הודעות ומסרים .....

אני 27

New member
הודעות ומסרים .....

חבר'ה , מה נסגר איתכם ... נראה לי שלפעמים אנשים שוכחים שיש אנשים אחרים מאחורי המקלדת ... למה נראה לחלק מכם , שהודעה בסגנון של ," נראה לך שאם אני ואת נהיה לבד תוכלי להתאפק מלאנוס אותי " או " כמה שההיתי רוצה שתלקקי אותי כשאני קשור " באמת מגרות מישהו ? ואלו רק דוגמאות קטנות ממסרים שקיבלו כאן אנשים ... אז עם כל הכבוד , ( ויש כבוד .... ) תחשבו לפעמים לפני שלוחצים "שלח " ... יש דברים שלא תמיד נעים לקרא . מה גם שחלקם חורגים בהרבה מאלו שציינתי כאן .. לא מנסה לחנך , ובטח שלא להתיפיף ... אבל בחייאאתתתתתתת קצת כבוד , או לפחות טאקט ..... כי אתם לא יודעים מה הסטטוס של הבנאדם ברמת הזוגיות וזה יכול לפגוע

Bubble Girl 27

New member
אני איתך

בימים האחרונים החום כנראה משפיע חזק! זה קצת מלחיץ לקבל כזה מסר בנאדם זר... אני בעד להביא אותה במסיבת קרח להרגעת הרוחות.
לך נשמה שלי

אתה יודע מה עשית עכשיו???

האשמת...את כולם פה. לשנייה חשבת אתה לפני שלחצת על השלח?? לא לא חשבת ובעצם כולם עכשיו אשמים...וזה לא נעים ובכלל הפך פה ליותר מידי שירשורי זבל לפורום יש מטרה..ולא תהיה לו זכות קיום בלי להשיג את המטרה

אני 27

New member
צודק בהחלט ...

רק שכן חשבתי ... ויעידו אלו ששאלתי אותם לפני ששלחתי ... לפורום יש מטרה אחת עיקרית והרבה נילוות . לפגוע / להביך / לגרום לאי נעימות לא נמנות על אף אחת ממטרות אלו . אני שמעתי על כמה מקרים כאלו מכמה אנשים , והסיבה שלא פרסמתי את שמם ברורה אני מניח . אבל עדיין , יש מן הפסול בהתבטאויות כגון אלו , כמו שרשמתי קודם , יש אדם מאחורי הניק . סליחה אם השתמע מדברי שכולם "אשמים " כי לא כך הדבר , להיפך הרוב הגדול של החברה כאן , אנשים משכמם ומעלה כאלו שמאמינים והולכים עם האמונה עד הסוף . רק מבקש .. שימו לב למה שאתם שולחים .. בכלל , ובנושא זה בפרט

מצד שני, אפשר לפנות גם להנהלת הפורומים

בצירוף המסר הפוגע ולבקש את התערבותם.

ועוד משהו -

נראה לי שמן הראוי שכולנו נבחין בין הפורום לבין מה שמתרחש מאחורי הקלעים שלו. דברים שנכתבים בפורום נכתבים בריש גלי. אין לך שליטה על מי קורא אותך ואיך הוא מבין אותם. לכן, נראה לי ראוי ורצוי לסנן את התגובות ע"ג הפורום - לשקול לפני ששולחים, לא ליפול לתחושת האינטימיות המזוייפת. הודעות פרטיות מקומן במסרים. מסרים בוטים יכולים להתקבל בברכה ע"י אחד ובזעזוע ע"י מישהו אחר. יש מי שאמו רלטפל בהטרדות או בהתבטאויות בוטות שלא נעימות למי שמקבל אותן. אם הטלה (ותסלח לי שאני לוקחת אותך כדוגמא, זה דווקא מפני שאת הרחוק מזה) היה כותב פה הודעה ברמת ה"במפגש אצל נחום מצצתי לו את הבוהן של הרגל וזה היה נפלא", ברור שהייתי עלולה להתפתות ולשלוח מסר אישי שמתחנן שהוא ימצוץ גם לי את הבוהן של הרגל, לא? זו התבטאות שמלכתחילה לא היה לה - בעיני - מקום ע"ג הפורום, והיתה מונעת מראש את הפיתוי שלי לשלוח לטלה הודעות מגונות אח"כ. מצד שני - איך אני יכולה לדעת מתי ואיפה עובר הגבול? כמובן שיש כאלה שיודעים טוב יותר, ויש כאלה שלא. נראה לי מיותר לבדוק מי ומה. שכל אחד יציב לעצמו גבולות של המידע שהוא חושף בפורום ויחסוך לעצמו הטרדות שונות במסרים. או שיתלונן במקומות המתאימים.

aviavram

New member
גם מה שנעשה מאחורי הקלעים אין לך

שליטה את לא יודעת מי חולק ולמצוץ את הבוהן של הרגל זה לא נורא\ אם כי בכנות לא תחביב שלי מאז שצבעתי ולטלה גם אני מתפתה לשפד לגלגל ללקק שחום פריך

אבי, אולי מספיק? מתפתח פה דיון רציני,

על מסרים שמוגדרים פר אקסלנס כהטרדה מינית, ואתה ממשיך פה עם השטויות האלה. אפשר לכתוב ברצינות? להתייחס באמת לנושא המדובר?

aviavram

New member
מה פר אקסלנס ומה הדברים האלה

המרים האלה לא שווים 5 שניות מהזמן המושקע בהם מי שמפיץ אותם -בעיה קשה יש לא ומי שמקבל אותם לא נקי מכל דופי אם כי לזכותו יאמר הוא לכאורה ניטרלי ההתיחסות רצינית להפליא אם כי הפרוש לא תמיד ענייני

aviavram

New member
התערבות פוגעת ?בליקוק?שלחי אותם אלי והאלף או

אותם עם השוט של אילניתתתתת

אם אני צודק

אז למה אתה ממשיך??? היו לך אופציות אחרות כמו לפרסם מי ומה שלחו (הכי טוב) לשלוח מסר לכולם פה ולהבהיר אני מבין שבא לך להיות ה"אביר על הסוס הלבן" ולהראות לה שאתה מגנה ומושיעה של עלמה במצוקה... תאמין לי שמעריך אבל במקום זה ירית מהמותן...ופגעת בכולם הצלת בת ערובה אחת..את היתר הרגת

אני 27

New member
אם היה מדובר באחת ...

ואפילו אם אחת ממש ממש מיוחדת ... ההיתי " מושיע " אותה במסרים פרטיים אבל לא מדובר באחת ... ולא מדובר רק בבנות המין היפה .... לפרסם מי ומה שלח , מבחינתי לא בא בחשבון , לא סתם נשלח במסר ולא על גבי הפורום עצמו . לא יורה מהמותן , מנסה להוריד את מפלס ההורמונים אצל כמה אנשים , תנסה לראות קצת מעבר .. גם אני שולח / מקבל מסרים .. אבל יודע לכבד את השני . שוב , לא כולם צריכים להיפגע ( אף אחד לא ... ) פשוט לקחת לתשומת ליבם , לקרא , להפנים ולעבור הלאה .. כמה שיהיה כאן יותר מהנה ונעים לגלוש , אנחנו נרוויח יותר שתהיה שבת שלום ...

בקיצור...

אתה לא ממש שונה ממי שאתה מדבר עליו אתה יודע מה הוא טוב יותר ממך... הוא בניק שלו שלח מסר..הציע הצעה..קיבל תשובה שלילית כנראה... אבל אתה באת זרקת רפש על כולם... ועוד טוען שנרוויח מזה. אתה ילד שההורמונים שלו משתוללים והיית חייב סיפוק אז בזכות זה שליכלכת על כולם...כולם יודעים שאתה צדיק... אחלה בשבילך.

Bubble Girl 27

New member
סליחה סליחה סליחה

קודם כל אסור לפרסם על גבי פורום מסרים אישיים! זאת עבירה של חוקי תפוז. הסיבה שנכתב הפוסט הזה היא משום שיש פה ריבוי של מסרים שכמה חברים בפורום מקבלים מחברים אחרים ואכן היה צורך לרשום את ההודעה הזאת. זה הגיע למצב שגם חברים של חברים מקבלים את ההודעות האלו. בוא לא ניתמם ותבין שהפוסט לא נכתב להאשים את כולם אבל כן להביע עמדה בצורה קולקטיבית על מנת שיובן שדי לביזיון! יש אנשים שקיבלו מסרים שגובלים בהטרדה. אז לפנות להנהלת הפורומים די מיותר ומינסיון גם לא יעיל, אחרי שהאנשים קיבלו כבר מסר אישי שדי כי זה לא נעים זה ממשיך. טלה יש לי המון הערכה כלפיך ואתה יודע את זה אבל פה לא היה מן הראוי שתתעצבן וסתם תקטר. אף אחד לא זרק עליך כלום אתה בחרת לקבל את זה ישר לפנים.

כמעט מבין את הרצון שלך להגן עליו...

תראי גם אני קיבלתי מסרים די עלובים ופאתטיים לחלוטין לא טרחתי להגיב להתייחס...הבנתי שאנשים דימיינו להם דברים על השבת שהיתה זה לא אומר שעכשיו בגלל טמבלית אחת...אני אזרטק רפש לכל עבר הפוסט הזה היה ראוי להימחק בשנייה שהופיע מנסיון אישי שלי אם פונים להנהלת הפורומים זה מאוד יעיל. אפשר לחסום. זה ממש לא בעיה זה בדיוק כמו להזמין אינסטלטור..ושהוא ילכלך על האינסטלטור הקודם אני ממש לא מקטר...ובטח שמת לב שגם לא פה הרבה ומיום ליום מבין שכנראה זה לא המקום שלי.. ושהליכלוך פורץ אט אט והופך את הכול למסריח תיבת המסרים..נועדה לדברים כאלה הפורום נועד למשהו אחר לחלוטין וכשיגיע הרגע שהפורום יהפוך לביצה מריחה מגועל וללא חיים תזכרי שאלה בדיוק הדברים שגורמים לכך.

Bubble Girl 27

New member
לא מנסה להגן על אף אחד

במקרה גם הוא וגם אני חווינו את החוויה הלא נעימה הזאת ומודעים ללפחות עוד 4 אנשים מעבר אלינו. אנחנו מביעים את העמדה שלנו כאן כי זה די מעצבן מה שקורה ולמרות שבמקרה שלי עמדתי על דעתי בתוקף וכתבתי את העמדה שלי מול הכותב עדיין המסרים ממשיכים להיות דוחים ברמת ההצעה. אני חושבת שיש מקום להביע את זה כאן משום שאלו חברי הפורום.

למעלה