הודעה

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

לחלוטין, אין תכלית לשרשור זה, רק הלבנת פני ברבים
תמיר.

asafz8

New member
מחובתו כפעיל להעביר ביקורת

אם למישהו לא נוח שילך? :-O אנחנו מפלגה ליברלית ופלורליסטית ואנחנו מקבלים דעות גם אם הן לא שלנו. נכון או לא?

אסף, איזה חתול שחור עבר בינינו?

כל פעם שאגיב תעקוץ אותי??? עשיתי לך משהו רע??? פגעתי בך פעם??? מה הסיפור???? זה החטא ועונשו?- בגלל שלא הייתה פעילות נוער???- אתה לא מסוגל להבין שלא בגללי היא לא התקיימה ושאני הראשונה שניסיתי ודאגתי שתתקיים??? מה הסיפור?

לא אסף ברננקה.... אסף השני!!!

(וגם אני מעדיפה כלבים ... בייחוד לברדורים שוקולד , לבנים, שחורים ואפילו כסף!!!

סליחה ?!

איזהח חתול שחור עבר בייננו?! מי זאת שלא אישרה אותי במסנגר? מי זאת שלא אישרה אותי באייס קיו? אז מי העביר את החתול? אני או את?

אין לי מסנג'ר כבר כמה חדשים!

אין לי איי סי קיו.... (תלמידים שלי פרצו אותו מזמן מזמן... כבר אין!!! ואני לא מעבירה חתולים, רק פקסים!

asafz8

New member
רונית

נראה לי שנוצרה אי הבנה. מתחילת הדיונים בפורום חזרתי ואמרתי שאני לא מאשים אותך. אני יודע מי תוקע את פעילויות הנוער ולא נראה לי שאצטרך לנקוב בשמו או בשמם. אמרתי שאני יודע שאת עושה ה-כ-ל בשביל פעילות לנוער. אבל את לא משתפת אותנו בדרך עשייתך. זה יפה להגיד לנו שיש פעילויות אבל אנחנו רוצים לתכנן אותם. לפני התפלגות המפלגה, היתה מזכירות ובעלי תפקידים לנוער שהם קיבלו את ההחלטות ומלווה הנוער רק נכח והעיר את הערותיו, כיוון אותנו בהתאם למפלגה. אולי התרגלתי ליותר מדי שלא יחזור, אני לא יודע. באשר לתמיר, ההודעה הופנתה לאשרת ואין שם שום מתיחת ביקורת עליך. אני חושב שמה שתמיר אמר היה לגיטימי מלבד כינוי אחד שנתפס בשוגג כשלילי ולא במתכונתו האמיתית ושכל שלוש הודעות הוא מופיע שוב ושוב- ולא ע"י תמיר. אני סבור שכל אחד שרוצה להביע את רעיונותיו - ולא חשוב לי אילו רעיונות- יכול לעשות זאת כל עוד זה לא פוגע באדם אחר. נכון, תמיר אמר דברים שלא תמיד מצאו חן בעינייך וגם בעייני. עם זאת, לטנגו צריך שניים. אם יורשה לי, אני חושב שהירידה לפסים אישיים מצידך היתה מיותרת. אם תפני את תשומת לבי לאוולות נוספות שנגרמו לך אוכל לענות בספציפיות יותר.

כולי תקווה שמה שהיה פעם יחזור!!

האמן לי . כרגע- הדברים נראים אחרת בגלל הפילוג שהיה ... והסתדרות הדברים שיקרו בעתיד.... מקווה שתזכה לקבל את שאתה חפץ. אני אעשה הכל בכדי שזה יקרה!!

asafz8

New member
בשמחה

ומקווה שעכשיו הבנת מאיפה הביקורת מגיעה... לילה טוב אסף

אשרת

New member
שיעביר ביקורת כמה שהוא רוצה.

אבל הלו --- איפה זכות הביטוי שלנו?!

אשרת

New member
המשך התגובה.

אסף , אולי כדאי שאתה והחבר שלך תפנימו כמה דברים: א. חופש הביטוי הוא תקף לכולנו, לא רק לאדם כזה או אחר. ב. ברגע שאתה אומר משהו, אתה מאבד את השליטה על זה כבר. אתה לא יכול לשלוט על התגובות של האנשים ושום דבר. ג. מי שכותב בפורומים, צריך לדעת שהוא עלול לקומם עליו אנשים ולדעת לקבל זאת, ולא 'לבכות' שמלבינים את פניו ברבים , שלא מבינים אותו וכו'. החיים קשים, זה מה יש.

asafz8

New member
לא מדוייק

לכל אחד זכות ביטוי בתנאי שהוא לא פוגע ברגשותיו של אחרים ולא עובר על התקנונים של תפוז ושל הפורום. הכינוי של תמיר פגע במספר אנשים ועל כן נמחק. אותה הדרך צריכה להיות גם בצורה ההפוכה- לכל אחד זכות להעביר עליו ביקורת, עלי ביקורת וגם על פעילות המפלגה ביקורת בתנאי שזה לא פוגע ברגשותיהם של הגולשים האחרים ואיננו עובר על תקנון תפוז ותקנון הפורום כפי ששני קבעה אותו מתפקידה כמנהלת שלו. באשר לנאמנות כלפי תמיר שהיטבת להדגיש כמעט בכל הודעותיך בנימה לא פחות צינית משפת הדיבור שאני לעיתים מואשם בה. אני חושב שהכינוי איננו הולם את תמיר. עם זאת, אני מזדהה עם חלק מהרגשות. לדעתי וכך גם אצפה מהטקס שהנוער מארגן לעשות את הטקס ואת היום כולו כזכרון לכך שנפגע הפלורליזם, חופש הביטוי והדמוקרטיה וברצח ראש ממשלה בזמן כהונתו. אני שולל מכל וכל את העברת האידיאולוגיה ומורשתו של רבין. היא אידיאולוגיה שעם חלקה אני מזדהה ועם רובה לא- אך אני מצטער על מותו בדיוק כמוך. יום טוב...

אשרת

New member
אספי..

תתפלא, אבל גם אני לא אוהבת את כל הניכוס שועשים לרבין על ידי תנועות שמאל קיצוניות שאין בינן לבין במה שרבין תומך כלום ושום דבר, לכן , גם אני , כמו טל, מדירה את הרגלים שלי מכל העצרות הללו. הנקודה שלי לפחות היא שברגע שאתה כותב/אומר מילה, אין לך יותר שליטה עליה. אתה לא יכול לדעת מי יעלב ממנה, וכיצד הסביבה תגיב עליה. במקרה הזה של תמיר (שרק לידיעתך, טרח והעליב אותי לא פעם ולא פעמים)הסביבה לא ממש הגיבה טובה, והוא לא משמ הגיב טוב לביקורת שנמתחה עליו. הוא חושב שהוא צודק בשימוש במילה הזאת, למרות שהיא פוגעת באנשים אחרים, שיבושם לו, אבל שיקח בחשבון שגם אחרים יכולים לפגוע בו באותה מידה.
ומבחינתי אני מסיימת את הדיון הזה. זה מיצה את עצמו לחלוטין.

למעלה