עופר ב.ה

New member
טעות בידיך

הצפה נחשבת גם משלוח הודעה אחת זהה בפורומים רבים. הנהלת הפורומים כבר ביצעה מספר פעמים מחיקה גורפת של הודעות כאלה, גם כאלה שקראו להתנדבות (זכור לי שרשור כזה בפורום פמיניזם, שהחל להתפתח ונקטע באיבו בגלל שההנהלה מחקה אותו). הסיבה היא שהודעות כאלה הן תמיד הודעות פרסום (גם אם חיובי), ללא קשר הכרחי לנושא הפורום. כך שהמצב הוא שמערכת הפורמים אכן אינה דמוקרטית, ואכן מה שמותר להנהלה אסור למשתמשים. אפשר גם לטעון שמדובר בהצפה לגיטימית, כיוון שהיום אני מתעצבן כי מישהו מפרסם בפורום שלי אירוח שבכלל לא קשור אלי, אבל מחר, כשאצלי יהיה אירוח, אני ארצה לפרסם אותו בכמה שיותר פורומים. כך שניתן לטעון איכשהו שהנהלת הפורומים מקדמת את הפורומים שלה בהצפות האלה. באוף טופיק, כל עניין האירוח נראה לי תלוש ולא מתמזג עם האופי האזרחי והעממי (בלי קונוטציות שליליות) של מערכת הפורומים של תפוז. כל פעם שאני נתקל באירוח אני מרגיש שהאיזון בפורום מופר, מין תכונה מיוחדת של האזרח הקטן לקראת בואה של הכוהנת הגדולה. זאת בניגוד לקהילות וואי נט, למשל, שם "מכובדים" ו"מכובדות" משתלבים בטבעיות.

מונו

New member
הצפה

בהקשר הנוכחי היא לא הגדרה מילונאית, לכן אני לא חושב שבדבריך הראת שאכן טעות בידי. בעיני, הצפה נחשבת ככזו אם היא גורמת למשתמש לחוש כך. מכיון שמדובר בהודעה אחת בכל פורום, שקל מאד לדלג עליה והיא כמעט ואינה גורמת לדחיקת ההודעות האחרות, אין לראות בה כהצפה. עדיין, זו אינה מערכת דמוקרטית (דעת הרוב אינה חייבת להתקבל), ולבעלים יש זכות לקבוע את תנאי השימוש.

nirdagan

New member
שני דברים לא ברורים בכלל

1. הסעיף מנוסח בצורה די כללית ומדבר על "מסת הודעות בענין זהה". אין שם ציון שמדובר בהודעות רבות לפורום יחיד. זו פרשנות שאין לה סימוכין במקור. 2. "ברור שמה שמפריע לך" - אינני יודע מאיפה יש לך כושר טלפאתי לדעת מה לא מוצא חן בעיני. "אז למה שלא תגיד" ומאיפה שאבת את החוצפה להנחות אותי מה לכתוב בהודעות שלי. אני מקוה שאני מספיק ברור וישיר.

מונו

New member
דוקא ברור לי מאד

1. אם לא מצויין במפורש מה האיסור, הרי שהפרשנות יכולה להיות חופשית. לפיכך טענתי שאי אפשר לראות בהודעה הנ"ל עבירה על כללי הפורום באפן חד משמעי. 2. אם לא טרחת עד עכשיו לטעון את הטענה הזו (אלא אם כן תוכיח אחרת), אני מניח את מה שכתבתי. חוץ מזה, אתה באמת חושב שאני חצוף? אל תתרגש יותר מדי.

טל קר

New member
המקום המתאים לכל הדיקדוקים הנ"ל

הוא פורום משוב, או האימייל של הנהלת הפורומים.

עופר ב.ה

New member
../images/Emo32.gifפרסום גורף כזה

נעשה ע"י הנהלת הפורומים לעתים קרובות כשמתרחש אירוח באחד הפורומים, ויש אישור למנהלים/ת למחוק את ההודעה. נכון, דרוש מאמץ מיוחד על מנת לנסח שני משפטים בכזו רדידות תוכנית ועילגות לשונית (אי אפשר "לשאוג את הזכייה", זכייה היא מושג מופשט; אי אפשר לכתוב "מעודדים" ללא מושא; פיסוק איפה שלא צריך וחוסר פיסוק איפה שצריך). אני מניח (ומקווה) שההוראה באה מלמעלה. מי שראה את עמוד התעמולה המתכנה "מאבק ההסברה" ראה כבר שאיכות היא לא בראש מעייניהם של ראשי הפרדס.

קרנינה1

New member
כמה עצים למטה

מביא מישהו תמונה פורנוגרפית של אשה מבוגרת הלבושה כבובת מין ומאוננת. כולם מביעים גועל ואימה, כאילו ילדים קטנים שצועקים "שמנה" "שמנה" על המורה או על הילדה השמנה בכיתה, למשל. אף אחד מהם לא מזדעק על עצם התמונה והמניפולציה שבוצעה בה כדי להפכה ל-"מאוננת", וכמו שקורה בפורומי סקס מדי פעם, נשים רבות פשוט נשארות אדישות לשימוש נלוז כל כך בגופה של אשה, ובהפיכתו למושא לעג, כמו גם כלפי הודעות פוגעות ושוביניסטיות של גולשים גברים בפורומים הנ"ל.

קרנינה1

New member
בכוונה תחילה לא הבאתי קישור

לא להכריח את הגולשים/ות בפורום הזה לצפות בדבר הזה.

eyalb

New member
אתר מחאה נגד הניצול שבתעשיית הפורנו

אני ממש צריך עזרה בבניה שלו בעיקר בעתיבת הטקסט של האתר (העמוד האחרון) לכל מי שיש רעיון מוזמן איל

eyalb

New member
בלי קשר עם שום ארגון...

הפעילות הנ"ל היא פעילות פרטית שלי והיא אמרוה להיות סאטירה מצמררת ושוב כרגע אני לא מעוניין בחשיפה אלה רק בהשלמה ואז ליצור אימפקט כמה שיותר גדול כיוון שאני מכוון את הנשק גם כנגד כל עולם הדוגמנות ומלכות היופי (בנות ה 15) למינהם אז שוב אם יש כאן מישהי שיכולה לעזור אשמח

eyalb

New member
יופי חכם שלי...

HTML היא כן מוגדרת כשפה שפה בזויה אבל עדיין שפה... אז מתכנת יקר שלי בלי ירידות ביקשתי עזרה לא הערות מתחכמות

nirdagan

New member
קודם כל תירגע

HTML איננה שפת תכנות. זה שהיא שפה במובן אחר זה אולי נכון, אבל לא רלוונטי לשאלה אם אפשר לתכנת ב-HTML.

eyalb

New member
אני חוזר בי מהבקשה

אין לי כווונה להכנס לוויכוח ולעורר ריב ומדון

למעלה