הודעות משוטטות

ויז ויז

New member
../images/Emo35.gif ציורי קיר באייר בראש

שלום לכולם, אני מתכוון לעסוק בציורי קיר על ידי אייר בראש ואני בודק כדאיות. למישהו יש מושג לגבי סדרי גודל של מחירים שגובים? בתודה.

FreeFeeling

New member
מלגות../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

לאחרונה התחלתי לחפש ארגונים לקבלת מלגה. למימון לימודים. למימון פרויקט – (תערוכה) עד עכשיו יש ברשותי רק ארגון אחד של הקיבוץ הארצי. אשמח לכול מידע בנושא המלגות. או כול סיוע כספי אחר הניתן לאומנים. תודה מראש בן באור

fortune

New member
ערב טוב לכולכם../images/Emo24.gif

ג´ולות שנידב לי בני - את "הלא שוות" כמובן - ויצא משו משו. תהנו.

pazmania

New member
עזרה ! דחוף!!!

מחפש נואשות איורים של פיטר פן ושל וונדי, במיוחד איור של וונדי ליד החלון כשפיטר פן עף בחוץ...

megi1

New member
נושאים לשיעורים באמנות ../images/Emo53.gif

אני מעוניינת בנושאים לשיעורים באמנות שהעביר מול קבוצה של בני נוער המוגבלים פיזית בלבד.

פריצתו של ה- MOOG ../images/Emo153.gif

אל תבהלו, הMOOG זה לא מפלצת מלוך נס וזה גם לא דגם מכונית
חדשה. יהודה נוריאל, עיתונאי מוסיקה משכמו ומעלה (זמן ת"א, רייטינג) יתארח בפורום חיי לילה וידבר איתכם על הסינתיסייזר הראשון(MOOG) ושנות ה- 70 כערש המוסיקה האלקטרונית הפופולרית. הדיון מתבסס על ההרצאות של ימי שלישי ב- dj - בי"ס למוסיקה עכשווית. בהרצאה סוקרו תחילת עידן הניסויים במוסיקה הפופולרית והמהפכה השניה ברוקנרול, באמצע שנות ה- 60; ה-Fאנק, השימוש באולפן ככלי (פיל ספקטור), רעיונות מתקדמים מהמוסיקה האוונגרדית וכניסתם לפופ מיוזיק : קונקרט-ביטלס, שטוקהאוזן-גרייטפול דד , פינק פלויד; האוונגרד האמריקאי: סילבר אפלס , ולווט אנדרגראונד , לה מונטה יאנג, לו ריד. הסינתסייזר מהו – הולדת המכשיר האלקטרוני הפופולרי הראשון: המיני מוג וכניסתו למוסיקה הפופולרית לסוגיה; החיפוש אחר צליל חדש - ריימונד סקוט ורוברט מוג. הסינתסייזר הופך לכלי המעצב את הסינת-דיסקו: ג´ורג´יו מורודר, "לוקד גרוב". אז לא לשכוח, יהודה נוריאל בפורום חיי לילה, היום ב17:30 כמו שעון.

VBR

New member
קומת הזוועות במוזיאון מאדאם טוסו

שלום - אני מכינה עבודה על קומת הזוועות במאדאם טוסו בלונדון וכרגע האתר שלהן לא עובד. האם מישהו יודע/ת או יכול/ה להוביל אותי לקישורים/אתרים רלוונטיים לקומת הזוועות? תודה רבה

PoeticA

New member
למה אף אחד לא מעלה עוד עבודות???

כבר הרבה זמן לא ראיתי פה משו חדש.....

PoeticA

New member
שאלה.../images/Emo53.gif

לכל האמנים כאן, שיש להם אתרים והעלו לשם עבודות שלהם... איך אתם מצלמים/סורקים או נגיד...מעלים את העבודות אל צג המחשב?... כי סורק בייתי פשוט הוא קטן מידי לסריקת ציורים בגודל של מעל דף A4. ולצלם במצלמה רגילה זה גם לא טוב...כי תמיד זה נהרס איכשהו (למשל, צבע אקריליק שחור יוצא עם ברק מרגיז...)

megi1

New member
|בברעיונות לשיעורים על נושא: התנועה

ברצוני לקבל רעיונות לשיעורים שאני העביר מול בני נוער עם מגבלה פיזית, שיעורים בנושא: תנועה. אשמח לקבל שמות אמנים שעוסקים בתנועה בציורים או בכל פן אחר. כל רעיון מדליק יתקבל בברכה.

jamesT

New member
לא לצחוק

אני לא מפרסם את זה פה בשביל שתעזרו לי לשפר את זה, רק כדי שתביעו את הדעה על זה זה מן ציור אומנותי תודה

אממ שלום

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הציור, הוא דיי גדול ואני דיי גאה בו אבל לא לחלוטין, משהו ממש מציק לי בו ואני לא מצליחה להחליט מה, מישהו יכול לעזור לי? אה עוד כמה דברים, הציור לא גמור, אני צריכה ליצור את המסגרת עדיין אבל לפני שאני עושה את זה אני חייבת לסיים ציור נוסף, הרעיון שלי הוא שהם ישלימו אחד את השני, אז לכל אחד מהם המסגרת תיהיה חלק מהציור המשלים שלו, מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך...המסגרת תיהיה בעיקרון בגוונים ירוקים כהים ובהירים. סליחה על האיכות הגרועה של הצילום.

../images/Emo110.gif ... והים יהיה נוח ../images/Emo42.gif ../images/Emo19.gif

אורי רוטשטיין הקים את קבוצת TEAM ISRAEL במטרה להציב את ישראל על מפת תחרויות השיט הבינלאומית ולקדם את שיט היאכטות התחרותי בישראל בקרב הבוגרים והנוער. כמו כן, הציבה הקבוצה כיעד, מתן מסגרת לקבוצות נוער מנותק על ידי שילובם במסגרת קבוצת שיט תחרותי. אורי ישוחח על נושאים הקשורים במפרשנות,שייט תחרותי ועוד. היום בשעה 18:00 אורי יתארח בפורום שיט וימאות, ויענה לשאלות הגולשים! כולם מוזמנים!!! ************************************************* האירוחים הקרובים בתפוז אנשים
: 28/10- פורום איידס מארח את ד"ר שמואל רשפון 29/10- פורום אנימציה מארח את רוני אורן 30/10- פורום ניתוח טכני ושוק ההון מארח את ראשי חברת "אוורגרין השקעות" 31/10- פורום מתכונים מארח את מירי בלקין 3/11- פורום חיי לילה מארח את חיים רייכנטל 6/11- פורום אקטואליה מארח את אהוד יערי.

שלום לפורום אומנות.

אינני נוהג להשאיר כאן הודעות בד"כ (ובטח שלא לפתוח שרשורים), אבל אני רוצה להסב את תשומת ליבכם לשרשור מעניין מפורום קומיקס שעוסק באנטומיה של החזה הנשי. יש שם ממש הסברים עם ציורים ודוגמאות כמו מספר אנטומיה. אולי זה יעזור לכם, אולי תשימו בקישורי ההדרכה של הפורום שלכם. יום טוב ושבוע טוב. עופר.

*זינה*

New member
שלום לאנשי פורום אומנות../images/Emo53.gif

מה קורה? יש לי שאלה אליכם: האם יש יצירה שבה ישנו התפוח הגדול הירוק שכולנו מכירים מ"החדר הקשוב" של מגריט, כשהתפוח אכול?? אני שואלת ברצינות... ויש לי גם בקשה – אם תוכלו לעזור לי: יש למישהו אולי במחשב את "בריאת האדם"? ואם יש – תוכלו בבקשה להעלות?
תודה מראש!
תמשיכו להיות מוכשרים...
Kathy Rulz

ויז ויז

New member
../images/Emo103.gif אייר בראש- בדיקת התכנות../images/Emo35.gif

שלום, המליצו לי על בחור בשם מוטי שמתעסק עם אייר בראש. אני בודק את הכדאיות של ציורי קיר. מישהו יודע(אולי מוטי?) כמה לוקחים(בממוצע) על ציור קיר? בתודה.

bagira11

New member
ציור באיזור ירושלים

אני רוצה להעניק לחברתי מתנה איפה ניתן להירשם באזור ירושליים לקורס ציור?

למעלה