הודעות מרעישות!!

ryan3

New member
הודעות מרעישות!!

לאתר מעריצים של בריטני יש חדשות לגבי הקליפ החדש של בריטני 'Piece Of Me', על פי אחד ממקורותיו. בריטני ספירס כנראה קיבלה השראה משלגיה והיא אמורה לדבר מול המראה בוידאו קליפ החדש שלה. ע"פ מקורותייהם, בריטני, חוץ מכך שתרד ותרוץ במורד מדרגות ותשתמש בתכשיטים יקרים בPiece of Me, אמורה גם להשתמש בלעג מר ובאירוניה בדרך שרק היא יכולה, בתא וידווי מול המראה. בנוסף לתמונות מהסט שפורסמו עדכון למטה, בקרוב יתפרסמו עוד שלוש תמונות מהסט. אותו המקור גם אומר שבריטני מוכנה להופיע, היא רקדה והתאמנה במלון 'ארבע עונות', גם עשתה מדיטציה וקיבלה עיסוי [מסז']. היא הורדה ממשקלה ומרגישה בטוחה יותר לחזור. הסגנון החדש של שיערה משקף זאת, מאחר שבמצלמות, אתם יכולים להבדיל בין השיער האמיתי למזוייף כשהוא בלונדיני. [כמו בVMA]. המקור גם אמר שהוידאו מוכן ושבריטני והמפיק אהבו אותו. ולחדשות אחרונות מאותו המקור, הסינגל הבא יהיה Radar, לאחר מכן עוד סינגל, ואז Toy Soldier. השיר Break the Ice לא ישוחרר כסינגל. מידע זה נלקח מbritney.co.il וידיעה נוספת שהיא רשמית היא שבריטני תופיע בהופעת אורח בוידאו הבא של הראפר המצליח solja boy!! הקליפ ישוחרר בשנה הבאה (תוך מספר שבועות...)

live4Life

New member
בריטני לא הגיע למשפט שהיה צריך להיות היום

כי היא "חולה" מחרדה. זה רק מראה כמה אכפת לה

xtina 4 ever

New member
אני רוצה להאמין, אבל לא מצליחה.../images/Emo210.gif

שלא לדבר על פיתוח ציפיות, כי אלו חדשות מצויינות.

ליאל44

New member
וואי

כיף כל כך. אני מאמין שבריטני תחזור לא יודע יש לי הרגשה טובה ממש בקשר לקליפ הזה. אולי משום שהקליפ הזה יותר אלקטורני מ''גימי מור'' אני מקווה שבריטני תוציא קליפ טוב ואם לא אז אני יהיה מאוד מאוכזב זה הכול אבל תכלס זה הפסד של הקריירה שלה, וזה הקריירה שלה לא שלי.

Nofar20079

New member
מהפה שלך לשמים....או מהמקור../tapuzforum/images/emo13.gif

ה-ל-ו-ו-א-י....

אממ,היא צבעה לשחור.

נמאס לי כבר להגיד בפעם המיליון שאל תצפו לשום דבר בתקופה (אם לא שנה ויותר מזה) הקרובה

shir spears

New member
../images/Emo45.gif

אני מקווה שזה נכון אבל באמת שקשה לי להאמין שהכל כל כך מושלם..במיוחד אחרי המשפט..

candyheart

New member
אני לא כ"כ מאמינה לזה...

לא יודעת...זה לא מצלצל לי אמין.נראה... אני רק מקווה שהקטע עם סולג'ה בוי לא נכון.

YugiBoy

New member
זה ממש הזוי....

להכנס לפורום של בריטני, לראות שרשור עם חדשות טובות, וכל התגובות הן: לא מאמין אין מצב טוב מכדי להיות אמיתי לא מצליחה להאמין... כאילו מה כבר כתבו... אני מבין שאתם מנסים להיות ריאליסטים אבל זה מבאס...חחחח במידה וזה תכנון אמיתי ולא המצאה, אני מקווה שזה יצא לפועל

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה.... אבל, אחרי מלא זמן ששמענו רק חדשות 'רעות' הגיע הזמן לשמוע טובות וכולם פה שכבר מאוכזבים מבריטני לא מאמינים...

YugiBoy

New member
אהא...וזה לא שאמרו שהיא הולכת

לעשות אזה משהו ענק וחסר תקדים שאפשר לפקפק.... היא תסתכל במרה בקליפ.
WOW! היא תופיע! ראינו וידאו שלה מלפני כמה ימים רוקדת בסטודיו. אם היא לא רוקדת להנאתה, היא בטח מתכננת משהו
מה גם שהיא ממש רזתה (הניתוח עזר קצת
) וזה שהיא צבעה לשחור לא אומר כלום... חוץ מ...שהשיער שלה שחור

יכול להיות,אני לא שוללת את את זה לגמרי

יש מצב שהיא באמת מתכננת משהו ענק למרות שזה נראה שהיא עצלנית משהו יכול להיות שיש עבודה מאחורי הקלעים שאנחנו לא מודעים לו מי יודע? אבל לטובת כולנו עדיף לא לטפח ציפיות כדי שאחרי זה לא יהיה אכזבה בריטני אכזבה אותנו לא פעם.

YugiBoy

New member
אבל לא דיברתי על משהו ענקי...

וגם בהודע הלא כתוב על זה משהו... אולי היא עובדת על משהו. לא ידוע מה. וכל הקטע בלאהוב זמר הוא הציפיה. פעם מתאכזבים ופעם לא. וזה לא קשור לעצלנות שלה... אם יש מישהי, שאני יכול להגיד עליה ''לא עצלנית'', זו בריטני. הראש שלה לה בזה...בחייכם... יש לה בעיות נפשיות.... יש לה ילדים, יש לה המון על הראש מהתקשורת ומקווין, כולם כל הזמן מצפים ממנה לעשות הכל באותו הזמן... לפעמים אפשר להבין דברים שהיא עושה... אחרי כל דבר קטן שהיא עושה אומרים כל כך הרבה שלפעמים אני תוהה אם היא שוברת את המוסכמות כדי להראות שהיא לא בובה של אף אחד ...

למעלה