-הודעות-

-הודעות-

לכל מי שפספס בצ'אט, הנה ההודעות:
החל משבוע הבא בכל יום אחד מהמנהלים יכנס בשעה קבועה לצ'אט, ויענה על כל השאלות\תלונות\קללות שלכם יש לתת לנו. זאת על מנת לחסוך במסרים, ובזמן שנמשך עד לקריאת המסר.
בקרוב יעלה בפורום משחק "חפש את המטמון", פרטים תקבלו בהמשך- פרס שווה למנצח\ת
מי שמוכן להכין ביוגרפיות של שחקני הסדרה למאמרי הפורום, אנו נשמח מאוד. הביוגרפיה צריכה להיות ברורה, יפה, כמה שיותר אייקונים וכו'.. נשמח אם תוכלו לעזור לנו
את הביוגרפיות יש לעלות לפורום, בכל שרשור
שתחפצו, אנחנו נמצא אותם ונעלה אותם למאמרים כמובן עם קרדיט לכותב. שבוע נעים

Pincherit

New member
למה שהמנהלים לא יכתבו ביוגרפיות?

זה יותר עבודה של המנהלים לא? אם כבר מנהלים פורום או אתר אז צריך להשקיע

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifואת חושבת שהם לא משקיעים?

הם משקיעים המון...חוצמזה זה יכול להיות כיף בשבילנו לכתוב ת'ביוגרפיות

Pincherit

New member
אבל להם יש יודתר מידע על הסידרה

אז סביר שם יעשו את זה. אי אפשר למצוא על כל שחקן מידע באינטרנט וגם לא יודעים מי יהיו כל השחקנים, אז למי שיש את המידע הזה זה אנשים שעובדים במקביל עם ההפקה. לכן זה די מיותר לבקש מהגולשים שיעשו זאת

Dark Force

New member
לא דיברתי על..../images/Emo56.gif|פגרה|

ביוגרפיה בכזו רמה של ספר. סתם, איפה שיחק, מתי, איפה למד וכו'.. למה הפסימיות אני שואל.

Pincherit

New member
אין מידע כזה ברשת על שחקנים לא

מוכרים. עדיף שמשהו מההפקה ירשום את המידע והוא בטח גם יהיה יותר אמין מאשר למצוא איזה שהם קטעים קטנים ברשת

moton

New member
מי אמר שאנחנו עובדים עם ההפקה?

וחוצמזה, אנחנו נותנים את הקטע של הביוגרפיות בתור דבר לשעות הפנאי לגולשים שרוצים ומוכנים לתרום קצת לפורום... אם הרעיון לא מוצא חן בעינייך את לא חייבת לקחת חלק

Pincherit

New member
אני רק אמרתי שזה מיותר! כי מימלא

יהיו ביוגרפיות באתר הרשמי, והפורום הוא רשמי אז אני מניחה שיש קשר עם ההפקה או לפחות עם אורלי שלה בעצמה יש את המידע ממהפקה

moton

New member
יכול להיות שאת צודקת...

אולי יגיע שלב שהכול יהיה מיותר כשייפתח האתר הרשמי, אבל זה יקרה רק ב-2.4 ועד אז אם יגיע מישהו וישאל לגבי פרטים על השחקנים נוכל להפנות אותו למאמרים שחברי הפורום כתבו בעצמם!!!

Pincherit

New member
דבר נוסף לשאר השחקנים אין הרבה

מידע חוץ מהשחקנים הראשיים ואני בטוחה שלהנהלת תפוז יש יותר מידע, אז יותר מתאים שהמנהלים יכתבו את הביוגרפיות בצורה מסודרת או שישאירו את זה לאתר הרשמי, מימלא ברגע שיפתח האתר אז אף אחד לא יסתכל במאמרים כי זה יהיה מידע שחוזר על עצמו

Dark Force

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

כי אם יש מעריצה של יהודה לוי, לא עדיף שהיא תעשה את זה
היא מבינה יותר היא יודעת יותר איפה לחפש. בבקשה את ההערות שלך תשמרי לעצמך.

Pincherit

New member
סליחה זה פורום פתוח וכל אחד יכול

לכתוב מה שהוא חושב. בינתיים זה לא דיקטטורה כאן. אם אני חושבת שזה לא מתאים אז זכותי לכתוב את זה. לא נעים לך לקבל ביקורת אז זו בעיה שלך. תלמד לקבל גם ביקורת שהיא לא חיובית. זה אחד הדברים שמנהלים צריכים לדעת לקבל. דבר נוסף יש שחקנים לא ידועים ואין מידע עליהם ורק למי שעובד בהפקה או שיש לו קשר להפקה יודע, אז זה די מיותר לבקש את זה מהגולשים. ובדרך כלל אנשים שפותחים פורום או אתר אז הם עושים את העבודה הזאת ומשקיעים בו, ביוחד כאלה שיש להם את המידע הרצוי.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאם את שמה לב...

את בנתיים היחידה שהגיבה והתנגדה לעניין..את לא רוצה,זה לא נראה לך לעשות את הביוגרפיה-אל תעשי,אף אחד לא מכריח אותך.מי שלא ירצה לעשות לא יעשה את זה,תמיד יהיו את אלה שירצו,את לא חייבת להיות אחד מהם אם זה לא נראה לך מתאים לכתוב...

Pincherit

New member
לא אמרתי אם אני רוצה או לא רק אמרתי

מה דעתי. שזה לא כל כך מתאים, זה הכל. מותר להביע דעה לא? לא צריך להתנפל על מישהו בגלל שהוא חושב אחרת. לא צריך להגיע למצב שאנשים יפחדו להגיד מה שהם חושבים רק בגלל שאחר כך יתנפלו עליהם.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifמי התנפל?../images/Emo4.gif

אני הבעתי דעה על מה שכתבת.מותר להביע דעה,לא?

Pincherit

New member
ישר תקפת אותי ! אבל עזבי אני לא

להתווכח! כל אחד שיכתוב מה שהוא חושב וזהו, באמת שאני לא רוצה להכנס לוויכוחים

למעלה