הודעות לא שייכות

YaAaAaAaA BiTcH

New member
דחוף :(

מממ שלום, יש לי להגיש למחר BookReport על sthephen king - the body ואין לי ממש זמן לקרוא את הספר :( מישו יכול אולי לעזור לי ולכתוב לי איך הספר מסתיים? בעברית\אנגלית.. תודה רבה!!!!!!!!!!!! :)

YoNaTaNy

New member
"זה לא הים"/ לאה גולדברג

שלום לכם, עליי להתייחס בעבודתי לשורה האחרונה של השיר הבא: "זה לא הים אשר בינינו זה לא התהום אשר בינינו זה לא הזמן אשר בינינו זה אנו שנינו אשר בינינו" אשמח לקבל עזרה, תודה מראש, יונתן.

SilentWave

New member
מה יעזור לך איך הספר מסתיים בשביל

לכתוב book report? וזה נובלה (בין סיפור קצר לספר). ואתה יכול גם לראות את הסרט (בעברית נקרא "אני והחבר'ה").

YaAaAaAaA BiTcH

New member
:[

כי בעיקרון, כל השאלות האחרות לא ממש נוגעות לתוכן של הספר, ושנאר לי רק שאלה על איך הספר מסתיים... את\ה יכול\ה לעזור לי?? אין לי זמן לראות את הסרט או לקרוא :( זה למחר וזה ממש דחוף.. תודה :)

דוסטו

New member
S.O.B - נפלת חזק

כאן יש אנשים מוזרים. וגם מרושעים. נורא רעים. מוזרים כי הם אוהבים לקרוא. וגם לשתף את היתר בחוויותיהם. אתה לא מתאר לך לאיזה אמוציות האנשים המוזרים האלה מגיעים אליהן בדיונים על ספרים. מין זן מוזר ונכחד. ואמרתי מרושעים - כי היות והם מוזרים הם דוחים קרימינלים כמוך בבוטות. כמו שאני עושה כעת. לך/י תקרא, S.O.B של אמא. ואם לא- שיהיו לך ביצים מספיק גדולות להגיד למורה שלך "לא קראתי". אנחנו מחפפים בכל מיני תחומים כדי למצוא זמן לקרוא ולהתדיין ע"כ. תקצירים ושעורי בית לא תקבל כאן!

Rivendell

New member
הודעות לא שייכות

אם שורשרתם לכאן - הפורום שאתם מחפשים הוא "לימודים ושיעורי בית". פורום זה, כמו שכתוב למעלה באדום, אינו מיועד למתקשים בהכנת שיעורי בית. ואגב, כלום לא דחוף. זה לא חדר מיון, ואף אחד עוד לא מת מהעדר שיעורי בית.

למעלה