הודעות משוטטות

server911

New member
בית-גלריה - גן פסלים תנכ"יים בנגב

גן פסלים תנכ"יים בנגב - הציבור מוזמן להתרשם באתר האינטרנט: HomeGallery.here.ws מקוים שתהנו :) הציבור מוזמן להגיע לגלריה הממוקמת באשלים שברמת-הנגב (25 דקות מב"ש). פרטים באתר האינטרנט.

zakiboy

New member
ציור ראשוני

ציור זה צויר בעפרון פחם אני צייר מתחיל לכן אין לי את כול הכלים ואני עדיין לא יודע לעשות הצללות טוב

../images/Emo127.gif../images/Emo61.gif לי זה לא יקרה (איידס)

פורום איידס מארח את ד"ר שמואל רשפון, באירוח הראשון מתוך סדרה של שלושה אירוחים המתקיימים כהכנה לשבוע המודעות למחלת האיידס. האירוח יתקיים בשעה 20:00, וניתן לשאול את הד"ר כל העולה על דעתכם בנושא. ד"ר רשפון הוא רופא המחוז של משרד הבריאות בחיפה. האירוחים הבאים יתקיימו בתאריכים: 11/11- בשעה 20:00, ובשבוע המודעות עצמו, ב-25/11 בשעה 20:00
אירוחים עתידיים בתפוז 29.10 רוני אורן, אמן הפלסטלינה, יתארח בפורום אנימציה 31.10 מירי בלקין, דיאטנית ועורכת סדנאות להרזיה, תתארח בפורום מתכונים

שלום לכולם...

מישהו יכול לעזור לי...? אני רוצה למצוא תמונות או יותר נכון ציורים מהמילוגיה היוונית (כמו הספינקס....) בבקשה תעזרו לי !!!

ננהננה

New member
לגבי צילום ציורים

כל צבע אקרילי או שמן יוצא עם ברק, בגלל שאלו חומרים שיש להם ברק. בשביל לצלם את זה עם מצלמה ושיהיה כמה שפחות ברק יש כמה דברים שאפשר לעשות. קודם כל לא לצלם עם פלאש ישיר ממרחק קרוב, זה יוצר ברק ממש חזק שאי אפשר להעלים, גם לא עם הפילטר שאני אכתוב עליו עוד שניה. כדאי תמיד לצלם באור יום טבעי, אבל במקום מוצל ולא איפה שתהיה שמש ישירה על הציור (נגיד להוציא את הציור לחצר ושם לצלם). גם זה לא ימנע לחלוטין את הברק, שלפעמים לא ממש רואים אותו אבל הוא קיים ופשוט מוריד מהאיכות. בשביל להעלים את זה לגמרי ישנו פילטר למצלמה שנקרא פולריזר (polarizer) או בעברית מקטב, ומה שהוא עושה זה "לבטל" קרני אור שבאות מזויות מסויימות ועל ידי כך מבטלים השתקפויות מכל מיני סוגים. זה פשוט מין משטח פלסטיק חצי שקוף שמבריגים או מלבישים על העדשה, או אם זאת מצלמה ממש פשוטה שאי אפשר להלביש עליה פילטר, אז אפשר אפילו להחזיק אותו ביד מול העדשה - ומסובבים אותו, וזה מעלים את הברק (ד"א לדבורים יש בעיניים שלוש פילטרים כאלו, אחד לכל כיוון (xyz) וככה הן מנווטות בשדות הירוקים, לפי זוית קרני האור מהשמש). זה לא יקר וכדאי לקנות אותו אם רוצים תמונות איכותיות. אבל גם בלי הפולריזר, אם פשוט מצלמים באור יום ללא שמש ישירה, זה יוצא סביר.

ranmor

New member
שימוש מצוין בצבעים!

יש לציור אווירה שלווה כזו... בשמחה הייתי תולה אותו בחדר! אהבתי מאד את השמיים... מסגרת ירוקה תתאים מאד לציור.

ranmor

New member
מה הבעיה?

כל מה שאתה צריך זה בנזין, גפרורים, מראה ומצלמה..... סתם! תנסה לחפש בגוגל תמונות man on fire או burning man...

moti80

New member
מוטי יודע :)

כשאני קובע מחיר של ציור קיר אני קובע אותו לפי מכל מיני פרמטרים: גודל הציור מורכבות זמן עבודה מרחק נסיעה הוצאות נלוות וכמובן - למי מציירים.... המחיר הוא לא אחיד כי מן הסתם יש הבדל כמציירים לבעל בית מלון או כשמציירים לילדה בת 14 שחסכה כסף לציור. בנוסף, יש אנשים שיכלו להרשות לעצמם לשלם סכומים גדולים יותר (אז...למה לא). בכל אופן מחיר ממוצע (טווח מחירים רחב בכוונה...) נע בין 800 ועד 2500. בד"כ הציורים הם לא מעל ופחות מזה לא משתלם לי לצייר... שיהיה בהצלחה ואשמח לענות על עוד שאלות

כן, ספינקס...

מהמיתולוגיה היוונית, חצי ציפור, חצי אישה... זו הייתה מפלצת שהייתה שואלת שאלות מתחכמות כאלו... (ע"ע אדיפוס)

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אל הפורום

את יכולה לנסות ולהקליד מילת חיפוש ב www.google.co.il ולראות מה יצא לך שם, זה מנוע חיפוש מצוין.

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך בואך אל הפורום

עבודה נחמדה בתור עבודה ראשונה, יש כמובן הרבה מה ללמוד חוץ מהצללות, צפויה לך דרך ארוכה, שיהיה לך בהצלחה

למעלה