רונית
נראה לי שנוצרה אי הבנה. מתחילת הדיונים בפורום חזרתי ואמרתי שאני לא מאשים אותך. אני יודע מי תוקע את פעילויות הנוער ולא נראה לי שאצטרך לנקוב בשמו או בשמם. אמרתי שאני יודע שאת עושה ה-כ-ל בשביל פעילות לנוער. אבל את לא משתפת אותנו בדרך עשייתך. זה יפה להגיד לנו שיש פעילויות אבל אנחנו רוצים לתכנן אותם. לפני התפלגות המפלגה, היתה מזכירות ובעלי תפקידים לנוער שהם קיבלו את ההחלטות ומלווה הנוער רק נכח והעיר את הערותיו, כיוון אותנו בהתאם למפלגה. אולי התרגלתי ליותר מדי שלא יחזור, אני לא יודע. באשר לתמיר, ההודעה הופנתה לאשרת ואין שם שום מתיחת ביקורת עליך. אני חושב שמה שתמיר אמר היה לגיטימי מלבד כינוי אחד שנתפס בשוגג כשלילי ולא במתכונתו האמיתית ושכל שלוש הודעות הוא מופיע שוב ושוב- ולא ע"י תמיר. אני סבור שכל אחד שרוצה להביע את רעיונותיו - ולא חשוב לי אילו רעיונות- יכול לעשות זאת כל עוד זה לא פוגע באדם אחר. נכון, תמיר אמר דברים שלא תמיד מצאו חן בעינייך וגם בעייני. עם זאת, לטנגו צריך שניים. אם יורשה לי, אני חושב שהירידה לפסים אישיים מצידך היתה מיותרת. אם תפני את תשומת לבי לאוולות נוספות שנגרמו לך אוכל לענות בספציפיות יותר.