם בחו"ל יש כזו וולגריות... אה - באנגלית - Dean, If you could please answer this candidly - i.e., you can even say horrible things... after the standup - what was your impression of the Israeli crowd - and are people this vulgar overseas....? תודה תודה תודה! ורד

טוב השאלה שלי היא...

איך הם הרגישו עם עלייתה לאוויר ונפילתה (הייתי אומרת התרסקותה- סתם סתם) של הסדרה שלהם? רגע אולי יש לי עוד אחת.. עד כמה שלושתם דומים לדמויות שלהם גם במציאות?

pusher

New member
אממ...........

למה הוא העלים את השיער הארוך והמגניב שלו???!

Wolf GiRL™

New member
השאלה שלי....

אם חדשים יכולים גם לשאול כמובן ^^ היא: How did the three of you felt about CC killing your characters?

scully153

New member
סליחה על השאלה..

יכול להיות שאני אשמע קצת חוצפנית, אבל דין ענה בכנס כמעט על כל השאלות שנשאלו כאן ושאתם מתכוונים לשלוח אליו. נכון שהוא איש נחמד (ואפילו נחמד מאד), אבל נראה לי שלבקש ממנו לסכם את המפגש בכתב עבור אלה שלא יכלו להגיע/לא יכלו לשלם זה טיפה מוגזם, ואני לא יודעת כמה הוא יתייחס לזה בצורה חיובית. לכתוב כאן את השאלות והתשובות שהיו בכנס זה דבר אחד, אבל אולי כדאי לשלוח אליו רק שאלות שלא נשאלו כבר?

רוניב

New member
מסכימה לגמרי עם Scully153

מי שהיה בכנס, ובא לו, יכול לספר מה הוא ענה על שאלות שנשאלו שם. למשל, שאלו אותו למה הוא הסתפר, והוא אמר שזה בגלל שהוא השתתף (ויישתתף) בסרטים שבהם הוא היה צריך להיות עם שיער קצר. הוא אפילו סיפר איך הוא חתך את השיער - שהוא היה במופע אימפרוביזציה עם חבר, והחבר גזר לו את השיער תוך כדי ההופעה. אני חושבת שאין סיבה להטריח אותו לכתוב תשובות שהוא כבר ענה (למשל, לספר מחדש את הסיפור של הסיליקון). זוהי דעתי.

eve6

New member
מסכימה גם כן

אולי אחרי פרסום השאלות, נעשה סוג של סיכום ובמידה וישנן שאלות שכבר הוצגו לו, פשוט נסנן אותן החוצה ויינתן צ'אנס לשאול אותו שאלה אחרת. ואני סומכת על אורית ש"תעשה לנו סדר" בסוף (אשמח לעזור עד כמה שזכרוני יעמוד לצדי).

scully153

New member
רעיון מצוין

ואני אשמח לעזור גם עם התשובות שאני זוכרת..

orityemini

New member
בסדר, אם כך, נעשה באמת סדר.

תשאלו את כל השאלות שרציתם לשאול, ואם יש שאלה שהופיעה והוא ענה, אנחנו נענה עליה. באמת יהיה מיותר לחזור על אותן שאלות. קדימה כולם יכולים לשאול!

למעלה