הודעות עזרה לשנה ב'

יש למישהו את הפתרונות של התרגילים באקו' א'?

ויכול להעלות אותם...? תודה רבה מראש!

danelz

New member
מצגות

שלום אני סטודנט שנה ב' אני מחפש את המצגות של דויטש למחירים ב' ,מאקרו א ו-ב הוא הוריד אותם או שהוא שינה סיסמא. אם למישהו יש את הקבצים זה מאוד יעזור לכל המחזור שלנו.

קרקר66

New member
אם למישהו נשאר עוד חומר משנה ב'...

סטודנט שנה ב' מעוניין לרכוש חומר לימוד (הכל חוץ מסיכומים)בכל המקצועות-אז למי שיש [email protected]

שפוי 1

New member
עזרה לשנה ב'- חשוב

היי אנשים ! אנחנו יושבים כמה חבר'ה ומנסים לפתור את התרגילים באקו' א' , מקרו א' , וחשבונאות למנהל עסקים וחלק מהדברים נראים לנו סינית מדוברת, אני בטוח שלחלקכם יש עדיין את הפתרונות משנה ב' - אז אם אפשר לקבל פתרונות (עדיף מפורטים עם הסברים) - זה יהיה מצויין . המייל שלי - [email protected] 0505257215 או שתשאירו לי את הפרטים שלכם ואחזור אליכם תודה רבה

miripola

New member
מחפשת לקנות חומרי לימוד - כלכלה ומנהל עסקים

אני מעוניינת לקנות ספרי מבחנים של שנה ב' - במצב טוב. ניתן ליצור איתי קשר, מירי - 054-6620919 או במייל - [email protected]

orit2008

New member
גם מחפשת חומר לימוד

ספרי מבחנים במחירים, מקרו ואקונומטריקה 0542382629

house218

New member
גם אצלי

ספרים, מחברות כהנא ושאר ירקות יתקבלו בברכה ויירכשו באחת קצת יותר קטנה.

a white swan

New member
אין את זה באופן מסודר

יש איזה משהו בנמצא באתר האגודה אבל בגלל ששינו את החוברת תרגילים קשה קצת להבין על איזה שאלות הוא עונה כי נוספו שאלות וגם ירדו. בכל מקרה,מה שאני עשיתי זה לשבור את הראש קצת בבית כדי להיות בעניינים אבל לא להתרגש אם לא מצליחים כי רוב התרגילים לא חשובים וגם ככה רוזנווסר וקרוטקין יעשו את מה שבאמת חשוב בכיתה.

למעלה