הודעה

אשרת

New member
זכותך לומר מה שאתה רוצה...

זכותן להעלב. יש לך השגות על ניהולה של שני את הפורום? אתה רוצה לינק לפורום משוב במקרה, כי שם אתה יכול להתלונן. כמו שאתה רוצה שיכבדו את רגשותך ואת דעותך, ראוי שתתן אותו יחס לאחרים. זה - ליבראל אמיתי - אחד שנותן את מה שהוא מצפה שאחרים יתנו לו.

אשרת

New member
זאת התגובה שלי...

שהיתה משורשרת למקום אחר שנמחק כנראה... ובכל זאת מישהו צריך לאפס אותך מעט. משום שהשם שלי עלה, אז באתי.ו אשרת √ אז רק לידיעתך, המחמאה שאתה נתת לי, לא ראויה לי כלל ועיקר. אתה לא יודע מה רץ מאחורי הקלעים ואיזה צעקות, קללות ובעיטות אני מקבלת מכל עבר. ההודעה שאתה כתבת (וכן שלחו לי עותק ממנה), היתה מוסרת מעל גבי הפורום, ולא דווקא משום שהיא היתה וודאי פוגעת בחלק לא מבוטל מהכותבים שם, אלא משום שחלק מאותם אנשים , שאתה , ליברל גדול, קראת לחסימתם, היו שולחים לכיוונך היו פוגעים ולא נעימים בכלל. לשיטתך, הרי הייתי צריכה להשאיר על גבי הפורום את קריאותיו של ויני לעברך - "נאצי", נכון? הרי זה חופש הביטוי. מי אני , האישה הכחולה המסכנה, שתחליט איפה עובר הקו של חופש הביטוי? אז זהו, אתה מבין, שאנחנו בתור מנהלים בהחלט יכולים וראשייף ואף מחוייבים לקבוע כיצד אנחנו רוצים שהפורום שלנו יראה. בהחלט זכותה של שני למחוק את ההודעה שלך ולו משום שהיא פוגעת פה באנשים. אז עם כל הכבוד לחופש הביטוי שלך , שממש נרמס פה ברגל קשה ואכזרית, אין לך שום זכות לפגוע באנשים אחרים. = אז אם תרד מהאולימפוס שאתה יושב עליו לכיוון בני התמותה שכותבים הפורום נוער שינוי ותניח את האגו בצד, אולי תמצא את עצמך הפעם טועה. אולי תבין, שלעיתים צריך גם לדעת להתנסח, ולדעת שיש מילים שפוגעות באנשים, ולא חייבים לעשות דווקא על מנת לפגוע. חופש הביטוי הוא לא חופש השיסוי. לאף אחד אין זכות לפגוע באחר, גם לא בשם "חופש הביטוי". אם בכל זאת החלטת לומר זאת, אז צפה לפגיעה, ואז אחרי כן, אל תגלגל את עינך לשמים ותאמר לכולנו פה "מה כבר עשיתי? מותר לי!". אגב, בתור אחד שערק לחץ וחזר לשינוי, אין לך ממש הרבה זכות דיבור פה. כל התנאים שאתה מציב "אני אחשוב על המשך דרכי" - לא עושות רושם על איש, אולי על עצמך, אבל לא אחרים. חבל, אתה מאבד נקודות פה אצל אנשים. אגב, בשם חופש הביטוי, ערב רב ווייני בהחלט ישארו בפורום. מי אני שאקח מהם את הזכות הזאת, אה?

תמיר1991

New member
../images/Emo4.gif

במקום לראות את התמונה המלאה אתם מסתכלים בצרות ולא מבינים את כוונתי. ובכל מקרה, מה עניין שמיטה להר סיני, ומה קשור מעברי המוצדק לחץ כשראיתי את התנועה עליה זרקתי שנה מחיי מתנפצת לי מול הפרצוף? תמיר.

אשרת

New member
התמונה הרחבה היא מאוד פשוטה, תמיר.

אתה דורש שאנשים יכבדו אותך ואת חופש הביטוי של ואת דעותך, וזה לגיטימי לחלוטין וזכותך לדרוש זאת. אבל הזכות הזאת שייכת גם לרונית, גם לשני ותתפלא אפילו גם לי. אני בטוחה שיש לך אוצר מילים מרשים, במיוחד למי שלומד בפתוחה והוא איש ספרים,ויכולת להמנע בצורה פשוטה מאוד מהפגיעה. אבל מהם רגשות אנשים לעומת חופש הביטוי שלך. אני חושבת שהיחיד שמסתכל בצורה צרה על הדברים הוא אתה ולא אף אחד אחר. אף אחד לא מחייב אותך ואף אחד גם לא כועס עליך , אם אתה חושב שעושים לרבין פולחן אישיות , וכי שמים על זה דגש מיוחד. זכותך לדעתך, אבל אתה יכול גם לשלקול מילים ולומר זאת בצורה שלא תעורר מהומות ופיגעות וכו'. אתה זורק אבן לשלולית , ואחרי כן בוכה שנרטבת ??? הקשר הוא - שאתה חושב שאתה עושה טובה למישהו. השקעת שנה ב'שינוי' - עלאק המפלגה שלך - אם היתה שלך, לא היית עורק למפלגה השניה... ולא שוקל את צעדיך ... אפשר לחשוב. תמיר - אתה רוצה להשאר בנוער שינוי ולעזרו בשיקום המפלגה - ברוך הבא. לא רוצה - תודה ושלום. כמו שאמרתי - ההתניות המוזרות שלך לא עושות רושם על איש.

תמיר1991

New member
אני מבין שאת מאוד רוצה לראות אותי

בחוץ... עם יחס כזה, למה שארצה להישאר בפנים? חשבת על זה? ותודה רבה על המחמאות, אבל אוצר המלים הלא קטן שלי ידע לברור מה נכון ומה לא בתגובותי אתמול. זכותכם לחשוב אחרת, אבל אני עומד על כך שאתמול נפגע חופש הביטוי שלי. תמיר.

אשרת

New member
אה?

עכשיו אני אשמה? אתה החלטת לפרוש לשינוי לטובת.. חץ.. הרחת "גופה" אז ברחת, ואז כאשר "הגופה" שאליה אתה ברחת מתה סופית, חזרת - אתה יודע מה זה - זה זגזוג. הבעיה שלך לא עמי תמיר , אלא אם זה שאנשים לא ממש אוהבים את ההתנהגות שלך. הרי כמו שאמרת - מה לי ולנוער שינוי פרט לכך שאני תומכת גדולה וחושבת שהגוף הזה הוא בהחלט הכרחי למפלגתי. ואנחנו עומדים על כך, שלשני היתה את הזכות למחוק לך את ההודעה משום שאתה בחרת במתכוון כנראה לפגוע פה באנשים, ואל תגיד שאתה לא יודע שהמושג הזה מעורר סערת רגשות. ובכלל - כל ההתנהגות שלך מריחה מעט צביעות. מצד אחד אתה מתלונן על כך ששני העדיפה את אינטרס הכלל ולמחוק את ההודעה שלך וטוען על אי קבלת עמדותך , אבל מדצ שני אתה ממש כועס על זה שאנשים נפגעו ממך, ואיך הם מעיזים בכלל להגיד לך שהם נעלבו מזה. ממש בושה. כולננננננווווו נלך עכשיו לפינה מרוב בושה כי נפגענו מדבריו של תמיד ועוד העזנו ברוב חוצפתנו להעיר על כך. אבל שוב - מהם הרגשות שלנו לעומת חופש הביטוי שלך. ממש לביראל.

דללה

New member
המשך השרשור נמחק

ביקשתי בכל לשון של בקשה להפסיק להעליב אחד את השני. אל תגרמו לי לנקוט בצעדים שאני לא רוצה לנקוט בהם.

תמיר1991

New member
ולמה לא מחקת את ההודעה שמעלייך?

אשרת לא העליבה אותי כאן?
תמיר.

ערב רב

New member
סובלנות - לסבול דעות של אחרים

גם אם הם פוגעות ברגשותייך. תקנון תפוז אוסר על אי אלו השמצות וגידופים אישיים, למיטב ידיעתי הוא לא אוסר על גידופים כלפי אישי ציבור, שהם חוקיים למהדרין, ורבין היה איש ציבור. אם את חושבת שרק בגלל שרבין הוא איש ציבור יותר פופולרי ממרזל למשל אז מוצדק בשם רגשות הציבור לסתום את פיות מגדפיו, אז זה נקרא מקרתיזם אם אינני טועה, ואני בספק גדול אם הנהלת הפורומים תומכת בכך.

דללה

New member
אז ככה...

תקנון תפוז אוסר על השמצות וגידופים בכלל. אין הבדל בין איש ציבור לאדם כמוני וכמוך.

אשרת

New member
אבל איזה נחמד, שנותנים למנהל הפורום

גם שיקול דעת. ואיזה כיף שמנהל הפורום צריך להחליט כיצד הוא מעוניין לראות את הפורום שלו. ועוד יותר איזה כיף, כמו ששני אמרה, שמבחינתה גם אין שום הבדל בין איש ציבור לבין כל משתתף אחר בפורום. ולגבי הסובלנות, שים לב, שאף אחד אמר שאין לגיטימציה לדעותיו של תמיר. זכותו של תמיד לחשוב מה שהוא רוצה, אבל לפעמים שאתה כותב בבמה ציבורית, וכאשר אתה באמת מעוניין שיקשיבו לך אתה לא תשתמש במילים אשר יקוממו את האנשים עליך. אתה יודע ערב רב, לפעמים עדיף להיות חכם מאשר צודק, ולדעת לכבד את הסביבה, ולא לעשות דווקא , ואז להתחבא אחרי "חופש הביטוי". כמו שציינתי באחת ההודעות, אחרי שהוא כותב את מה שהוא כותב, אין לו יותר שליטה על צורת התגובה של הסביבה. כנראה שהסביבה לא ממש רקדה סביב החליל של אותו אחד, והוא ממש כועס שיש אנשים שנפגעו מכך. באמת - בושה וחרפה שיש אנשים שלא רוקדים עלפי החליל שלו. או שלך, או של כל אחם אחר.

asafz8

New member
כמה מילים

הביקורת נכונה בחלקה אבל מה הקשר שהוא ערק מחץ לשינוי?? גם את ערקת מהעבודה לשינוי, זה אומר שזכות הבעת דעה ועמדה יש לך רק בפורום מפלגת העבודה? שאני אחסום אותך בפורום שינוי?
לכל חבר, לכל פעיל ואפילו לכל גולש שבמקרה נכנס לפה יש את זכותו להביע את עמדתו ואת דעתו. חשוב להדגיש שכפי שכבר שני ואני אמרנו, השרשור לא נמחק רק בגלל תמיר.

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

אתה ידוע מתי הייתי חברה בנוער העבודה? בגיל 16
לפני שאתה תחסום אותי משם, תקווה שאתה לא תהיה חסום שם, בובע
אדון תמיר יכול להביע את דעתו בכל צורה שהוא ירצה, אבל מספיק ודי עם הצביעות. תמיר רוצה להשאר בנוער שינוי, אחלה. לא רוצה -ש לא ישאר. שלא יעשה טובות. ואם תמיר חושב שזה בסדר גמור לשלוח חצי ציניות לכל עבר ואחרי זה לבכות שמחזירים אותו באותו מטבע, אולי הגיע הזמן להתבגר ולצאת ממנטליות של ילד בן 12. באמת.

למעלה