-הודעות-

Pincherit

New member
חוץ מזה ממילא הביוגרפיות יהיו באתר

אז זה ממש כבר לא משנה אם יעשו ביוגרפיות למאמרים או לא

yaki123

New member
סבבה../images/Emo9.gif..ואממ..ייפתח אתר לסדרה../images/Emo35.gif

מתוכנן להיפתח אתר

שכטרון

New member
שמתי ביוגרפיה בשרשור של שבת...../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

והיא ברמה של ספר, האמת

Pincherit

New member
באמת היה כבר שרשור של ביוגרפיות

ויש אותו גם בטאגליינס

שכטרון

New member
ראית את שלי?../images/Emo12.gif../images/Emo59.gif

מה שאני הכנתי ממש לא כמו מה שיש בטאגליינס...

Lilo the fairy

New member
ניסיון של הביוגרפיה.../images/Emo141.gif

יהודה לוי
נולד ב-29 ביוני 1979 - שחקן ודוגמן ישראלי. יהודה לוי גדל בתל אביב אף על פי שחלק נכבד מתקופת הילדות והנערות שלו בילה בקרב משפחתו בדרום אמריקה, היה חבר בלהקת הנוער השכנים של צ'יץ', למד בביה"ס התיכון לאמנויות על שם תלמה ילין, שירת בצה"ל בלהקת חיל החינוך, שיחק בתפקידים ראשיים במספר טלנובלות ישראליות בערוצי הטלוויזיה, וכיכב בסרטי קולנוע ישראליים.
: רמת אביב ג' דקות של תהילה ד.נ גליל מערבי לחיי האהבה אהבה מעבר לפינה (2002-2005) בסימן ונוס
סרטים : יוסי וג'אגר (2002) שושלת שוורץ מדורת השבט (2004) -------------------------
עפר שכטר
נולד ב-8 באפריל 1981 - שחקן ומנחה טלוויזיה ישראלי. נולד וגדל במושב 'הדר עם'. אביו היה טייס בחיל האוויר הישראלי. במהלך עבודתו בסקימולטור (מתקן לדימוי גלישת סקי) בעמק חפר, התחבר למדריך הסנובורד גלעד לונדובסקי, בעלה של השחקנית איילת זורר, והיא הפנתה אותו לסוכנת השחקנים לבנה חכים. הוא נשלח לאודישן להנחיית תוכנית הנוער "אקזיט", התקבל, ומאז הוא מככב.
לימודי משחק : ‏יורם לוינשטיין – קורס תאטרון לימודי משחק מול המצלמה –רותי דייכס פיתוח קול – דלית כהנא
: אקזיט משחק החיים טלנובלה בע"מ קריין ערוץ "ניקולודיאון" "10 הרווקות המבוקשות" – ספיישל לערוץ 10 "10 ההבטחות לשנת 2003" – ספיישל לערוץ 10
הצגות : פיטר פן פסטיגל 2003 - שירה והנחיית הפסטיגל ------------------------------
גיא לואל
: "למראית עין" "טובה תחת טובה" "סקר הסקס הגדול" "כאילו כלום לא קרה" "האשה האחרת" "שאול" "טיפול נמרץ" "כן או לא"
הצגות : סכנה מנדראגולה מלכוד 22 בחורים בדלת ממול סיפורי הבימה משחקי אימפרוביזציה םקאפינו מבזק חדשות כובע מלא גשם בחורים שלנו -------------------------------
מיכל גבריאלוב
נולדה ב-25.6.1980 למדה ב"הדרך"- בהנהלת אייל כהן 2002-2003 השתתפה בטלנובלה בע"מ (2005)

Lilo the fairy

New member
גם מאוחר../images/Emo122.gif וגם אני ממש../images/Emo141.gif

ממש עייפה. אתם מוזמנים להמשיך אותי. רשימת השחקנים הנותרים היא : לירז צ'רכי לירון וייסמן עדי הימלבלוי מייקל לואיס מירב גרובר מוסקו אלקלעי שרי אלפי שמואל וילוז'ני ורד פלדמן אלי דנקר אלון מזרחי מעיין הרוש ג'ו סוויד [יוסף] דוד קיגלר מיטל גל משה גלאמין
גוד לאק!

Pincherit

New member
לא סגור על גלאמין ולא על מעיין הרוש

אחד מהם ישחק! כי דיברו על זה ששינהם מועמדים על אותו תפקיד

רשימת השחקנים המעודכנת

אהלן חבר'ה, קצת להקל עליכם את משימת הכנת הביוגרפיות,להלן רשימת השחקנים המועדכנת,נכון לרגע זה: יהודה לוי,לירז צ'רכי,עפר שכטר,מיכל גבריאלוב,ורד פלדמן,ג'ו סוויד,עדי הימלבלוי,לירון וייסמן,אלי דנקר,אורנה כץ,מירב גרובר,ולדימיר פרידמן,שי קדימי,מייקל לואיס,מיטל גל,גיא לואל,מוסקו אלקלעי,ליאור שמש,שרי אלפי,עירית קפלן,דוד קיגלר,דודו זר ויעל הדר. בהצלחה!!!!!!!

למעלה