הודעת אהבה!

הודעת אהבה! ../images/Emo141.gif

רק רציתי להזכיר לכם, כל יום, שאתם קמים בבוקר, תפתחו את החלון, תסתכלו החוצה, ותנשמו נשימה עמוקה... במשך היום, כשאתם עוסקים בעיסוקיכם, שאתם מרגישים שאתם טובעים בדברים שצריך לעשות, תעצרו, רגע, תעצרו ותביטו, בעצים, בפרחים, באנשים שהולכים, ותנשמו נשימה עמוקה עמוקה... אז מה שרציתי להגיד לכם, זה שלא משנה מה קורה לכם, אם אתם עצובים ,שמחים, עייפים, ערנים, או סתם שקט לכם, תסתכלו פנימה, ותנשמו נשימה עמוקה עמוקה עמוקה... אוהב בר ילד מאושר (סתם ככה, בלי סיבה!)

SarcaSeriouS

New member
זו היתה פינת השלווה היומית של בר !

ועכשיו קטע של רצינות: באמת הודעה יפה.

James Hammerton

New member
זה נורא נחמד להגיד את זה

אבל זה פשוט לא עובד, אין לך מושג כמה ניסיתי לעשות את זה, אבל נשימה עמוקה פשוט לא פותרת הרבה
|ג'יימס - שבמחשבה שניה היה צריך להציג את מועמדותו לתחרות הרווק הממורמר|

תלוי כמה מתרכזים בה...

הרעיון של ההודעה הזאת הוא שאנחנו כל כך עסוקים בחיים שלנו, ברגשות שלנו, בדברים שצריך לעשות, שאנחנו שוכחים לעצור ולהסתכל כמה החיים יפים, וכמה דברים נהדרים יש בהם! אוהב בר ילד מאושר (סתם ככה, בלי סיבה!)

James Hammerton

New member
דברים נהדרים?

אממממממ כמו מה למשל?
|ג'יימס - אמממממממ אני מנסה לחשוב...
|

SarcaSeriouS

New member
כמו החיים עצמם....כמו אושר...צחוק..

לידה,.... חתונה, אהבה.... מה עוד? תחשוב לבד....

James Hammerton

New member
נשלח לפני הזמן ../images/Emo52.gif

רציתי להגיד, חתונה? לידה? צחוק? אהבה? הלוואי שהיו לי... אין לי הרבה לחשוב חיובית על הדברים האלה. ג'יימס - אושר: כן, אני זוכר את זה...

SarcaSeriouS

New member
אולי זה מוקדם מדיי בשבילך...

סבלנות. אם נמהר להשיג דברים בגלל שאנו חשים בדידות, החיים שלנו בעתיד לא ייראו כמו שנרצה באמת. הזמן יעשה את שלו.

James Hammerton

New member
אני בהחלט לא ממהר...

ממש לא. אם הייתי מאד ממהר כבר היה לי בן זוג. להפך, אני משתדל להאט ולקחת את הזמן כדי שאני באמת אוכל למצוא מישהו שמתאים לי ואני אתאים לו... ג'יימס - יש לי זמן בשפע...

למעלה