eyalb

New member
יקירותי...

אני מתכנן פרוייקט מחאה על הפורנו והסחר בנשים... לצורך כך אני צריך עזרה ממישהי שיודעת תכנות ב HTML לשם יצירת אתר... נא ליצור איתי קשר במסרים האישים

eyalb

New member
השלמתי את הדמו שלי של המחאה

טל תפני אלי אם את רוצה לראות...

eyalb

New member
שימו לב אתר מחאה נגד פורנו

בנתיים זה רק דמו... האתר עוד ישתכלל רק תגידו מה דעתכם כאן או עדיף במסרים או דרל האי סי קיו

aaa123

Member
נשים ומשחק החשיבה שוגי

משחק השוגי הוא משחק חשיבה שפופולרי ביפן. אחת השאלות שהוא נשאל בראיון היתה בקשר לנשים במשחק הזה. אז יש 130 מקצוענים גברים ו50 מקצועניות נשים אז עד לפני 7 עד 8 שנים המקצועניות כלל לא יכלו לשחק שם בתחרויות גברים. המצב השתנה ב7 עד 8 השנים האחרונות אבל גם היום המספר של נשים בתחרויות גברים איננו יותר מאחת או 2. לצערי התוצאות של נשים בתחרויות לפי הדיווח (30 אחוזים בלבד מכ200 משחקים) אינן טובות.

הילדה הכי יפה בגן ../images/Emo68.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo140.gif

בואו נצעק את השם ביחד, נ-ט-ל-י", כך בישר גבי קדוש, ראש עיירת אילת, את זכייתה של נטלי זינו, בתואר "נערת אילת 2002" , כאשר ברקע אלפי בני נוער מאילת, השואגים את הזכייה ומעודדים. נטלי זינו, נערת אילת לשנת 2002 תתארח היום בפורום אילת, החל מהשעה 9 בערב, ותענה לשאלות הגולשים על הזכייה, התחרות, וחייה הפרטיים. כולם מוזמנים!.

אמיר.

New member
גיליתי רק עכשיו.

נוהג ישן הוא שביום שחרור ירולשים מתרכזים חוגגים רבים ליד ישיבת מרכז הרב (ולאחרונה גם בבית אורות). הנשים והבנות המגיעות נותרות די בצד (למרות שהנאומים החגיגיים והשירים של האמנים מועברים במערכות הגברה, גם לא כל הגברים מצליחים להכנס פנימה). השנה שמעתי (מאוחר מדי להשנה - אבל אני בטוח ששנה הבאה זה יחזור על עצמו) שהיה כינוס של בנות בבית הכנסת הגדול בירושלים ושהיה מפוצץ (שוב נותרו נשים בחוץ, אבל הפעם בלי אפליה). אז, לשנה הבאה בירושלים הבנויה (גם לנשים
)

אפרת_ח

New member
ברכות לאמבר (הדס) על ההופעה ברדיו

אתמול בתוכנית אינטרבית (יום ג´, 19:00, רשת ב´). אנחנו בעד נשים פמיניסטיות בתקשורת

hypatia

New member
יוזמה מבורכת

ראשית, כל פעילות כנגד סחר בנשים ו"תעשיית" המין היא מבורכת בעיני. האם תוכל לתת לנו פרטים נוספים לגבי הפרוייקט שלך? ובנוסף, האם אתה עומד בקשר עם ארגונים, דוגמת מכון "תודעה", הפועלים בנושא?

תודה ../images/Emo13.gif לא ידעתי שזה הגיע עד לכאן

וזה לא משהו שקשור לפורום הזה. הראיון היה על ל"בלי פאניקה!!!!" - מגזין אינטרנט בנושא מד"ב שאני הייתי המייסדת שלו.

nirdagan

New member
האמת זה לא מתאים לאף פורום כמעט

ובכל זאת מופיע בכל הפורומים. מן הסתם, עבירה על תקנון הפורומים. כנראה הנהלת הפורומים בתפוז פועלת ברוח פקודת הפרשנות מזמן המנדט שקובעת שהממשלה איננה מחויבת לשמור על החוק.

nirdagan

New member
עבירה על סעיף 3 א

"3. הפצת מידע יש לשמור על כללים אלו: א. להימנע מלשלוח מסת הודעות בענין זהה." השולח שלח מסת הודעות, ליתר דיוק אותה הודעה בדיוק, כמה עשרות פעמים.

aaa123

Member
השאלה אם הכוונה היא גם להודעות

בפורומים שונים. יתכן שהכוונה היא רק לאי שליחת מסת הודעות בענין זהה באותו פורום. ההודעה לא נשלחה שוב ושוב באותו פורום ,ואפשר לפרש את זה כדבר שמותר לפי החוק.

מונו

New member
אל תהיה תמים

די ברור שמטרת אותו סעיף היא למנוע הטרדה, כלומר משלוח הודעות עם תוכן דומה לפורום יחיד (ובפרט לא בשרשורים נפרדים). ההודעה הנ"ל, לא היתה אמורה לתפוס יותר משורה אחת (כך בדרך כלל קורה להודעות ברודקסט מהנהלת הפורום), ולכן אין היא מפריעה כלל. באשר לתוכן, אתה יכול להתנגד לו, זה לגיטימי וזו זכותך (למען הסר ספק, לי אין בעיה עם זה). זכור כי מערכת הפורומים בה אתה משתמש נמצאת בבעלות פרטית שרוצה (אני עוד לא יודע איך בדיוק) להרויח. לכן אני מקבל את העובדה שלא כל מה שמותר להנהלה מותר גם לי, ושומר על זכותי לא להשתמש במערכת במדה והתקנות יהיו לא לרוחי. ברור שמה שמפריע לך זה תכן ההודעה, ולא העבירה על תקנון הפורום, אז למה שלא תגיד את זה בצורה ישירה.

למעלה