הודעות ומסרים .....

aviavram

New member
אין מה לעות גיל 27 שטוף הורמונים גם אצל הפולנ

וגם אצל הפולניות אבל גיל כפול הם מיובשים עד קצה הצופציק תבין תסלח תוותר גדולה של האנושות

aviavram

New member
המדובר באחת ובאחד ושניהם ממש מיוחדים

מחזל שלא באחד ואחד אבל יפה אמרת שימו פס וגם קצת שמן

aviavram

New member
לא למה שיחשוב

ובמה בסך הכל האשים ברצון ללקק ? מגנום למשל רצוי לבן

שרשירית

New member
צודק בהחלט - כבר לא מרגישה בבית

לי לא נעים בזמן האחרון בפורום... יותר מידי שירשורי בולשיט ומה שנקרא קשקשת ברשת. יותר מידי פניות אישיות ושיחות צ'אט, מעט שיחות על הנושא המרכזי, מעט שיחות רציניות וברמה של דיון מעורר מחשבה, הרבה מאוד שיחות סתמיות על סקס. אני מבקשת מחבורת הקשקשת ברשת שהשתלטה עלינו בתקופה האחרונה ומציפה את דפי הפורום, אני אמנם אוהבת אתכם ושמחה לראות את שמחת החיים שבכם, אבל לי יש תחושה שביום אחד אנסתם את הבית שלי שמרגישה בו הכי נוח והפכתם אותו למקום אחר שכבר לא נוח לי לכתוב בו. ולכן מרגישה צורך להפנות אתכם לצ'אט של הפורום, למסרים, למסנג'ר ולכל דרך התקשרות אחרת. ממש לא לעניין השטויות שרצות פה מה גם שאין מה להגיב על כך - ראה שיחת הציצים המפורסמת עקב משחק הטאקי שהיה (שמחה שנהניתם, חבל שהפסדתי, אבל נו באמת?!). אז בלי לנקוב בשמות (כי פשוט אין לי בעיה לעשות את זה) אבל יודעת ש'המבין יבין' - תרגיעו חברים שלי, תרגיעו - כבר לא נעים לי פה כמו פעם.

aviavram

New member
חם מתוקה הכל עקב החום

תראי מה עליה במעלה אחת של כדור הארץ יכולה לגרום תארי לך 2

שרשירית

New member
אני מסכימה איתך אבל תאר לך מה יקרה ב 3?

יורדת למקלט או מחפשת פורום אחר.

Bubble Girl 27

New member
אני חייבת להגיב לך בצורה מאוד חריפה

יש בי תחושה שמאז שיש לך חבר ואת פחות מגיעה למפגשים יש בך משהו שונה. נשמתי את קודם היית כותבת על סקס ועל מה לא והיית פרועה בדיוק כמו אלו שאת כותבת עליהם. מאמי שלי אני מאוד אוהבת אותך אבל פה את טועה! במשחק הטאקי לא היה כלום זאת היתה בדיחה שאחד מהחברים שהיה הגיב לנו והשתתף בכל פעם שנעה בצחוק היתה אומרת את המילים ציצים ציצים... וסליחה אבל יש פה מישהי בנוסף על כך שגם כתבה פה כמלאך תמים והזכירה שעווה חמה או קרה ושלחה פה מסרים לא לעיניין. אז בבקשה בלי צביעות כי זה לא לעיניין.... אני אוהבת אותך מאוד אבל אני חושבת שהוצאת את זה מפרופורציה. חבל שאת לא מרגישה פה בבית כי אנחנו הכי אוהבים אותך בעולם וכל הזמן מדברים כמה את חסרה לנו. לנעה אין מחשב ולכן ביקשה שאכתוב כאן שלא נעים לה שמאשימים אותה במשהו שממש לא קרוב למציאות ולא היה אחרי שהיא שומרת על ניקיון ותמימות בפורום על משהו שסך הכל היה בדיחה תמימה ואחרים גרמו לה ע"י דיבורים מלוכלכים במסרים ועל גבי הפורום להרגיש לא נעים. די לצביעות זה לא לעיניין כי לכולנו היתה יד בשיחות כאלו גם פנים מול פנים וגם פה.

שרשירית

New member
ואני חייבת להגיד לך אבל בצורה ידידותית

זה לא קשור לחבר וזה לא קשור לשום דבר אחר חוץ ממינון נכון. ראית וכולם יודעים שאין לי בעיה לכתוב, לדבר, לעשות סקס ואני יודעת גם להיות בוטה כשרוצה אבל... צריך לפעמים לעצור לרגע ולשים לב אם לא הגזמנו, אולי לאחרים לא נוח עם הבוטות הזאת, זה מקום ציבורי ולא צ'אט פרטי, צריך להיות ער לרגשות של אחרים. למה את מרגישה צורך להתנצל, הפנייה הייתה לכל חברי הפורום. למה יש לך צורך להגיד שאת אוהבת אותי - מעצם ההודעה שלי הבנת שאני אולי לא אוהבת מישהו כאן. למה אי אפשר להעביר ביקורת על משהו שמפריע לי בלי שיקחו את זה באופן אישי. זה לא קשור לצביעות יקירתי, זה קשור לבגרות, לאכפתיות מאחרים שגרים איתי בבית הזה ושפנו אליי ואמרו שהמצב הנוכחי הוא בלתי נסבל.זה קשור שלי כבר פחות נוח כאן ועדיין מרגישה שיכולה לחלוק איתכם את הדברים שפחות נעימים - חברים גם בטוב וגם ברע לא???

בעצם התשובה שלך יש תשובה אחרת...

תראי מינון זה דבר חשוב...מאוד! מותר לנו לדבר ול(ד)סקס את הכול... ותסכימי שהפורום ממש לא כמו לפני שבועיים או קצת יותר... קצת מאבד מהיחוד שאפף אותו לי אישית זה מפריע ומה שקורה במסרים צריך להשאר שם!! או שמוצאים הכול או כלום אי אפשר לבוא ולזרוק ליכלוך ושהידיים לא יתלכלכו.

אבל זו בדיוק הנקודה - חייב להיות הבדל בין

הפורום לבין השיחות פנים אל פנים/מסנג'ר/צ'אט וכו'. הבן הצעיר שלי משנן מצויין ש"המפגש הוא מקום תרבותי".. הוא עוד לא בן 5. אני חושבת שגם אנחנו יכולים להבין שהפורום הוא מקום שרצוי שישמור על מידה מסויימת של תרבותיות.

שני דברים לי אלייך

הראשון - תגובה שכזו היתה ראויה להיכתב במסר-הכנסת כאן עניין אישי של שרשירית ובתור חברה טובה שלה עלייך לדבר איתה על כך (גם אם את צודקת) לא מעל גבי הפורום. דבר שני - יש הבדל בין שיחות פנים אל פנים שנשארות סגורות בין החברים לבין ההלאה של הדברים כאן-מי יודע כמה ומי קוראים את הפורום הזה, אז אם יש שרשור בו נכתבת המילה 'ציצים' 30 פעם בהקשר למישהי, מה הפלא על המסרים? וגם כאן אכתוב שאין מה להתרגש ממסרים אלו שבטוח לא נכתבים ע"י מישהו מכאן.

נראה לי שהחום פה שורף את הפיוז

לגבע הערתך על השעווה החמה / קרה נפתח שרשור שתחיל כצחוק על סקס והומשך בקטע דבילי ומצחיק על שעוות למינהן כולנו םה אנשים בוגרים ואם תשימי לב כולכם נותנים קונוטציות מיניות לכל מיני דברים נראה לי שאביא הערב תרסיס לטיהור האווירה

דבר נוסף

אם לכולנו יד בעניין אז כדאי גם שפשוט תשימו לזה סוף וגם הצחוקים וההסתלבטויות למינהם לא נעימות

aviavram

New member
אני לא ממש מבין אם יש לה חבר היא פחות טובה

לך אין חבר ? ולמה מסרים לא לעניין כי את לא מבינה אותם אולי אחרים כן מבינים מי שמוציא מפרופורציה זה לא היא לדעתי היא מאופקת וענינית לך זה נראה בדיחה תמימה לדעתי היו כמה שנפגעו כי להם ט באב יש משמעות -לא לי דיבורים מלוכלכים במסרים לא קבלת ממנה לדעתי ובדרך כלל אש נמשכת לאש וזו לא פרפרזה אני חושב שטעית בתגובה שלך בגדול וחבל בכל אופן זה נכתב לבקשת מישהיא בטון רגוע כי אחרת היתי כותב דברים אחרים

למעלה