הודעה

פועמת

New member
בייב..

עד לפה ובתוכו רק ביצ'ליס נותנת. מתחשק לך לראות לי, לך תעשה חיפוש....

תודה זה בסדר הקאתי כבר

את כל מה שאכלתי היום, בקצב הזה עוד 5 תמונות ואני אנורקסי. אשה בת ארבעים יכולה להיות כלכך אדיוטית שהנשימה שלך נעצרת, היא לא איזו ילדה, היא אשה בת ארבעים שמצטטת את השטויות של יאיר לפיד, כאורים ותומים.

פועמת

New member
../images/Emo7.gif

פעם היית נחמדה אליי.
בפעם אחרת את כל התמונות שלך עם הטוסיק הערום והמכירה הפומבית של הצלוליטס שלך, כרגע- ממתין לי הר של גיהוץ למטה, ביי ילדודס להחזיר את הצעצועים למקום כשתסיימו אופס.... עוד משו, צלוליטס זה בקומונה של קונכיה לכותש יש אישור כניסה לשם... בייי ארגז החול נשאר פנוי לשניכם.. וזה---> באהבה ממני..

אפרופו גיהוץ...

זה הקמטים, נכון? חבל לך על הטורח והסבל, תמיד יהיה מי שיסכים לעשות לך טובה גם עם קמטים. ולא יפה למחזר בדיחות של אחרים. אחלה תמונה, הייתי חופשי עושה אותך, תתקשרי בעוד 40 שנה...

אמרו לי שהעלית את שמי על דל

מקלדתך., תשתדלי לא לעשות את זה, לא בא לי שהניק שלי יוקלד באצבעות דביקות מייאוש ותחנונים לתשומי, תיצמדי לפואמות המפגרות שלך בבקשה =ואם תירצי אולי אני יעשה לך מגבית של צלוליטיס בקומונה ונתרום לך קצת- נראה לי זה יכול לעזור בהחלקת כמה קמטים (אבל לא כולם, אין סיכוי.) -מצד שני, את רגשי הנחיתות על גודל שדייך כולנו כבר מכירים - אז אולי בזה תוכלי קצת להיעזר - מקווה שהתרומות צלו' יספיקו. אני מבינה את הקינאה והקושי לקבל את זה שאת די דוחה, חיצונית זה עניין של טעם, אבל פנימית- פאק,אחד היצורים הכי דוחים שיצא לי לקרוא. לצערך, חוסר בצלוליטיס לא יכול לכפר על הגועל הבסיסי , גם לא על רגשי הנחיתות והקינאה באחרות. ומאמי- את מוזמנת לבוא לנשק לי בתחת השמן שלי, ואם תהיי ממש טובה, אולי גם נשקה אותך קצת צלוליטיס לקינוח - מי יודע אולי למשך יומ יומיים תיזכרי איך זה להרגיש שאת שווה משהו.
ועכשיו קפצי לי. ק.

תביא ביס../images/Emo25.gif

עזבי אותה, מסכנה- כולה חרוסת מרוסקת ומומתקת בממתיק מלאכותי שעושה צרבת. נימשון טעמי דיווה שופעת רק חלק מהיפהפיות שמאכלסות את הקומונה, והרי החרוסת המקומטת הזאת לא מגיעה לקרסוליים של אף אחת מהן..מה עוד נשאר לה חוץ מלחפש איזה סיבה להרגיש טוב עם עצמה???? פחחחחחחחחחחחחחחח...........

זה אמור להיות תחת שמן???

אני מוכן לנשק אותו למרות שהוא לא מספיק גדול לטעמי! על איזה קומונה מדובר ואיך מצטרפים???

פועמת

New member
מתי תביני...

שלא לכולם החוטיני מתאים...
ממחזרת אחת ישנה רק בשביל שתראי למי כן...
על השאר חבל להתעכב..
להתראות בשמחות...

עלובה שלי...

פתטית קטנה ונואשת..אין לך שם שומדבר שעושה חשק, מתי תביני שהגוף העייף שלך לא עושה כלום לאף אחד???? שה"פואמות" שלך יצאו מהתחת (הדי עלוב ) ? שאת מעוררת רחמים?? מתייי?????

למעלה