הודעות שונות

Crazy Diamond85

New member
המלצה - מופע הקולנוע של רוקי

מדי חודש מוקרן הסרט מופע הקולנוע של רוקי בקולנוע כוכב אשר ברמת השרון, כשהסרט מלווה בקהילת מעריצים אשר באים כל חודש כדי לחזור על פולחן הסרט שכולל בין היתר לצעוק הערות למסך, לזרוק אורז, לשיר, לרקוד ובעיקר להנות. דבר נוסף אשר מלווה את הסרט הוא קאסט - קבוצת שחקנים חובבנים/מוכשרים/אחר, אשר משחקים במקביל לסרט. ביום שישי הקרוב תועלה הפקה מיוחדת וקצת שונה משאר ההקרנות של רוקי, אני ממליץ נורא לכולם לבוא ולהנות. פרטים נוספים: כאן

פעילות נוער וצעירים הבית הפתוח

גרים בירושלים או מבקרים בה, ונמאס לכם להשתעמם בבית או להסתובב בקניון ובמדרחוב? בואו לגלות עולם צבעוני ולהכניס קצת פלפל לחיים, בערב מקורי שכולו גיבוש, חוויה וצחוק! פעילות הנוער והצעירים של הבית הפתוח, מיועדת לבנות, לבנים ולכולם: קבוצת הנוער, לנוער בגיל 15-18, נפגשת בכל יום שלישי בשעות 19:30 – 21:30. במפגש השבועי, בהנחיית מאיה וזיו, יהיו שלל פעילויות על זוגיות ואהבה, גוף ונפש, מוזיקה, יציאה מהארון וכל מה שמעניין אתכם... ערב פתוח לנוער בגיל 15-18 מתקיים כל יום רביעי, בשעות 17:00 – 19:30. זו ההזדמנות לקשקש, לנשנש ולהשתולל (קצת) עם עוד חבר'ה ועם המדריכים רתם וניר, במפגש פתוח ומשוחרר. קבוצת הצעירים, לבני 18-23, נפגשת בבית הפתוח בכל מוצ"ש, בשעות 21:00 – 23:00, בהנחיית דקלה ואורן. מפגש חברתי מעורר ומאתגר, מצחיק, מסחבק ומפנק. עוד לא היה בעיר כדבר הזה! נפגשים בבית הפתוח (כמה מפתיע...), ממש במרכז העיר, במדרחוב בן-יהודה מס' 7, קומה שלישית (מעל סטימצקי וברגר-קינג). לפרטים נוספים: [email protected] דף "נוער וצעירים" באתר: www.joh.org.il

Crazy Diamond85

New member
אז זהו שלא...

אני שם כבר 4 שנים ואולי למעט מקרים בודדים, אבל ממש בודדים...לא קורה שם כלום

spooky shadow

New member
רגע רגע רגע.

רוקי.. מומלץ?! אני שם אומנם רק שנה (שבעיניי זה די הרבה) עד עכשיו לעולם לא הגדרתי את זה כמומלץ. טוב, כל אחד והקטע שלו.
(ורוקי זה כבר לא כזה בית זונות יותר.) מורגן.

Crazy Diamond85

New member
אם תראה את ההופעה הקרובה

תבין למה זה מומלץ... זו הפקה הרבה יותר גדולה ממה שרואים שם בד"כ...

spooky shadow

New member
טוב הייתי חייבת (!ת!)

אני נקבה. ורוקי, זה לא כזאת אטרקציה לרוב הפורום הזה (פשוט זה הרושם שאני קיבלתי).

Naych

New member
קבלו ../images/Emo6.gif

תראו מה יותר מדי זמן חופשי בעבודה מייצר
מאסט הדפוקים האלה לא מייצרים כחול וסגול
הומופובים

למעלה