הודעות של smelly...

Smelly

New member
סופ"ש ב-MTV

אחרי שבוע הפסקה הפינה השבועית חוזרת... והפעם סופ"ש קיילי מינוג בואו נודה בזה -- כולם אוהבים את קיילי! היא כוכבת אופרות הסבון המצליחה שהפכה לזמרת מוצלחת אפילו עוד יותר.. היא מכרה 13 מיליון אלבומים ועוד 20 מיליון סינגלים בתקופה של עשור וחצי... היא הפכה מנערת פופ מתוקה לחתולת-מין שעדיין שולטת במצעדי המכירות... בסופ"ש הקרוב יוצג סיפורה של קיילי מתחילת דרכה ועד היום, הפקת קליפים שונים בקריירה שלה ועוד... מצ"ב התוכניות המומלצות לסופ"ש:
יום שישי 14:00 להיות קיילי מינוג (ש.ח. ביום שבת בשעה 14:30) 15:00 הסיפור של קיילי מינוג (ש.ח. ביום שבת בשעה 12:30, ביום ראשון בשעה 12:00) 15:30 איך עושים קליפ - קיילי מינוג - Slow (ש.ח. ביום שבת בשעה 16:30, ביום ראשון בשעה 13:00) 16:00 כל העניים אל קיילי מינוג (All Eyeys To...) (ש.ח. ביום שבת בשעה 15:30, ביום ראשון בשעה 16:00) 23:00 עשרת הגדולים - קיילי מינוג (ש.ח. ביום ראשון בשעה 15:00)
יום שבת 13:00 TRL - עם קיילי מינוג (ש.ח. ביום ראשון בשעה 14:00)

Smelly

New member
עדכון MOVIE AWARDS!!!!!

עכשיו כבר כמעט הכול סגור!! הוכרזה המַנְחָה של טקס פרסי הסרטים של רשת MTV האמריקאית שישודר באירופה ב-18 ליוני! המחה היא כוכבת הסרט "Mean Girls"
לינדסי לוהן.... כזכור מוקדם יותר הוכרזו שלוש ההופעות בטקס שיהיו D12, Yeah Yeah Yeahs והביסטי בויז... בקרוב יוכרזו גם מגישי הפרסים והמעברונים השונים בטקס...

Smelly

New member
בלעדי ../images/Emo124.gif קליפ חדש לג'נט...

למעריצי/חובבי/מתעניינים ב... ג'נט ג'קסון הנה לכם הקליפ החדש שלה חם
מהתנור (לא היה אש אז התפשרנו על מנגל...)... הנה הקליפ לשיר "(All Nite (Don't Stop"
איכות נמוכה
איכות גבוהה

Smelly

New member
הקשר הוא...

ש-MTV לא עוסק תמיד במוסיקה הוא עוסק ברובו במוסיקה אבל גם בדברים שמעניינים את קהל היעד שלו.. דבר הכולל גם את עולם הסרטים...

אבל עדיין...

בתור music television הייתי מצפה ממנו להתעסק רק במוזיקה. הקהל אוהב גם ספורט, אני לא רואה שום טקס של ספורט...

ערן1987

New member
מה לינדסי לוהן קשורה? הוי איזו

בחירה מפגרת.. היא לא קשורה בכלל.. שלא נדע מה יהיה

dilan angel

New member
ייששש לינדסי לוהן../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

אחלה זמרת ושחקנית
בחירה מצויינת...
ולדעתי זה דווקא סבבה שיש כזה טקס באם טי וי ככה הערוץ יותר מגוון וזה גם אחד הטקסים

ערן1987

New member
נכון,זה סבבה.. אבל לינדסי לוהן?

איזה זמרת ואיזה בטיח? שרה איזה שיר וחצי לסרט שלה.. זמרת מקצועית מאוד שחקנית? יש הרבה יותר טובות ממנה.. בהרבה

hadasrulez

New member
ממ... אני לא באה לריב איתך אבל

היא משחקת מאז שהיא הייתה קטנה והיא גם שרה בכל הפסי קול של הסרטים שלה ככה שהיא משלבת בין שני התחומים ולפי דעתי בחרו בה בגלל זה
וכמובן היא מדהימה והיא צעירה

ערן1987

New member
מה הקשר שבגלל שהיא משחקת

מאז שהייתה קטנה? זאת סיבה דיי מפגרת,לא היית צריכה להגיד את זה.. גם בריטני ספירס שרה ו"משחקת",כנ"ל מדונה(גו מדונה!).. הרשימה ארוכה.. אני לא חושב שזה ממש קשור למשל,בשנה שעברה בחרו בג'סטין טימברלייק ובסטיפלר מ"אמריקן פאי"(ברח לי השם שלו).. ג'סטין אני לא מבין למה,אבל כן את סטיפלר

למעלה