סתם, נו... עקב לחץ של מרינה שכל הזמן רוצה פה אקשן, ועקב זה שליבי מהקומונה הצעירה טיפה הזכירה לנו למה יש קומונה בכלל (כנסו ותקראו, באמת מצחיקה), ועקב זה שאנחנו כבר שבוע שלישי ללימודים ויש כבר הרבה על מה לצחוק, ועקב זה שיש עכשיו מחצית בליברפול (נשבע לכם שהקריין אמר שאנפילד על הרגליים שמעתי קול של אשה בראש שואלת מי זה אנפילד ולמה הוא מסתיר לכולם, ד"א- 0-0 במחצית, מטראצי [ההוא מהנגיחה בגמר המונדיאל] הורחק, אז אינטר ב10 שחקנים) הוחלט בהנהלת הקומונה הישנה לכתוב כאן סיכומון שבועי. אבל לפני הכל אני רוצה להודות לקסורקסור/ רונן/ שפוי/ לא שפוי/ האוכל של השכן/ כל/ שם/ אחר/ שאולי/ הוא/ השתמש// ישתמש בו, על כך שהחזיק קצת את הקומונה בזמן השביתה. קבל ח.ח.ח.ח.ח.ח.ח.ח (שאתה וכל הניקים שלך תתחלקו בהם) בא נתחיל בסיכום של השיעור היום באקו' של אלטמן לטובת איובי שנשאר בחדר לזלול עוגיות והפסיד את השיעור. אלטמן: היום אני אפטור אתכם תרגילים, תפתחו את תרגיל 4. סיגמא איקס בריבוע ווי ועוד חמש חלקי אן שווה לבי מה שאומר שבי תג שווה לאיקס ווי בחזקת שמונה מה שהופך את איי (מוחק לוח) לסיגמא איקס בריבוע חלקי אן מינוס שתיים שזה בעצם... (*כעבור שלושת רבעי השעה וח"י לוחות בקירוב*) תלמידה: רק באיזה שאלה בדיוק אנחנו עכשיו? אלטמן: 4) ב) 5. כולם: הופכים את דף השאלות. אלטמן: אז זה מובן לכולם? אתם רוצים שאני אמשיך תרגילים או ללמד? כולם: כן, כן, תמשיך... אני ליעל שאלטמן מסתובב: הבנת משהו?!?!?! יעל: לא! אלטמן: טוב אז איפה היינו, אה כן, איקס בריבוע כפול סיגמא פתח סוגריים ווי גג פחות חמש כפול. התלמיד היחיד שעשה שיעורים ומביןם מה הולך שם: זה פלוס חמש לא מינוס. אלטמן: (*חושב שניה*) נכון נכון סליחה טעות שלי זה פלוס בגלל ש... (כאן לא ממש הבנתי, תזכיר לי להשלים אחר כך) ובזה סיימנו את 4) ב). תלמידה: אפשר הפסקה? בכל אופן סיימנו את תרגיל 4 ושיעור הבא הוא אמר שהוא יעשה את תרגיל 2 ושזה חשוב מאוד שנבין עד לכאן את מה שהוא לימד למרות שזה לא קשור להמשך הלימוד. תבוא מוכן... ד"א- הוא גם הודיע שיכול להיות שהוא יעשה מבחן פתוח ולא כמו של המרצים האחרים (עם קריצה לסטטיסטיקה ב' של שנה שעברה). הייתי כותב עוד אבל אני כבר זקן ולא בדיוק מחכים לי באנפילד (כן, אוהד ליברפול כבר בערך 10 שנים... כמו שאדם חכם כתב פעם בקומונה, איפשהו בילדות אתה בוחר קבוצה ותקוע איתה כל החיים, יותר גרוע מנישואין) אם כבר- בתור אוהד מכבי (בערך מגיל 8 גם כדורגל וגם כדורסל...) אני מאוד מקווה שהזאת שהלכה היום ללא שום בושה ברחבי הקמפוס עם סווטשרט אדום וצעיף של הפועל "חניה" תל אביב, זכתה ל (נו על מי אני עובד, אני לא טוב בלאחל דברים רעים, אני אשאיר ליובל לעשות את המלאכה הזאת, היה פעם משהו שאהבתי עם גרוזינים, שכחתי פשוט מה זה)