abalaba2

New member
1. רשימת התפוצה החדשה יוצאת ממחר לדרך, מי שלא החזיר עדיין מייל למייל הנציגים ([email protected]) עם שם ומסלול שיחזיר אחרת הוא לא יקבל שום מייל! (גם כאלה שקשורים לכולם). 2. תבדקו את המיילים שלכם, יש שם סיכום מצוין. 3. להלן המייל...: שבוע טוב, מס' הודעות מהאגודה (מה יהיה השבוע, קצת על מה יהיה בפורים) בקבצים מצורפים. הודעות מאתר המחלקה: ביטול שיעור - לתשומת לב הסטודנטים בקורס תמחיר ככלי ניהולי, 66-290-02 עם המתרגל מר אבישי עובדיה: ביום שני הקרוב, 25/02/08, לא יתקיים שיעור. השלמת שעות (בהתאם להנחיות האונ' עם תום השביתה) - לתשומת לב הסטודנטים בקורס מבוא לאקונומטריקה א', 66-236-05/06 , של המרצה גב' שרה רוזנווסר: החל מיום רביעי, 05/03/08, במשך 3 שבועות, השיעורים יתקיימו בין השעות 08:15-12:00. אין שינוי במיקום. הודעה מאיתנו: זו ככל הנראה הפעם האחרונה שאנו משתמשים ברשימת תפוצה הישנה, גם כדי שאנשים יקבלו פחות דואר שלא שייך להם וגם בגלל אנשים שנוספים לרשימת התפוצה שלא קשורים אליה. לכן, כל מי שמקבל מייל זה ועדיין לא החזיר שם מלא, מייל פעיל, ומסלול (חשבונאות/ מנ"ע/ מורחב/ ראשי/ משני/ חשבונאות א') ורוצה לקבל מיילים שיחזיר לנו מייל (ללחוץ על השב בלמטה של המכתב...) עם הפרטים. נורא חשוב לנו להגיע לכל המחלקה בכדי להודיע הודעות אז בבקשה גם אם אתם מכירים מישהו שעדיין לא שמע על רשימת התפוצה, נא לידע אותו. תודה. סיכום במחירים. מצ"ב סיכום מצויין במחירים א' מאגודת הסטודנטים של האוניברסיטה העברית אותו כתב ארנון אריאל לביא. הסיכום מופץ בהסכמתם ואנו מודים להם. לפי בקשת ארנון (ציטוט): "כל מה שנכון הוא של ה' יתברך, כל הטעויות שלי - אשמח אם תשאירו את כתובת המייל שלי גם בהמשך ההפצה כדי שאוכל לקבל תיקונים לטעויות והצעות לשיפור." (סוף ציטוט) אז הנה המייל שלו: [email protected] (הוא מופיע גם בסיכום, אתם מוזמנים לשלוח לו גם סתם תודה כי האגודה של העברית משלמת לו על הסיכומים). הסיכומים מתעדכנים כל שבוע, אני אעדכן את זה כל כמה שבועות. למי שחסר סבלנות (ולא, זה עדיין לא במיול) שיבקש מחברים שלו באוני' העברית (צריך שם משתמש וססמא). שבוע טוב ומבורך, אב"י.

IUB

New member
טוב, אתה התחום הדקה אז אי אפשר לדעת,

אז תגיד את האמת - עברו שלוש שניות?

למעלה