הודעות ומסרים .....

rrredshay

New member
זאת באבל מהמחשב של שי

תשמע ותבין אבי את התגובות שלך מזמן אני מסננת כי אתה לא עונה לעיניין. אין שום קשר בין זה שיש לה חבר לזה שהיא יותר טובה או פחות טובה. מי שמכיר אותי יודע ששרון היא אחת הבחורות שאני הכי אוהבת ומעריכה ושרון ואני גם שוחחנו על זה בטלפון והכל הובהר. אבי תעשה לעצמך מצווה תקרא כל הודעה כמה פעמים! ב 9 באב אף אחד לא כתב כלום על ציצים אלא בבוקר למחרת והפורום כבר היה מוצף בשטויות... מי בכלל האשים אותה שהיא שלחה הודעות זימה? (הלוואי והייתה עושה לי את זה) תעשה מצווה כאחד שמזלזל פה בהודעות על ימין ועל שמאל אל תשחק לנו אותה פה המגן של שרון כי אין לך מושג על מי מה ולמה ומבחינתי לפחות על גבי הפורום אתה תלוש מהמציאות! שבת שלום

זו טעות

לקחת את הפוסט הזה לכיוון של ט' באב - מה הקשר? מדובר כאן על מהות ואסור לקחת אותה או להיתלות בדברים שוליים כמו מתי הם נכתבו. זו דעתי...

cheshire9

New member
הכי חשוב בסופו של דבר

זה גם לשמור על פרופורציות וחוש הומור ..... ונכון מה שאמרו - המסרים רק הולכים בעקבות רוח הפורום - אם כולם ירגיעו (כולל אתה יקירי) - כולנו נרגע ..... חבר'ה - תדליקו מזגן.

cheshire9

New member
מתוקה שכמוך

אני מאוהב בך ולא צריך מסרים בשביל זה יכול לילל את זה כל הלילה מעל הגג שלי ........ אז מתי לעזאזל אתם מגיעים סוף סוף לתל אביב ? ! ? ! ? ! הבטחתם לי שאם אני ילד טוב ובא להרצליה - הפעם הבאה תהיה אצלי. והברזתם לי .... לא פייר.

felka

New member
טוב, יש לי תגובה ...... וואלה

חברי... נתחיל מזה שאנחנו בפורום ולא בקומונה. מאוד קשה להשטלת על סוג כזה (מסרים) של תקשורת לא רצויה. יש בעולם הזה הרבה אנשים שונים ומשונים. בעולם האמיתי אנחנו נמנעים מלתקשר עם אנשים שמכבידים עלינו. פה אין אפשרות כזאת. יש מנהלת נהדרת שיכולה להפעיל לחץ פיזי מתון ואני מוכן לעזור לה ... בכוח. יש מסר, ישר למנהלת ולהשתמש בכלים קיימים. תקווה שלי שמסרים בנוסח כזה יפסקו ואנשים שמשגעים את הפורום יעזבו, אבל בשביל זה גם אנחנו צריכים להפסיק לתת להם במה. כל תגובה שלנו נותנת לגיטימציה להמשך פעילותם. הייתי נוחך בכמה פורומים למלחמה נגד אנשים שמזבלים את הפורום בשתויות. אני מתנגד בתוקף לזה כי לכל אחד יש חופש וגבול מאוד דק. רק מנהלת יכולה להחליט על ידי שימוש בכלים שיש לה מה מותר ומה לא. בכל מקרה ברמת מסרים ניתן לסנן וגם שילטונות תפוז יכולים לעזור. ולחברי שחושבים שפה זה פורום זיונים בחינם.... תעשו טובה בחיית זומזום יש פורומים של אנשים שמחפשים סטוצים וזיונים.... טוב לנו פה בילדיכם. גם לסקסיזם יש גבול טעם הטוב.

אני גם רוצה להגיב לזה- בתור משתתפת

ולא בתור מנהלת. איך אתה חושב שהדברים הגיעו לכדי זה? הפורום מלא ועמוס בהודעות זימה, סקס וכו'- האווירה הכללית שנהייתה כאן יכולה להיות תחרות יפה לפורום סטוצים וסקס, מה שקורה במסרים הוא מראה למה שקורה בפורום- ברגע שיירגעו פה הרוחות וההורמונים, יירגעו גם העניינים במסרים. טכנית- מי שמוטרד במסרים, יכול לחסום את מי שמטריד אותו ובעיניי יפה שעה אחת קודם.

aviavram

New member
חמודה כאן את משתתפת לכל דבר ועניין

מנהלת את לא מנהלת רק במחיקות והעברת הודעות ובתור משתתפת לא היתי אומר שאת מגלה יתר פעילות תתחילי להתאמץ כך מנווטים ספינה ולא היא מטלטלת ברוחות לכל הרוחות

אבי, התגובה הזו שלך ממש מעצבנת!../images/Emo46.gif

קודם כל - גם למיצה, כמו לרובנו - יש חיים. ואפילו - חיים מחוץ לפרדס התפוזי. זה שהיא כן או לא משתתפת במידה מספקת מבחינתך - זה ממש זניח. וזו בוודאי לא סיבה להציף אותנו בהודעות תלושות, סתמיות, שהרבה פעמים נכתבות בלי שום קשר (שברור לאנשים אחרים ממך) לשרשור. אז אולי במקום להעביר עליה ביקורת תחסוך לה את עבודת השרשור והמחיקה המיותרות והמייגעות ותסנן 90% מההודעות שלך? זו לא חכמה להסתתר מאחורי הרשת. ובעיקר - כבר הכרנו אותך. אבוד לך. עכשיו תתחבר למציאות של הפורום בלי כל המגננות הכאילו ציניות שלך. תבוא אתה. תאמין לי - גם אתה וגם אנחנו נרוויח.

aviavram

New member
אבל איש לא בקש

זאת זכות השמורה עימך ואיתך בלבד עצם העובדה שלא תגיבי הנה תגובה בפני עצמה ?לא

לדעתי החטאת את המטרה

יודע למה? פשוט כי אני בטוח שאת רוב המסרים שולחים טרולים אותם טרולים ימשיכו לשלוח מסרי זימה ויעשו זאת בכל פורום בו מדובר על יחסים - זה יכול להיות כאן, אצל "הגדולים" וכלה בפורומי הסקס למיניהם אני בטוח שאף לא אחד מכאן שהיה במפגשים ומכיר את הנפשות הפועלות לא ישלח מסרי סקס נוטפי זימה הכוונה שלך היתה טובה - הפוסט מיותר צריך היה לדבר על זה במפגש ולא להעלות את הדברים כאן

aviavram

New member
אלו מחשבות רדיפה

שום טרולים ושום שמולים אנשים עם שם וגוף שנמצאים פה כמוני כמוך ומי שמבקש לעצמו מסרי סקס יקבל מסרי סקס כמו מגנט שממגנט סביבתו אז נדמה לי שהיא לא פספסה אולי .....

אז הפספוס הוא

שאם יש שם וגוף לכל שולחי המסרים, הפוסט היה צריך להכתב בסגנון 'אם המסרים לא יופסקו - יתפרסמו הניקים של השולחים' מספיק טוב?

cheshire9

New member
אני מיד רץ

לשלוח לך מסרים נוטפי זימה שלא תרגישי מקופחת ......

למעלה