הודעות בודדות

עוז13

New member
ישראלים מ: charolttetown?

הייתי מעוניין לדבר עם ישראלים הנמצאים באזור זה.

שאלות לגבי הגירה

הי. אני מעיינת בפורום הזה מזה זמן מה אבל זו הודעה ראשונה שלי פה. ישנם כמה דברים שאני לא כ"כ מבינה: מילאתי את השאלון זכאות שיש באתר הקנדי, והסתבר שיהיו לי די והותר נקודות אם תהיה לי הצעת עבודה. מצד שני אני קוראת כאן שקשה מאוד להשיג עבודה (הכוונה במקצועות המחשבים, אני עתידה לסיים תואר שני ומעוניינת לעקור), אלא אם כן כבר יש לך ויזה. איך מתגברים על המעגליות? ובאופן כללי יותר, היות ואני לוקחת את כל העניין ברצינות, כמה זמן מראש לפני המעבר המתוכנן כדאי להתחיל בתהליך השגת האישורים הנדרשים? תודה מראש! ורד

EvgenyFr

New member
דירה להשכרה בטורונטו

דירה להשכרה בטוטרונטו מ1 למרץ 2003 באיזור Bathurst & Finch 2 חדרי שינה, סלון, חדר אוכל, מרפסת, חדר ארונות. שכר דירה כולל מים וחשמל. הבנין גובל עם פרק ענק. במרחק הליכה נמצאים community center (בריכה, חוגים שונים לילדים), ספריה, החלקה על הקרח ,בתי כנסת. בבנין יש סאונה וחדר כשר, חניה תת-קרקאית ומכולת. גישה נוחה לתחבורה ציבורית. לפרטים : 416-661-7074 או mailto:[email protected]

bullseye155

New member
המלצה על מקום לינה בונקובר

האם מישהו יכול להמליץ על מקום לינה מרכזי, נקי ולא יקר בונקובר לתחילת מרץ לתקופה של כשבוע לאדם אחד? (אם יש אפשרות להתארח אצל משפחה גם זה יקודם בברכה)

David69

New member
דרושים אנשי/ת מכירה בטורונטו

לסוכנות דוגמנות בטורונטו דרושים אנשי/ות מכירה הופעה הולמת ואנגלית ברמה גבוה קו"ח [email protected]

חיפוש עבודה במונט./טורונטו/וונקובר

הי לכולם, לא מזמן קיבלתי את ניירות "תושב הקבע" שלי, כל מה שנותר לי זה פשוט להגיע ו..להתחיל את החיים החדשים, מכיוון שאני לא ממש מכירה בקנדה איש, ואני מגיעה לבדי, אשמח לקבל כל טיפ/עיצה /הצעה בנוגע לעבודה במונטריאול/טורונטו/וונקובר יש לי רקע מקצועי רב בקופירייטינג , ותקשורת שיווקית אך גם עבודה פקידותית כלשהיא תהיה טובה להתחלה! בתודה !!

hasofer

New member
חיפוש ישראלי בטורונטו

לכל הישראלים בטורונטו - אני מחפש את מוטי אלמקייס. מי מכיר מי יודע?

LSL

New member
איך מגיעים לקנדה?

שלום לכולם, איך בעלי מקצוע חופשי (אני מהנדסת תעשיה וניהול ובעלי רופא) מקבלים אישור עבודה בקנדה? תודה מראש. לימור

bullseye155

New member
זקוק להמלצה על מקום לינה בונקובר

האם מישהו יכול להמליץ על מקום לינה מרכזי, נקי ולא יקר בונקובר לתחילת מרץ לתקופה של כשבוע לאדם אחד? (אם יש אפשרות להתארח אצל משפחה גם זה יקודם בברכה)

aba20

New member
../images/Emo65.gifהגירה עם סכרת נעורים../images/Emo184.gif

האם יש מישהו בפורום שיכול לת מידע על תהליך קבלת ביטוח רפואי וביטוח תרופות לחולה בסכרת נעורים. אולי יש מישהו עם סכרת נעורים שהיגר לקנדה? נשמח מאד לשמוע ממישהו מכיון שזהו הדבר העיקרי שמונע מאיתנו להתחיל את נושא ההגירה. תודה

זוהר1803

New member
חדר סטודיו להשכרה בטורונטו

דואר אלקטרוני : [email protected] לבודד/ה או זוג צעיר דירת סטודיו מסודרת ומרוהטת קומפלט. באזור מרכזי ויהודי. לטווח קצר או ארוך מחיר מציאה - כולל הכל: טלויזיה, חשמל, מים וכו´. צרו קשר: 7618505-905 - זוהר

gozala

New member
../images/Emo6.gifחיוך קטן ../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

vinnie

New member
A Lonely Student

Heyya everybody, i'm calling from a place u've never heard of in Manitoba Canada. Just wanted to tell those who are pondering in the question of coming to Canada to study that i got 89 in Chemistry today & 110 outta 100 in Human Geography Midterm! I'm very happy, it's not too hard if u put your mind to it. So, give it a try folks. By the way, is somebody afraid from the cold??? I have to go 5 blocks now to 13th street, it's -25 degrees, but i get to watch t.v so i don't mind!!! Grow chest hair, love - Vinnie.

nehama horvitz

New member
../images/Emo56.gifביטוח..

שלום אבא. קיבלת מספרי טלפונים ממני,מסרתי לך כתובת מהימנה..קיבלת מידע תואם את המצב עליו אתה שואל.אני יודעת על מה שמדובר.טלפן וודע את המידע שנוגע אליך.רק אתה תוכל לאמת זאת.

שמופית

New member
כשאני הייתי בואנקובר,

ישנתי ב Youth Hostel במרכז העיר
אני לא יודעת בן כמה אתה (המקום מתאים יותר לצעירים), אבל ראיתי שם גם מבוגרים יותר... יש שני הוסטלים - אחד בג'ריקו ביץ' והוא מרוחק ממרכז העיר, ואחד ממש במרכז, קרוב לסטנלי פארק ובמרחק הליכה מהרבה מקומות... ההוסטל מקסים, נקי, ממש ממש לא יקר והם מארגנים גם טיולים וסיורים להכרת העיר. מומלץ להזמין מקום מראש (אני לא יודעת אם הם פתוחים כל השנה).

alon114

New member
הוסטל הדאון טאון פתוח כל השנה

ההוסטל השני סגור עכשיו. ניתן גם להזמין חדרים פרטיים שם למרות שיותר יקר אבל עדיין יותר זול בהרבה ממלון.

drz400e

New member
הודעות בודדות../images/Emo140.gif

שרשור של הודעות שלא קיבלו יחס ונדחקו לאחור. (וטאז,ראית את האייקונים החדשים לפורים?)

למעלה