הודעות של smelly...

Smelly

New member
שתי תגובות...+ תוספות

א. בכוונה לא פתחתי שרשור של כל ההודעות מכיוון שכל אחת עוסקת בנושאים שונים... מה שכן, בפעם הבאה אנסה לרכז את כל העידכונים לעידכון אחד גדול... בכל-זאת לוקח את ההערה לתשומת ליבי... ב. אני לא ממש, אפשר להגיד אפילו בכלל לא אחראי על מה שקורה ב-MTV ובמיוחד שלא בארה"ב ולכן אין לי שמץ של מושג למה הם בחרו דווקא לעשות פרסי קולנוע ולא ספורט... יכול להיות שהם ביצעו מחקר וגילו שמעדיפים יותר סרטים מספורט, למשל... לכו תדעו... ג. בנוסף, כנראה שכבר בחג שבועות (26.5) יתחיל מבצע ה-VMA של פורום MTV עם שינויים קלים, שכמובן יובאו בסקר בכדי לדעת האם להגדיל את טווח המבצע... ד. יכול להיות שהשנה אצליח לשים את ידי על רשימת 30 הקליפים שמתוכם בוחרים את המועמדים ל-VMA.. הרשימה אמורה להשלח לחברי אקדמיית ההצבעה של ה-VMA שבתקווה אתקבל אליה השנה...

ערן1987

New member
בקשר ל-ד' שלך

סתם לדעת,איך אתה אמור להגיע לזה? כלומר,מה עשית שאתה אולי תקבל את זה?(נשמע בציניות אבל לא.. שואל ברצינות)

Smelly

New member
איך מגיעים לזה?!...

אז ככה, לא אמרוים לעשות הרבה חוץ מלהיות חברים במועדון של האתר mtv.com ומנויים לאחד (או יותר) מהניוזלטרים שלהם... לא בטוח שיבחרו אותך אבל Never say never... (ככה זה לפחות מה שהבנתי מחברי האקדמיה של השנה שעברה...)

ערן1987

New member
וואלה? זה הכל? חשבתי שכמו באקדמיה

של האוסקר צריך לעשות משהו מיוחד.. חחח.. ורגע,נגיד יש 10 אלף שרשומים לדברים האלה.. אז מתוכם נבחרים 30? ואם כן,איך הם נבחרים?

Smelly

New member
איך נבחרים...

לפי מה שאני הבנתי שולחים טפסי הרשמה באופן שרירותי עם מלא שאלות... לפי התשובות לשאלות הם בוחרים את האנשים שהכי מתאימים להם... והם ביחד לעוד אנשי תעשיית הממוסיקה והקליפים בארה"ב (ויכול להיות גם מהעולם -- למרות שלא נראה לי שהאמריקאים יוותרו על גאוותם) הוחרים את הזוכים...

חמודיל'ה, תרגיע פליז!

אני מתערבת איתך על מיליון דולר שרובנו פה בפורום mtv חולים על אבריל לאוין(הנשמהההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!) או לפחות על בריטני שגם היא חתולת-מין לא מפחות מקיילי! אז תנמיך פרופיל, מתוק! ואפרופו קיילי, זה לא שאני לא אוהבת את קיילי (ובמיוחד את השיר החדש שלה ששכחתי מה שמו..........) אבל אני יותר חולה על אבריל! סורי סורי!

למעלה